Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mrwhestr

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

mrwhestr Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür sonrası kan tahlili

    Teşekkürler hocam @metinav Hocam bu ilaçları ne kadar süreyle denememi önerirsiniz?
  2. Kür sonrası kan tahlili

    Cinsel problemler için proviron'a da başlamalı mıyım sizce?
  3. Kür sonrası kan tahlili

    Hocam emin olun azten 6 aydır full bunu araştırıyorum. Bir sürü şey denedim. 7-8 farklı ürologa gittim. Hiçbiri pssd ne oldugunu bilmiyor. 2 tanesi biliyordu. Biri 1 ay klomen ve letu kullanımı önerdi işe yaramadı. Diğeri de evet pssd yi biliyorum ama niye geldin bir tedavisi yok. Önerebileceğim bir şey yok dedi. En son belki sağlık bakanlığından düzgün bir yanıt alırım umuduyla cimere yazdım. onlardan gelen cevapta bu. Umarım herşey dediğiniz gibi olur. sevgiler
  4. Kür sonrası kan tahlili

    Ben testesteron kürü yapmama rağmen hiçbir faydası olmadı hatta daha kötü oldu.
  5. Kür sonrası kan tahlili

    @metinav hocam selam görmediniz sanırım. Bakabilirseniz mutlu olurum
  6. Cinsel isteksizlik ve sertleşme

    Hocam selam, antidepresanları en az 3 ay süredir kullanmıyorsan bir kan tahlili vermelisin. Eğer kan tahlilinde bütün hormonların normal çıkarsa PSSD' yi araştırmanı öneririm. Antidepresan kullanımını bıraktıktan sonra kalıcı cinsel bozukluğa sebep oluyor. 1 senedir bende aynı durumdayım. Ama öncelikle kesinlikle kan tahlili ver
  7. Kür sonrası kan tahlili

    Teşekkür ederim.
  8. Kür sonrası kan tahlili

    Hocam selam, kaçar mg olacak bu ilaçlar? 5 gün önce HCG'yi enjekte ettim.
  9. Kür sonrası kan tahlili

    Son kan tahlilinden önceki 23 gün boyunca vücuduma herhangi bir şey girmedi. O zaman sizi dinleyerek 1 aylık süreyle klomen kullanıyorum. Daha sonra diğer hocamın dediği gibi 13 gün sonra kan tahlili vererek kontrol ediyorum. Sonrası tekrar değerlendirilir. Teşekkür ederim.
  10. Kür sonrası kan tahlili

    Selamlar, 15 gün herşeyi bırakarak kısmına ithafen yazıyorum. 1 yıldır herhangi bir antidepresan veya ilaç kullanmıyorum. Enjeksiyonlar ise son 2-3 aylık mevzu. Kalan 9 ay herhangi bir şey kullanılmadı. İlaç kullanma döneminde Wellbutrin denendi. Bir faydası dokunmadı. İlk mesajimdaki kür öncesi kan tahlilim, bir şey kullanılmayan 9 aylık süreçten sonra yapıldı.
  11. Kür sonrası kan tahlili

    Teşekkürler hocam
  12. Kür sonrası kan tahlili

    Hocam tedaviyi ben buldum. Doktoruma sadece gösterdim böyle bir şey var yardımcı olabilir misiniz diye. Biraz okudu bakındı kesinliği yok ama denemek istersen yardımcı olayım dedi. Yurtdışından ilaç getirebilmemde reçetede vs yardımcı oldu yani aslında. Hatta denediğim tedaviyide ekte bıraktım. Ama dediğim gibi olan oldu yanlışıyla doğrusuyla. Sadece pct yapıp hormonlarımı normale çekip bırakmayı düşünüyorum. PSSDv2.0 (2).pdf
  13. Kür sonrası kan tahlili

    Yanlış anlaşılmasın pssd'ye çözüm aramıyorum hocam. Yaptığım küre göre şuan pct nasıl yapabilirim merakım o. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  14. Kür sonrası kan tahlili

    Yani sertleşme problemim yok. Ama aldığım zevk önceden 10/10 iste şuan 2/10 diyebilirim. Bazı kişilerde anhedoni, bilişsel bozukluk, sinir uyuşması vb etkilere de sebep olabiliyor. Benim kendimde farkettiğim sadece zevk ve libido kaybı.
  15. Kür sonrası kan tahlili

    Doğru. Normalde antidepresanları bıraktıktan sonra 1 ay içinde geçmesi gerekir. Bu kalıcı bozukluğa sebep oluyor. 1 sene civarı oldu. Yurtdışında bir tedavi teoirisi ortaya atılmıştı. Onu denemek istedik. İşe yaramadı zaten bıraktım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×