Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

MAG

Üye
  • İçerik sayısı

    40
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

MAG Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-10-1994

Platform İstatistikleri

  • Yaş 29
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> İzmir </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Memur
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

92 profil görüntüleme
  1. Almanya'dan anabolik getirmek ?

    Herkese merhabalar. Önümüzdeki günlerde Almanya’dan ailem gelicek ve gelirken anabolik getirtmek istiyorum. Daha önce Almanya’dan anabolik getirmiş arkadaşlar var mı ? Nerden tedarik edebiliriz ? Uçakta havalimanı giriş çıkışlarında sıkıntı yaşar mıyız ? Almanyada da ilaçların boş olma ihtimali var mı ? Güvenilir bir tedarikçi bulmak mümkün mü ? Ve önerebileceğiniz bir marka var mı ? Çok fazla soru sordum daha önce tecrübe eden arkadaşlar yol gösterirse memnun olurum
  2. Evogen hakkında

    Dediğim gibi kan yoğunluğundan dolayı olabilir. Çok doğru mu bilmiyorum ama kan verme yoluna gidebilirsin.
  3. Evogen hakkında

    Ben 4. Haftanın içindeyim damarlanmam bu hafta başından beri başladı. ama konulardan gördüğüm kadarıyla Boldenon kan yoğunluğunu arttırdığı İçin damarla etkisi yaptığını paylaşıyorlar tecrübeli arkadaşlar. Henüz o kadar tecrübe etmedim. İlacım yeni çalışmaya başladı sen daha tecrübelisin 😁 evogen mi gidiyorsun en baştan beri ?
  4. Evogen hakkında

    Kaçıncı haftadasın ?
  5. Evogen hakkında

    Merhabalar hocam. Öncelikle tecrübelerine saygım sonsuz ama şunu bilmeni isterim ki ben evogen pazarlamacısı değilim. Evogen ile herhangi bir ücretli ortaklığım yok. O yüzden burada durduk yere bunu söyleyerek elime geçen birşey de yok Yorumumda da yazdığım gibi kendimin haricinde salonunda aynı tedarikçiden aynı küre girmiş ve değişimlerine gün gün şahit olduğum herşeyin yolunda gittiği 5 kişi var. Ben de ilacın bu hafta çalışmaya başladığını anlayabiliyorum. Vücudumdaki ve antrenman performansındaki değişimleri görebiliyorum. Burada kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok. Sadece güncel kullandığım bir ilaç hakkında yorum yaptım. İlaç çalışıyor yazmam ya da ilaç çatır çatır çalışıyor yazmam durumun yalan dolan olduğunu değil benim hitap şeklimi belirler. Bunu daha farklı yollarla söyleyebilirdin ama bu da senin hitap şeklini belirler. Ben de senin bu hitap şekline karışacak ve seni gereksiz eleştirecek kadar saygısız değilim Hocam fiyatlar kesinlikle aynı değil. Katalog isimleri evet aynı ama benim aldığım fiyatlar yarı yarıya.
  6. Evogen hakkında

    Evogen küründeyim ve etrafımda evogen kullanmış 5 kişi var ilaç çatır çatır çalışıyor boldesi de testosu da
  7. 3. hafta kan tahlili sonuçları yardım

    Çok sağol hocam dediklerini dikkate alıcam. Hafif bir boğaz ağrım vardı CRP Yi ona bağlıyorum.
  8. 3. hafta kan tahlili sonuçları yardım

    Yok aslında herhangi olumsuz bir durum hissetmedim. Bazen göğsümde anlık çarpıntı oluyor ama ağrı vs. olmuyor. Sadece son bir kaç gündür kafamda bir doluluk hissi var ağrı giriyor ara ara o kadar. Bir de enjeksiyon sonrası grip emareleri oluyor bazen ama 1 gün sonra geçiyor.
  9. 3. hafta kan tahlili sonuçları yardım

    O zaman 3 alayım 😁 ekstra bir masraf daha çıktı.
  10. 3. hafta kan tahlili sonuçları yardım

    Valla kral bilmiyordum sağolasın . 2 kapsüle çıkartayım o zaman.
  11. 3. hafta kan tahlili sonuçları yardım

    1 kapsül alıyorum günlük. İçeriği bu şekilde
  12. 3. hafta kan tahlili sonuçları yardım

    Hocam 6 aydır düzenli olarak Omega 3 kullanıyorum. Küre başladığımdan beri de Milk thistle kullanıyorum. Ama fayda etmemiş gibi 😁
  13. 3. hafta kan tahlili sonuçları yardım

    Hocam çok teşekkür ederim
  14. Merhabalar cümleten. Testo+bolde+Turinabol kürümün 21. Gününde verdiğim kan testi sonuçları bu şekilde. Herhangi aksi bir durum var mı ? ALT yüksekliği normal mi ? Teşekkürler şimdiden. @metinav @Rdm @otopsicikedi
  15. 15. gün testo cyp + boldenon + turinabol

    Çok sağol hocam dikkate alıcam dediklerini

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×