-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Definasyon kürü testop winstrol clen
Oluşturan:
demiratici, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: SAMOtrophin
Herkese selam 1.78 boy 100 kilo civarında göbekli spor ve yüzme geçmişi olan erkek birey kilo verme sürecini steroidler ile desteklemek isterse hangi ilaçları kullanmalı?
-
Yazan: brky
Herkese selam,
15 yaşında lise okuyan ve yurtta kalan bir kardeşinizim. Lise olması sebebiyle mikrodalga, fırın veya ocak vb. Erişimimiz yok. Günlük protein alımımız yurt yemeğiyle kısıtlı. Odada yulaf + cicibebe + bal ile ne kadar olabiliyorsa kendi çapımda bulk yapmaya çalışıyorum. Protein alımımı artırmak adına verebileceğiniz tavsiye varsa dinlemek isterim. @rastlantisal @ardas
Boy: 167 Kilo: 53 -
Yazan: alpak
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlaç kullanımından sonra ortaya çıkan, daha önce hiç yaşamadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Yıllardır hem kulak içi AirPods hem de kulak üstü JBL kulaklıklar kullandım, ancak ilaçtan sonra kulak içi kulaklık taktığımda farklı bir his yaşamaya başladım. AirPods’un kulağa giren plastik kısmında, tam o noktada, sanki atar damar varmış gibi "tak tak tak" diye bir vurma hissediyorum. Önce kulaklığın bozulduğunu düşündüm. Kulaklığı çıkardım ve ellerimle her iki kulağımı nazikçe kapattım. O anda güçlü bir çınlama başladı ve bu çınlama 2 saniye içinde şiddetli bir hale geldi, en fazla 10 saniye boyunca bu şekilde dayanabiliyorum. Çınlama ve çok garip bir his oluşuyor.
Bu garip hissi şöyle tarif edebilirim: Sol kulağımı ve sağ kulağımı birbirine çok yakın iki kale gibi düşünün, ve bu kalelere sürekli futbol topları çarpıyor. İlk olarak sol kulaktan sağa, oradan tekrar sola seken toplar her seferinde daha hızlı ve kuvvetli bir şekilde çarpıyor. 10. saniyeden sonra ise top sanki 300 km hızla hareket ediyor gibi ve kulaklarım patlayacakmış gibi hissettiriyor. Gün içinde böyle bir sorun yaşamıyorum.
Benzer bir durum yaşayan var mı?
-
Yazan: Kupes13
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
Yaş 36 İlk kürüm Yağ oranı %28-30 BESLENME:
200 gr protein 100 gr karbo 70 gr yag gunluk 200 gr bulgur 50 gr yulaf karbo kaynagi. 300 gr civari yesillik brokoli vb. 300 gr et,tavuk,balik. 1 olcek whey. bcaa Totalde 1900 kalori yapıyor
KÜR DETAYLARI:
Testo propianat,winstrol,anavar kullanicam Pazartesi 150 mg testo prop (1.5 ml) Çarsamba 100 mg testo prop (1ml) Cuma 150 mg testo prop (1.5 ml) Hergün sabah 2 tane akşam 3 tane oxandrolone (50mg) Hergün sabah 2 tane akşam 2 tane winstrol (40 mg) gh gunluk sabah 2 iu MCT GRUPLARI:
Multivitamin. nev hepa 4. nac 600. omega 3 AMAÇ:
Zayıflamak ve zayıflarken kas artışı sağlamak.
Fikir ve görüşlerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: yankiFit
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha Sonra burayı buldum bla bla bla.
Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
-