Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Hikmett

Üye
  • İçerik sayısı

    250
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Hikmett kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Merhabalar iyisinizdir umarım. Pct gerekip gerekmeyeceği kişiden kişiye değişir bu yüzden kafa karışıklığı olması normal. Kürünüz bittikten sonra tahliller verirsiniz gerekli mi gereksiz mi öğrenip karar veririz şimdi konuşmanın anlamı yok. Simit konusu da skinny fat olduğunuzdan dolayı olabilir bunun çözümü ilaçlar değil.


  2. Selamlar değerli abilerim ve kardeşlerim sorum çok basit. İşim dolayısıyla gece uyumam mümkün olmuyor şimdi gh üzerinden örnek vereceğim. İnternette gh salınımı en çok 00.00-02.00 aralarında olduğu söyleniyor peki diyelim biz gündüz, gece ortamını oluşturabilmeyi başardık ve ortalama 8-9 saat uyuduk tıpkı gece uykusu gibi karanlık ortamda. Biyolojik ve fizyolojik açıdan değişen bir şey olur mu? Hormon salınımlarını olumsuz etkiler mi?
    Teşekkürler Hayırlı Ramazanlar.


  3. Tr3n, 9 saat önce yazdı:

    Gh İran'ın flakonunu kullanirken Sivilce yapmıştı iri sivilce kızarmıştı o bölge eczane kalem olani yapmiyordu iltihap kapışındir büyük ihtimal sen biliyorsun zorluyorsa ara ver bir süre dolapta sakla bozulmasın iyi hissedeğin zaman tekrar kullan

    Aynen öyle yapacağım bi kan testi veriyim. Kalemde az kaldı bitince diğerlerini kullanmam biraz dinlendireyim kendimi. Teşekkürler.

    • Beğen 1

  4. TheExecutioner, 12 saat önce yazdı:

    Başka bir şey kullanıyor musun?
    Ağrı olduğunda tansiyonunu ölçebilir misin ? 

    Yok sadece gh kullanıyorum. Tansiyonumu ölçebileceğim bir makine yok elimde sağlık ocağına gidip ölçüm yaptırırım.

    Tr3n, 10 saat önce yazdı:

    Growth baş ağrısı yapmamıştı bende ki aldın ünitede düşük yani çok mu uyuyorsun acaba belki baş ağrısının altında başka nedenler vardır 

    8-9 saat fix hani hiç olmuyordu sivilcede çıkmaya başladı şu günlerde ilacı kessem mi acaba


  5. Arkadaşlar önümüzdeki hafta dubaiye gideceğim yurt dışı piyasalarını hiç bilmiyorum öncelikle dubaiden almak ekonomik olarak daha mı uyguna gelir? ıgf veya growth almayı düşünüyorum ama orijinal nereden temin edebileceğimi bilmiyorum daha önce gitmiş ve benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum.


  6. Tr3n, 2 saat önce yazdı:

    Dünyaca ünlü futbolcular var dostum kısa boylu en başta messi bu adamın boyunu uzatacak parası yok mu uzatma şansı olsa o uzatırdı Alexis Sanchez ya da Jordi Alba Barselona da oynuyor 170 boyu var boyunla barışık ol 40 yaşında boy mu uzar adamın ömrünün yarısı gitmiş boy uzatma ameliyatı var oda riskli 

    Messi zaten growth kullanarak 170 oldu 130 falandı boyu küçüklüğünde hastalığı vardı

    alaylı bey, 17 saat önce yazdı:

    Ne bakımdan sıkıntılı?

    Soğuk zincir ürün ulaşım sıkıntı, Forumda alım satım yapmak yasak ve her zaman temin edemem 

    • Vayyyy!! 1

  7. alaylı bey, 6 dakika önce yazdı:

    Anladım hocam. Ben naturelim zaten kas kazanımıyla ilgili bir hırsım yok naturel devam edecem. Sen yan etki yaşadın mı peki? Dozun üstüne çıktın mı hiç?

    Yok şuana kadar bir şeyler yaşamadım 2 ünite kullanıyorum ben 12mg olan 1 kalem 15-16 gün gidiyor 


  8. alaylı bey, 17 dakika önce yazdı:

    Ne kadar oldu kullanalı, doktor vermeyecek biliyorum ama faydası olacaksa bu ürün kesin kullanacağım gibi. Maaşımdan aylık masrafını çıkarırım artık. Eczaneden siz ne kadara aldınız ve ne dediniz de verdiler? Yani bunu almak istiyorum desem neden kullanacaksınız falan demez mi ay kullanma yapma etme falan diyecek kafamı ütüleyecek iki saat.

    Hocam aydan aya fark eder mi sonuçlar bilmiyorum 03.11.2023 tarihinde yaptırmışım... Plak röntgeni çektirmedim.

    Benim durumum biraz daha farklıydı benim pfizer de çalışan tanıdığım var arada eline geçtikçe bana postalıyor, arada ben alıyorum eczaneden. Doktora gittiğinde büyük ihtimal dediğini yaşayacaksın boyun kısa değil vs diyorlar. 1. Eczane vermezse 5. Eczane verir  kafa ütüleyen tabi oluyor ben de çok yaşadım ama pes etmek yok toplu alım yapacaksan pazarlık yap eczaneyle. Hormonlar günden güne bile fark eder ama naturalsen çok değişiklik olduğunu düşünmüyorum. 


  9. alaylı bey, 16 dakika önce yazdı:

    Boyum 1.70 siz kaç yaşndasınız?

    Ben de başladığımda 165tim şuanda 167-8 falan geliyorumdur herhalde çok rahat olayı kaçmasın diye ölçüm aralarını uzun tutuyorum. 20

    alaylı bey, 16 dakika önce yazdı:

    Birkaç ay önceki sonucum.

    -Total testosteron Referans Değeri 249 - 836

    Sonuç 562 ng/dl

    -Serbest testosteron Referans Değeri 3.02 - 41.79

    Sonuç 42.87 pg/ml

    Bu arada değerlerinde sorun yok hormon sistemin normal gözüküyor, güncel test versen daha iyi olur. Büyüme plaklarının röntgenini çektirdin mi?

    • Beğen 1

  10. Sparta34, 14.12.2023 - 20:22 yazdı:

    İştah baskılaması için mi kullanıyordun dostum sen

    O amaçta kullandığım da oldu ancak çoğunlukla cheat meal günleri kullanıyorum.


  11. Sparta34, 3 saat önce yazdı:

    Şeker hastası olmadığı halde kullanılmasının bi zararı olur mu

    Kanka valla ona bakarsan diyabetimiz olmamasına rağmen insülin, hastalığımız olmamasına rağmen steroidleri kullanıyoruz yan etkileri, zararları var ama bilinçli kullanırsan önüne geçersin bir sorun olmaz. Glifor ben de ishal vs hiçbir yan etkisini göstermiyor. Kullanmadan bilemessin ki.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×