Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

alaylı bey

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

alaylı bey Hakkında

  • Yaş 20
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 11-03-2004

Platform İstatistikleri

  • Yaş 20
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 20
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    /
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 20
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Pfizer genotropin kullanmak?

    Küründe gh var mıydı bilmiyorum.
  2. Pfizer genotropin kullanmak?

    Anladım dostum, o zaman bir doktora gideyim derdimi anlatayım belki yazdırabilirim. Olmasa da eczaneden parasını verip alırız artık. Yan etkisi yok deniliyor değil mi ya da herhalde daha kötü olamaz...
  3. Pfizer genotropin kullanmak?

    Messi ilac kullanarak boyunu uzattığını okumuştum. Tabi gençken.
  4. Pfizer genotropin kullanmak?

    1.70 boy kilo 70. Benim 40 yaşındaki arkadaşım da aynı şekilde 1.80den 1.85 e çıktı nasıl oldu bilmiyoruz gerçekten.
  5. Pfizer genotropin kullanmak?

    Ne bakımdan sıkıntılı?
  6. Pfizer genotropin kullanmak?

    Beklentim yok 1.75 üzeri makuldür benim için. Esasında boydan ziyade daha çok ""büyümemi"" sağlamalı. Fotoğrafla belki daha iyi anlatabilirim. Ama tabi boyum da kısa ve uzamasını istemiyorum değil... Şöyle bir görsel buldum belki derdimi anlatabilmişimdir.
  7. Pfizer genotropin kullanmak?

    Şu an boyum 1.70. soruyu anlamadım ama kaç ilaç bilmiyorum bütçem yettiğince kullanacağım zaten uzun süre kullanmam gerekiyor herhalde dediğiniz gibi...
  8. Pfizer genotropin kullanmak?

    Hocam peki basılan hormonun vücuttaki doğal işlevi bloke oluyormuş testo vs biliyorum ama gh için de geçerli mi? mesela bir anda bırakırsak doğal gh eksikliği yaşar mıyız? yıllarca kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum benim ekonomik durumuma bağlı olduğu için bir anda bıraka da bilirim..
  9. Pfizer genotropin kullanmak?

    2 ünite nasıl oluyor sabah-akşam şeklide mi? Ayrıca pfizer de yakınım var dediniz uygun fiyattan verme şansınız var mı?
  10. Pfizer genotropin kullanmak?

    ne kadar süre lazım etkisi için?
  11. Pfizer genotropin kullanmak?

    Anladım hocam. Ben naturelim zaten kas kazanımıyla ilgili bir hırsım yok naturel devam edecem. Sen yan etki yaşadın mı peki? Dozun üstüne çıktın mı hiç?
  12. Pfizer genotropin kullanmak?

    Ne kadar oldu kullanalı, doktor vermeyecek biliyorum ama faydası olacaksa bu ürün kesin kullanacağım gibi. Maaşımdan aylık masrafını çıkarırım artık. Eczaneden siz ne kadara aldınız ve ne dediniz de verdiler? Yani bunu almak istiyorum desem neden kullanacaksınız falan demez mi ay kullanma yapma etme falan diyecek kafamı ütüleyecek iki saat. Hocam aydan aya fark eder mi sonuçlar bilmiyorum 03.11.2023 tarihinde yaptırmışım... Plak röntgeni çektirmedim.
  13. Pfizer genotropin kullanmak?

    Birkaç ay önceki sonucum. -Total testosteron Referans Değeri 249 - 836 Sonuç 562 ng/dl -Serbest testosteron Referans Değeri 3.02 - 41.79 Sonuç 42.87 pg/ml
  14. Pfizer genotropin kullanmak?

    Selamlar, bahsettiğim ürün "Pfizer Genotropin 36 IU (12 MG) GOQUICK" boy uzaması ve kemik gelişimi için kullanmak istiyorum. 2 yıllık aktif sporcuyum ama kas kütlesi ve güç artışıyla esasen ilgilenmiyorum. Benim derdim yaşım çok geçmeden belki biraz daha boyumu uzatmak. Zaten vücudum 1-2 yaş geriden geliyor. Doktora gitsem kullanma diyecek ama eğer bunun faydası olursa kullanmaktan çekinmem yani. 14 yaşında 2 ampul testo vurulmuştum doktor kararıyla. Şu an yaş 19. Birçok yerde fiyat farkı var bir yerde 1700 civarı bir yerde 4k bir yerde 2300 vs kafam karıştı, sahte olma ihtimali de var... Ayrıca genç NBA oyuncuları da kullanıyormu diye okudum boyları uzasın kasları gelişsin vs diye ne kadar doğru? Sizin görüşünüz nedir? @metinav @Mickey Ayrıca gerçekten küçük gösteriyorum bu beni psikolojik olarak etkiliyor, 15-16 yaşında gibiyim. Yüzüm ve kafam alay konusu olacak kadar olmasa da küçüklüğünü hissediyorum. Sporcular GH kullandıktan sonra yüzü, çenesi ve kafasının büyüdüğünü söylüyorlar mesela gk gh sonrası yüzünün büyüdüğünü daha makulen hale geldiğini söylüyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×