-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kürdeyken şişkinlik ve soğuk terlemeler
Oluşturan:
anak1nskyw4lk3r, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Tarık34
Merhaba,
Konuyu açmamın sebebi biraz önce çok fazla olmasa da hızlı bir şekilde tavuk pilav yedim.
Sorularım:
Akabinde acayip bir mide bulantısı baş gösterdi sebebi ne olabilir ? Elimde metpamid var kullanmalı mıyım ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: Emir32
Merhaba,
Deca Testo Bolde Danabol Mk677 Küründeyim ishal ve mide bulantı sorunum var muz maydanoz ne kadar yesem de kesmiyor nasıl yol izlemem gerekiyor.
-
Yazan: neturix1
Testosterone cypionate ve boldenon küründeyim şimdilik 250 mg test ve 300mg bold kullanıyorum yaklaşık bir ay oldu ve benim problemim kür içerisinde libido problemi yaşıyorum ereksiyon sıkıntısı yok ama cinsel birleşme sırasında haz düşük proviron kullanınca düzeliyor ama merak ediyorum bu benim için sorun ilerde olur mu
-