Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

sezerdiyorlar

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

sezerdiyorlar Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Kamu
  • Konum:
    Bursa
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

113 profil görüntüleme
  1. Hangi küre girmeliyim?

    İki gündür çevremdeki eczanelerden primobolan topluyordum zaten de elde edilmesi çok zor ya, 27 tane bulabildim. Doz olarak 200, 300'ün az olduğunu önerilen dozun haftalık 500 olduğunu söylüyorlar. 60'a tamamlamaya çalışıyorum. Bunun yanı sıra abur cubur sevdiğimi söyledim ya bağımlılığım var derken onu kast etmek istemedim. Günde 1, kimi zaman 2 tane çikolata yiyorum.
  2. Hangi küre girmeliyim?

    Merhabalar. Bir kaç yıldır spor ile uğraşıyorum, spor hayatımda çok önem arz ediyor ve sırf bunun için sabah 5'de kalkıp, 6'da hazırlanıp, 7'de salonda oluyorum ve bu beni günlük hayatımda daha mutlu hissettirdiğini hissettim. Zamanında(halen devam ediyor) kilodan dolayı özgüven problemim vardı ve sporla uğraşmaya başladıktan sonra bunun spor ile gitgide azaldığını hissettim. Günde aldığım protein miktarı 170gr'ı geçiyor fakat bunun yanı sıra abur cubur bağımlısıyım, küre girdiğimde bırakmam gerektiğinin farkındayım. Vücudumun daha büyük, sert görünümlü ve yağsız gözükmesini istiyorum ve bunun için çabalayacağım. Maddiyat konusunda herhangi bir sorunum yok. Kategori içerisinde bazı konulara göz gezdirdiğimde kimi primobolan, testo aracılığıyla temiz büyünmesi gerektiğini savunuyor kimisi boldenon, testo kullanılması gerektiğini söylüyor. Kimisi yağlı insanlar için testo propionat, masteron aracılığıyla ilk kürün definasyon olması gerektiğini savunuyor. Aşağıda ek olarak güncel halimi paylaştım, yağ oranımı bilmiyorum fakat bildiğim ölçüleri aşağıya yazdım. Boy: 1.84 Kilo: 95 Kol: 37.5
  3. Gelişim.

    Merhabalar. 3 aya yakın süredir vücut geliştirme yapıyorum beslenmem ilk ayda düzenli olsa da son 2 aydır düzensiz, sağlıksız besleniyorum(maddiyat nedeniyle). Omuz, kol, arka kol ve sırt bölgesinde gelişim fark ettim fakat göğüs bölgesinde nedense bir şey fark edemedim. Sabır mı gerektiriyor anlam veremedim. Göğüs Antremanı: Bench Press 3x12 Incline Dumbbell Press 4x8 Pullover 4x8 Dumbbell Fly 4x8 Peck Deck Fly 4x8 Cable Crossover 4x8 Fly hareketlerinde failure'a kadar gidiyorum. Presslerde RIR 2 şeklinde yapıyorum. Sabah 5'de uyanıp, 7'de salona gidiyorum ve 8:30'da iş başı yapıyorum. İşim nedeniyle hafta içi cardio vaktim kalmıyor fakat hafta sonu 15 eğim, 6 hızında bandda yürüyorum. ABS çalışmıyorum. Önceki halime ait bir fotoğraf bulamadım fakat 6 ay öncesine kadar 125 kiloydum şuan ise 95-100 arasında seyir ediyorum. 1.84 boyundayım.
  4. Jinekomasti hk;

    Merhabalar. 3 ay öncesine kadar 120-125kg arasında gidip geliyordum ve 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde 97 kiloya düştüm. Bu süre zarfında kimi zaman diyete uydum, kimi zaman abarttım(pastalar, dondurmalar, çikolatalar) Bu forumda bazı şeyler okudukça içime jinekomasti şüphesi düştü ve sizlere danışmak istiyorum. Aşağıda ek olarak video ekledim, jinekomasti belirtileri sertleşme vb. durumlar olduğunu okudum fakat bende herhangi bir sertleşme vesaire durumu söz konusu değil fakat şöyle bir durum söz konusu; Meme ucum normalde salık gibi duruyor fakat soğukta veyahut elimle temas ettiğimde meme ucum toplanıyor, içe doğru çekiyor. Bununla birlikte meme ucum bana nedense çok dışarıya yatık gibi geliyor. Bu normal bir durum mu yoksa jinekomasti durumu mu söz konusu? Plastik ve estetik cerrahine müracat etmeme gerek var mı? @metinav @rastlantisal
  5. Üst bacak eritme kardiyo

    Merhabalar. 3 ayı aşkın bir süredir sporla ilgileniyorum ve üst vücut olarak çok güzel yol kat ettim fakat alt bölge de eskiden kilolu olduğum için ve kemiklerim kalın olduğundan dolayı üst bacağım çok büyük ve oturduğumda çok yağlı(salık) duruyor. Ben bu bacağı olabileceği en iyi hale getirmek istiyorum ve hangi bölgeyi çalışırsam çalışayım idman sonunda Goblet Squat hareketini yapıyorum ve kardiyo yapıyorum. Bu bacağı en iyi şekilde toparlayacak ve yağlarını eritmek için hangi kardiyoyu tercih etmeliyim? Bisiklet yaptığımda 12 seviye 1 saat yapıyorum. Koşu bandında ise 15 eğim, 6 hızında 1 saat yapıyorum. Hangisini tercih etmeliyim? @galicik @Askabar @otopsicikedi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×