Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

fatih06

Üye
  • İçerik sayısı

    49
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

fatih06 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Teknisyen
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Durum nedir, ağrı veya şişlik mevcut mu ?
  2. Hocanın bir halttan haberi olduğunu sanmıyorum. Hemşire abimiz ile görüştük e vitamini ile enjekte etmelisiniz dedi
  3. Evet daha önce tablet kullanıyordum sorun yoktu ancak hocam bana böbrekleri daha çok yormaya gerek yok diyerek enjeksiyon tavsiyesinde bulundu. Enjeksiyon aldığıma pişman oldum
  4. Tek enjeksiyon şeklinde çekiyorum zaten. Hiç sallamak aklıma gelmedi. Süt renginde ve çok akışkan gibi. Enjekte ederken çok kolay şekilde enjekte oluyor ama belki dediğiniz gibi sallamak şart olabilir.
  5. 3 haftadır ilaçları kullanıyorum. Haftalık Program: Pazartesi: 1ml Testo, 1ml Stanozolol Çarşamba: 1ml Testo, 1ml Stanozolol Cuma: 1ml Testo, 1ml Stanozolol Şeklinde vurum yapıyorum. İlk kürüm değil. Sağ ve sol kalçadan vurum yapıyorum ancak kalçada sürekli şişlik ve ağrı oluyor. Artık ağrıdan ölüyorum. İlaçların sahte olma olasılığı için en son 2 ay önce kan testimde 1243 testosteron seviyesi çıkmıştı ve 1 hafta önce test verdiğimde 1500 üstüne çıkmıştı. İlaçlar sanırım açılmış. Daha önce kullanmıştık, sorun olmamıştı ancak bu sefer Stanozolol vurduğum bölge şişmeye başladı. Hemşirem bana vurum yaparken E vitamini enjekte ederek yapmalısın dedi. Bilgisi veya fikri olan varsa lütfen aktarsın. Teşekkür ederim.
  6. Çok özür dilerim. Daha net anlamak ve hata yapmamak amacıyla sormak istemiştim. Teşekkür ederim 🙏
  7. Turinabolden bahsediyorsunuz sanırım
  8. Boldenone ve testo ent doğru mudur tüplerin miktarı 10ml bunları 1 ay tüketsem uygun olur mu haftalık 2ml olacak şekilde ?
  9. Şimdi bu soruyu genel olarak soruyorum: Kürü tam olarak nasıl yapmalıyım hangi mixleri yapmalıyım ?
  10. Fiyat bana bu şekilde pahalıya geliyor aslında sırf primabolan aylık ücreti 2500₺ oluyor
  11. Yaş 26 boy 171 kilo 79 6 yıllık spor geçmişim var Sağlık sorunu çıkmıyor testlerde tüm değerler normal. 5 kere kür yaptım. Diananol boldenon testo ent prop winstrol Kullandım tabi mixler halinde örneğin: Dianabol Boldenone Testo ent Şeklinde ara verdim haliyle güç kaybı yaşıyordum eczane ürününe geçmek istemiştim primobolan bulamadığım için buradan soru açmıştım sustanon haftalık 250mg vurum ile devam edin dediler bu hafta primobolan ekledim şimdi değiştirmeyi düşünüyorum diye böyle bir soru açtım aslında eczaneden devam edecektim ama fikirlerim değişti. @rastlantisal
  12. Hocam peki testo ent haftalık kaç ml olması gerekiyor ve rimobolan kaç olması gerekiyor ?
  13. Merhaba nasılsınız, arkadaşlar? Kendimce aşağıdaki detaylara sahip bir kür planlaması yaptım öneri, fikir ve düşünceleriniz benim için önemli. Planladığım kür içeriği: (Haftalık) 500mg sustanon 200mg primobolan Üst kısımda bulunan küre alternatif olaraksa : Testosteron enanthate Boldenon @ardas @SERKO @Diver @GHOST @godofdark @SPECTRE @Bay-T @Oathbreaker Konu içeriğinde bahsettiğim gibi önerileriniz benim için oldukça kıymetli şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler.
  14. Sustanon ve primobolan kürü hk.

    Bütçe durumuna göre de hesap yaptım önerileride göz önüne alarak sadece susta devam edeceğim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×