Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ertuncc

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

ertuncc Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 14-02-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Gümrük
  • Konum:
    Beylikdüzü
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 22
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

51 profil görüntüleme
  1. Herkese Selamlar, Bu hafta kürümün 2. haftası, Küre başlamadan önce 76.8KG' idim ilk enjeksiyonu olmadan önce 1 hafta kendimi kesip 72.1 kiloya kadar düşmüştüm. Şu an 2 enjeksiyonum oldu son enjeksiyon 21.03, Bugün 3. enjeksiyonu alacağım. Güncel kilom 74.3. 3 günde 1 tane arimidex almaya devam edeceğim prolaktin seviyem 20 lerde dolaşıyordu. 4. Enjeksiyondan sonra bi test yapıp duruma bakmayı planlıyorum. Normalde 20-20 plaka takarak bench press atıyordum, seti tam çıkarmak açısından, son göğüs antrenmanımda 35-35 plaka ile 4x denemem oldu, ya verdiği özgüvenden dolayı yada sınırlarımı yavaş yavaş aşmaya başlıyorum. 2 Haftadan önce de bi etki gelmesini beklemiyordum açıkcası, Harici olarak asla bir sorun şu anlık yaşamıyorum ödem vs de hiç olmadı. yakında değişim gördüğümde fotoğraflar ile de günlüğümü güncellemeye devam edeceğim. İyi forumlar herkese. ANTRENMAN PROGRAMI Sırt - ön kol 1. gün Omuz- bacak 2. gün Göğüs - arka kol 3. gün off- 3/1/3 şeklinde ilerliyor,
  2. Herkese Selamlar, Hormon testlerimi yaptırdım hiçbir sorun gözükmüyor, Pazartesi ilk dozum oldu 1 CC Boldenon 1 CC Testosteron Enanthate, Her hafta Pazartesi ve Perşembe olarak devam edicem. Günde 3 tablet Dianabol alıyorum, Günlük aldığım öğünlerim Bu hafta boyunca şu şekilde olacak, 500-550R(pişmiş) pirinç gün içerisinde alıyorum,Karışık salata 600GR Tavuk Bonfile Spor sonrası 1 ölçek Whey ( su ile ) Omega3&B12&ASHWAGANDHA&D3 günlük dışarıdan aldığım vitaminler, Minimum 3.5L su Vücudumun güncel formunu çekeceğim bu akşam onu da bir sonraki yazım ekleyeceğim, Vücudumda aşırı su var bunun için kısa süreli DESAL kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyelere her türlü yoruma açığım. Form geldikten sonra daha net yorumlar yapılır diye düşünüyorum.
  3. Perşembe günü de ürolojide genel bi test yaptırıcam sonuçlarla da ilerlemek daha sağlıklı olucak sizlere de bu süreci açıkca göstermeye çalışırım.
  4. Teşekkür ederim, Öncelikle yüklememe sebebim ilk enjeksiyon olacağım günün sabahında çekeceğim, hem biraz su atmış olacağım aldatıcı olmak istemedim. doğru bir görüntü vermek açısından. Eğer şimdi çekersem ilaçla beraber su attı vsvs gibi de görmek istemiyorum, suyu atıp ardından enjeksiyon sabahında formumu paylaşırım. Marka olarak White Tiger Pharm tercih ettim.
  5. Herkese Selamlar, Öncelikle spor geçmişimden bahsedeyim. 16 Yaşında fitness sporu ile tanışıp 1.70-50KG zargana tabiri ile kemik çocuktum sonrasında 2 yıl düzenli spora devam ettim bıraktığımda 1.76-70KG'a ulaşmıştım hiçbir ek gıda bile kullanmadan safsataları dinleyerek gidip geliyordum. Daha sonrasında 21 yaşında tekrardan spora başladım ve kür öncesinde yaşadığım hayati durumlar yüzünden spordan uzaklaştım. 23 Yaşında tekrar başladım hamlık dönemini atlattım, tekrardan temiz bir şekilde küre girmeye karar verdim, ilaçlarımı temin ettim. Başlamadan önce şu anlık güncel durumum 1.76-75KG yazdan kalma alkol sebebi ciddi şekilde vücudumda ödem olduğu için 1 haftada olsa elimden geldiğince suyu atmaya çalışıyorum başlangıç tarihi olarak 18.03.2024 pazartesi ilk enjeksiyonu gerçekleştireceğim. ( Kür öncesi haftada yani bu hafta karbonhidrat günde 40gr civarı alıyorum kesebildiğim kadar kestim, günlük 180-200gr protein ağırlıklı günde 3.5-4.5L de su alımı yapıyorum. 4 Haftadır günde 2x 650mg ashwagandha bio kullanıyorum c/d3/omega3/b12 vitaminlerini ekstra günlük karşılıyorum) İlk süreçte 5 haftalık planımda Pazartesi ve Perşembe olmak üzere 1CC boldenon 1CC testo günlük 3 hap danabol şeklinde ilerleyeceğim, Kür ile birlikte göğüs durumumu önceden de bildiğim için 3günde 1 tablet olacak şekilde arimidex kullanıcam, Sırtım sivilceye biraz elverişli. @Rdm @rastlantisal Tavsiyelerinizi önerilerinizi sorularınızı bekliyorum sürecimi buradan da güncelleyeceğim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×