-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Igf lr3 etkileri kullananlar yardımcı olabilir mi?
Oluşturan:
Yaziklarolsunsana, in IGF 1 LR3 & DES
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yusufdemir1995
Selamlar değerli forum üyeleri…
İgf1-lr3 günlük 200 mcg almayı düşünüyorum sizce nasıl olur uçurur diye düşünüyorum
-
Yazan: metropol
Merhaba arkadaşlar igf1lr3 aldım markası black dragon şimdi bir definisyon küründeyim tahmini 1aya lif lif olup clean bir bulk yapıcam
şuanki kürüm 400mg tren a 500mg testo e 400masteron 4tablet clen günlük sadece 1kg tavuk 30gr zeytinyağı alıyorum yani kalorim çok düşük şimdi igf1lr3 eklesem faydasını göremem ama definisyon bitince bulkda kullanırsam görürüm siz ne düşünüyorsunuz ve dozajlamayı nasıl yapayım günlük 50 veya 100mcg düşünüyorum
-
Yazan: ahmets
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Şuan kürdeyim ve bu kürün yanına peptid olarak 10iu novorapid (4e bolerek) ve
25mcg igf1-lr3 eklemeyi düşünüyorum fakat enjeksiyon hakkında sorularım var.
SORULARIM:
Sabah aç karına mı yoksa antrenman sonrası mı vurulmalı? Deri altına mı yoksa antrenman sonrası çalışılan gruba eşit şekilde mi vurulmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-