-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: alibaba60
Selamlar herkese uzun zamandır ilaç kullanmıyorum başlamayı düşünüyorum 12-24 hafta only testo kullanmayı hedefliyorum.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine zhpc markasını gördüm onun kontağı üzerine testo p fiyatını 400 TL aldım.
ayni ürünün internet fiyatı 650 TL bu kafamı takıldı ilaç orjinal olmayabilir.Nasıl bir yol izlemem gerekir daha önceden burak hocadan Sp markasını almıştım çok memnun kalmıştım.
Burak hocanın geçenlerde bir yazısı okudum en iyi ilaç eczane ilacı yazmış acaba 12-24 hafta sadece sustanon mu kullansam ya da lab olmayan bir ürün bulmaya çalışsam mı oda zor gözüküyor.Yardımcı olursanız sevinirim
-
Yazan: Oktaysss
yeni kürüm arkadaşlar zphc ile başlıyorum cumartesi günü ilk enjeksiyonun etkileri ve değişimleri paylaşıcam
-