Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

piriyatel

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

piriyatel Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 16 Şubat

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Vardia
  • Konum:
    Avusturya
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür icin degerli yorumlariniz.

    Testesteron ve oxandrolone ilemi devam edeyim? Aslinda yag yakmasini beklerken kilo almaya basladim.
  2. Ilk kür icin degerli yorumlariniz.

    Kür ü ben planlamadim, bahsettigim gibi buradaki bir hoca planladi. Ben yag yakmak birde kas kutlemi arttirmak istedigimi soyledim. Oda bana bu ilaclari getirdi nasil kullanacagimi filam anlatti. Bak simdi korktum.
  3. Ilk kür icin degerli yorumlariniz.

    Merhabalar uzun zamandir uye olmadan sizilerin degerli yorumlarini okumaktan cok memnun ve suzler sayesinde bildigim bazi dogrularin yanlis oldugunuda ogrendim, bunun icin hepinize teşekkür ederim. Ben Özgur 41 yasinda ve avusturyada yasiyorum 1.70 boyunda ve 85 kiloyum. Yaklasik 2 yildir spir yapiyorum ve artik storoid küru yapmaya karar verdim ve bir uzmandan kur satin aldim. Aşağıda belirtiyor olacagim. Bu arkadas bana ne vitamin kullanmam gerektigini nede idman programi verdi ayni idmandan devam et dedi. Ben yinede arastirarak bazi vitaminleri almam gerektigini dusunerek Demir, D, C, magnezyum ve balik yagi almaya basladim. Ilk kür ve ilkkez enjektör kullaniyorum bacagimdan kahve rengi uclu igneyi kullanarak yaptim ama bu gune kadar 4 kere her iki gunde bir olmak sartiyla. Asiri yurume zorlugu çektim fakat bunu sizin sayenizde biliyordum zaten basima gelecegini. Fakat bacaklarim cok şiş odem gibi sol bacagimda kizariklik var. Bir sure bacaktan enjekte etmesem sonra tekrar bacaktan etsem yine bu agrilari yasarmiyim acaba? Yaptigim kür 3 Aylik Testosterone Propionate 60ml/ml (2 gunde bir 1ml) Trenbolone Acetate 100mg/ml (2 gunde bir 1ml) stanozolol oil base 50mg/ml (2 gunde bir 1ml) oxandrolone 10mg/Tablet (her gun sabah 2tab. Aksam 2tab.) Değerli yorumlariniz icin simdiden teşekkür ederim. @rastlantisal @Rdm @otopsicikedi @galicik Saygılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×