Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

GHOST

Üye
  • İçerik sayısı

    805
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    12

İletiler bölümüne GHOST kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Npp az su tutmaz düz haliyle aynı anlamda sentez ve su tutumuna sahip sadece hızlıca görevini yapar ve hızlıca sistemden uzaklaşır mantığı kullanılma amacı budur.

    Alıntı

    Hem Deca'yı hem de NPP'yi çalıştıran çoğu kişi, NPP'nin daha az su tutulmasına neden olduğunu söyleyebilir.

    Çoğu kişi diyor bu varsayım bizim iddiamızda seninkide bilim nediyor çoğu kişiden ziyade.

    Kısa esterim bilimdeki yeride maksadıda bellidir zaten. @KlasikFizik 

    • +1 1

  2. NiqhTM4r3, 3 saat önce yazdı:

    hocam beslenmeden ziyade gün içinde ki aktifligim çok fazla bunu burak hocaylada gorustugumuzde bana aktif kalorinin yüksek olması gerektiginin ve kalori acigiyla ilerlemenin çok aşikar faydası olucağını söylemesinden bu yana birşeyi ne kadar istemenizle de alakalı bir durum günlük aktive ve adımım taş catlasın 5 aşagı 5 yukarı dır gorseldekinden noxy urunleri girdiginden bu yana hayatıma bi başka hissediyorum sayisal olarak veri vericek olursam

    dalgalı şekilde 1700- 2500kcal yüksek protein yüksek yeşillik

    1 flakon 100mcg akşam 100mcg sabah hocam duzensiz vurdum ortalama 20 25 gidiyor 

    Evet Burak hoca definasyon kürleri başarılı bitiyor genelde referanslar kısmından bunu görebiliyoruz ama seninki bayağı başarılı bitmiş. :) Tekrar tebrikler.

    • Minnettarım 1

  3. Bir kaç kere baktım tek şişeyle böyle oluyorsa ya üstün antrrenman, beslenme ve kardiyo bilgin var veya sihirli değneğin var elinde :) Çok şaşırtıcı ve harika görünüyor emeğine sağlık xlarge den small olmuşsun :) Yerdeki halı olmasa başkası biri diğeri başkası diyecektim son anda fark ettim halıyıda kul hakkından yırttık :) Gerçekten çok şaşırtıcı. Beslenme ve kardiyo düzenin nasıl anlatır mısın biraz?


  4. Diver, Bir saat önce yazdı:

    Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

    6. Haftam doldu ve muhteşem bir doluluk var çok hızlı kütle koyuyorum.

    Etrafımdakiler şaşkın nasıl olduğunu çözemiyorlar 😅 34 yaşındayım hayatım boyunca hayalet gibiydim kimse görmezdi gören bir daha dönüp bakıyor şimdi 😁 @Loving ya reis sen ne koydun bu ilaçların içine yağlanmadan sulanmadan büyümem şaka mı 😄 Çok güzel pump yakalıyorum ve ertesi günde devam ediyor. Hanım memlekete gönderdim şimdilik fotoğraflar böyle😅 melanotan deli çalışıyor yüzüm ensem zenci pipisi gibi oldu 😅 Fırsat bulunca güneşlenip eşitleyeceğim vücudumu.

    Konuna her girdiğimde vücudun anormal değiştiğini görüyorum normalde bu boyutlarda biri adım adım gitmesi lazım ya çok yüksek mg giriyorsun bize söylemiyorsun yada gerçekten anormal şeyler oluyor vücudunda :) Yüzün gerçekten kömür gibi melanotan güneş aldığı zaman etki alanı çok artıyor buradan onu görüyoruz. Biraz kudurturda libidoyu ne hale getirdi? :D 

    headshot-studio-portrait-photographer-1024x683.jpg Sergi_Constance_20200417_81259.jpg

    Sana tavsiyem vücudu rengi herşeyi yapınca bu vücudu koruman zor devamlı ilaç ilaç oturduğun yerde foto studyo varsa studyoa gir en güzel pozları ver studyo ortamında anı olarak sakla ben öyle yapmıştım öz kardeşimle beraber hala bazen açar bakarız çünkü o evlenince obez oldu :D:) 

    • Minnettarım 1

  5. Şu fizikleri görünce aklıma gençliğim geliyor bi abim espri yapmıştı '' fakir kası '' diye :D:) Bana yani. Ben kendimi böyle filinta incecik yağsız görüp gaza gelirken '' oğlum senin açlıktan kasların gözüküyor '' demişti senin yaşlarında zaten hormonlar en üstlerde yağ yakımı çok ciddi oranlarda olduğu için ve çok iyide beslenemediğimiz için ozamanlar kaslar ceylan derisi gibi dışarıda ama hacim yok sadece zayıflıktan kaslar belirgin :) Tabi keşke o zamanlaara dönebilsek çünkü yaş ilerledikçe sistemde yavaşlıyor o eski yağsız zamanlar hayal oluyor.

    Başarılar diliyorum genç kardeşim.

    • Beğen 1

  6. KaiserSchoze, 37 dakika önce yazdı:

    Öncelikle herkese merhaba,

    1. Acaba kendimi buna şartlayıp psikolojik olarak bu etkileri görüyor da olabilir miyim ?
    2. Bu etkiler normal midir ?
    3. İlaç pik yaptığı dönemde daha sıkıntılı etkiler görür müyüm ?
    4. Birilerine zarar verir miyim ?
    5. İlacı bırakmalı mıyım ?

    Lütfen bilgili tecrübeli hocalarım yardımcı olun.

    1. Hayır bunu tamamen sana yaşatan trenbolone
    2. Gayet normal çok daha ağır yaşayanları biliyorum
    3. Görürsün 10 hafta kullanıyorsun diyelim 5-10 arası kabus gibi geçer
    4. Eşinden ayrılan, işinden kovulan, hapse düşenler başlığı var avrupa forumlarında tren için şaka yapmıyorum :)
    5. İdare edemiyorsan yol yakınken dön
    • Beğen 1
    • +1 1

  7. Yani genelde işi bilen herkes anapolon kullanır işi bilen demiyelim yanlış anlaşılmasın kickstart yapacak kişiler içinde gücü seven diyelim :) 

    • 1 / 4-5-6 arası kullanabilirsin istiyorsan.
    • Fayda trene doğrudan katkısı yok seni 5,6 hafta ayakta tutar çok daha hızlı adampte olursun küre ilaçlar açılana kadar.
    • Kesilikle igf ama çooooook paran varsa gh de yakışır uzun vadeli.
    • +1 1

  8. Şimdi şöyle yaklaşalım hocam konuya:

    • futbolcu için en önemli şey ne gol atmak?
    • asker için savaşta en önemli şey savaşı kazanmak can almak can vermemek!
    • avukat için en önemli şey ne müvekkilinin davasını kazanmak!

    Böyle uzar gider değil mi? Peki biz vücut geliştiriciler için en önemli şey nedir?

    İşte emeğimizin, sağlığımızın ve verdiğimiz paranın fiziken karşılığını almak. 

    Sende tam olarak bunu başarmışsın emeğine sağlık :)

    • Voov!! 1
    • +1 1

  9. Beastmode, 12 saat önce yazdı:

    Kürdeyken inanılmaz egzama sorunları yaşıyorum karaciğer koruyucuları yeşillik + nac olmasına rağmen . Kürü bırakınca inanılmaz azalıyor hatta bitiyor bile diyebilirim aylar sonrasında ama kürdeyken her şeye dikkat etsem bile egzama başlıyor bıyıklarımda kaşlarımda saç derimde filan bunun nedeni nedir ve only testo yapsam bile bu sorunu yaşıyorum başka yaşayan kişiler var mı ? Ayrıca işin garip yani kürdeyken kan testi verdiğimde de hiçbir sorun yok karaciğer böbrek değerlerim gayet normal çıkıyor ultrasonla bile baktırdım bi sorun yoktu kür içeresindeyken  @metinav

    Geçmiş olsun.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×