Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Boyka16

Primobolan sahtesi var mı?

Önerilen İletiler

Boyka16    14

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Primobolan eczanelerde yok var olanın elinde 2 tane var depolar da yok zam gelicek bulamazsın diyor instegram üzerinden biriyle  iletişime geçtim 58 tl diyor primonunda sahtesi varmı acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jacop    63

Sahtesini satana denk gelmiştim yeni ürünün üzerinde rimobolan yazıyor eski üretim sahteler primobolan yazılı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    314

Sahtesi var ben 40tl ye buldum izmride. Güvenipte almadım,, eczaneden 70 TL den topladım,, dediğin gibi bu ay sonu zam gelicek haberini bende aldım,, en son gittiğim eczanede 100 adet rimobolan stoğu vardı hiç ummadığın yerlerde stok çıkıyor,, 2 oradan 3 burdan öle öle toplucaksın ben 35tane topladım bu şekilde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    314
Halfmoon37, 8 dakika önce yazdı:

Dostum bu 100 stok nerede :) Bana da lazım 37 adet acil olarak. :)

Ben İzmirde yaşıyorum forum kuralları gereği isim paylaşmak yasak eczane ismi de veremem,, sana tavsiyem bulunduğun şehirde çocuk hastaneleri olan bölgedeki Eczanelere bakman 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halfmoon37    32

güzel kardeşim 75 tane eczane dolaştım il dışı anadolu illeri dahil her yeri telefonla da aradım yok bulamadım bir türlü bilip bilmeden hazıra konmayı nereden çıkartıyorsun? piyasada stok sorunu olan primo gibi bir ilaç için hazıra konmak kelimesi fazla abes değil mi sence de? neden insanlar sıkıntı çeksin bir yerde stok biliniyorsa? zorluk çekmekten zevk alıyor bazılarınız galiba...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    314

Dostum ilaçların membahı İstanbul zaten,  İzmir depolarına istanbuldan geliyor, sen İstanbul da bulamadıysan demekki bişeyleri eksik yapmışsın düzgün bakamamışsın, bütün Eczanelere pregnyl ve chorimon soruyorum sorduklarımın %80 i İstanbul'daki depoları arıyarak soruyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halfmoon37    32
mcanmeco, Şimdi yazdı:

Dostum ilaçların membahı İstanbul zaten,  İzmir depolarına istanbuldan geliyor, sen İstanbul da bulamadıysan demekki bişeyleri eksik yapmışsın düzgün bakamamışsın, bütün Eczanelere pregnyl ve chorimon soruyorum sorduklarımın %80 i İstanbul'daki depoları arıyarak soruyorlar

elinde ilaç olmayan her eczacı ayrıca depolardan da stok sorduruyor ama depolardan da olumsuz yanıt geliyor. daha ne yapabilirim ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    314
Halfmoon37, 14 dakika önce yazdı:

elinde ilaç olmayan her eczacı ayrıca depolardan da stok sorduruyor ama depolardan da olumsuz yanıt geliyor. daha ne yapabilirim ki?

Depo larda genelde olmuyor önceden alıpta elinde kalmışsa bulursun bu ilacı.. dediğim gibi çocuk hastaneleri olan bölgelere bak sağlık ocakları olan bölgelere bak, normal hastanelerin olduğu bölgelere bak,, sokak aralarına sorarak zaman kaybetme,, ben izmirin dört biryanındaki hastane sağlık ocakları çevrelerinde dolaştım 1.5- 2 ay boyunca ilaç aradım buldum..sana bol şans 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.399

Kendisi ile bayadır eczane ürünleri teminleri konusunda çalışıyorum kendisinden yok parasına gh aldım. test verdim çalıştı. Ben sana kıyasla 3-4 tl daha ucuza almıstım gecen ay 30 tane aldım. sıkıntı yok. Steroid olarakta enova satıyor genelde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.427
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Kendisi ile bayadır eczane ürünleri teminleri konusunda çalışıyorum kendisinden yok parasına gh aldım. test verdim çalıştı. Ben sana kıyasla 3-4 tl daha ucuza almıstım gecen ay 30 tane aldım. sıkıntı yok. Steroid olarakta enova satıyor genelde.

Brom gh kaça aldın sorması ayıp kaç ünite? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hikmetb    58

Kıbrısta hangi eczeneye sorsam rimo bulunuyor. Türkiyede olmayan bolluk burda var nasıl çözemedim hala

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    340

Rimabolon kadar gereksiz Steroid görmedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.513
Tr3n, 27 dakika önce yazdı:

Rimabolon kadar gereksiz Steroid görmedim 

Veteriner ilacı kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58

Rimabolon bu aralar gerçekten sıkıntı ama  @mcanmeco ' nun dediği gibi biraz üstüne düşüp dolaşmak gerekiyor. 5.ci gittiğim eczaneden 4 adet bulabildim , adam gayet anlayışlı biriydi , tekrar depodan getiririm 15 gün sonra gel dedi. Bakalım umarım getirir yoksa , dört nala aramaya devam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halfmoon37    32

Bugün arkadaşım Bayer'i aradı stok sorununu sordu firma stok sorunumuz yok biz sürekli dağıtım yapıyoruz Türkiye geneline dedi. Yanı kısaca depolar stok yapıyor gibi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    156
Halfmoon37, 2 dakika önce yazdı:

Bugün arkadaşım Bayer'i aradı stok sorununu sordu firma stok sorunumuz yok biz sürekli dağıtım yapıyoruz Türkiye geneline dedi. Yanı kısaca depolar stok yapıyor gibi. 

artık onlarda işi çözmüştür kış geliyor bulk sezonu açıldı herkes bu ilaca saldıracak :D :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
Halfmoon37, Bir saat önce yazdı:

Fiyatın artmasını bekliyorlardır  :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.399
Emrahtkty, 22 saat önce yazdı:

Brom gh kaça aldın sorması ayıp kaç ünite? 

45 iü 750 tl ye aldım ama 3-4 ay önce aldım toplu şekilde aldım. Norditropin aldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    32

Ben 10 tane rimo aldım bu kişiden 600 TL verdim tanesi 60 liradan ilk olarak 8 tane geldi ve ürünün kesinlikle eczane ürünü ile aynı değil ikiside elimde mevcut ' nin gönderdikleri kutunun üstünde bile anabolizan yazıyor ben sahteyim diye bağırıyor eksik 2 taneyi göndereceğini söyledi ama bir daha bundan ürün almam pharmtec buldum bu gün toplu bir âlim yaptım onunla devam edecem isteyen olursa orijinal rimo ve bunun gönderildiğini de çekil atarım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokalaf    138

ya kardeş niye 10 lira için riske giriyosun anlamıyorum gerçekten...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scorocco    113
gokalaf, 5 dakika önce yazdı:

ya kardeş niye 10 lira için riske giriyosun anlamıyorum gerçekten...

Tedarik sıkıntısı olduğu için olabilir zannetmiyorum 10 lira için giriliceğini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.