Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

laraxon

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

laraxon Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 19-12-2002

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Eskişehir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Pct için yardım

    KONU DIŞI : saygı değer hocam son konuma el atar mısınız cok arada kaldım ve kritik bir konu benimiçin.
  2. Only testo

    Anladım çekilmiyorsan bile naturel sürece onayla % kaç daha verimli ilerliyorsun only testo ile. Değerlerine baktım fakat total ve serbest testesteron değerleri ve prolaktin değeri gözükmüyor yakın zamanda kan testi yaptırdıysan tekrar e nabızdan kontrol eder misin önemli değerler onlar zaten.
  3. Only testo

    Dostum Görsel paylaşma şansın varmı. Kür öncesi ve sonrası şeklinde ve only testo da kan değerlerin nasıl değerlerde problem yaratan noktalar var mı ?. Küre girmeden önce ve girdikten sonra bi kan testi varsa Ekleme şansın varsa sevinirim.
  4. Kan değerleri prolaktin sorunu

    Kan testi gerçek hocam. Sabah aç karnına 5 gün cinsel perhiz olmadan yapıldı değerler böyle. Son olarak tamamlanan testlerdede durum bu bilirubinlerde problem var sanırım musait zamanda kontrol eder misiniz. @metinav @rastlantisal
  5. Kan değerleri prolaktin sorunu

    Son zamanlarda cinsel isteksizlik vardı Prolaktin yüksekliği beni aşırı korkutuyor jinekomasti yüzünden bilgili hocalarım biraz beni bilgilendirirse çok güzel olur. İlaç kullanma gibi bir düşüncem yok fakat prolaktini jinekomasti yüzünden düşürmeyi istiyorum. Prolaktinle cinsel istek arasında bir bağ var mıdır ?
  6. Kan değerleri prolaktin sorunu

    Prolaktinin gelişime - si olurmu. Yüksek prolaktin jinekomasti yaratıyormuş bundan korkuyorum. Testesteronum ne kadar yüksek olsada prolaktinde bi o kadar yüksek. Sabah aç karnına saat 10 da verdim testi.
  7. Kan değerleri prolaktin sorunu

    Merhabalar öncelikle bi önceki konumda prolaktinime baktırmadan total testesteron vs baktırmıştım ve gayet yüksek cıkmıştı testesteron seviyelerim. Şimdi komple bir kan testi yaptırdım ve sorunu anlamadığım şekilde prolaktinim aşırı yüksek çıktı değerleri aşağıda vericem. Boyum : 185 Kilom: 83 Yağ oranım : 15 Kullandığım Takviyeler; Multi vitamin , Vitamin D3, ZMA, Omega3, Protein tozu, Arginine, L-citrulline, prebiotik+, Son 2 haftadır kullanmaya başladığım : Milk thistle , T-Prime : Tprime içeriği : Demir dikeni ekstresi , çemen ekstresi, Magnezyum , ısırgan ekstresi. Milk thistle içeriği: Devedikeni ekstresi, Değerli hocalarım Yorumlarınız çok önemli. @metinav @rastlantisal @galicik @otopsicikedi
  8. Only testo

    Genelde görülmüyor mesajlar veya çok geç cevap veriliyor. Bugün kan değerlerimdeki sorunla alakalı bir konu açacağım tamamı çıktıktan sonra hocam. Rica etsem bir göz atar mısınız ortada gerçekten bir problem var.
  9. Only testo

    Merhaba dostum sana ulaşabileceğim bir mecra bırakır mısın only testo ya girmeyi düşünüyorum deneyimini öğrenmek istiyorum.
  10. Yüksek testo düşük gelişim

    Merhaba hocam, haftanın 6 günü klasik pzt göğüs biceps salı triceps back çarşamba omuz bacak şeklinde ilerliyor ve bu kendini tekrar ediyor haftada 3-4 gün antrenman mental olarak tatmin etmiyor spora gitmediğim zaman modum düşük oluyor artık hayatımla birleştiği için bi insan su içmediğinde veya yemek yemediğinde nasıl modu düşüyorsa aynı şey antrenman atmadığımda geçerli oluyor. östrojen ve prolaktin ve total serbest testoya tekrar baktıracağım seviyelerini görüp ona göre konusacağım östrojenin yüksek olması yağ yakmama engeel gibi duruyor hocam sizin bir tavsiyeniz var mı
  11. Yüksek testo düşük gelişim

    trenbolone pct gerektirmiyor mu saçma oldu bi tık
  12. Yüksek testo düşük gelişim

    PCT ye gerek duymadan alabileceğim bir takviye önerir misiniz ?
  13. Yüksek testo düşük gelişim

    ostrojeni düşürmek için takviye almalı mıyım
  14. Yüksek testo düşük gelişim

    bu şekil formum fakat ayakta ve ayna oldugu için karın pek yağlı gözükmüyor özellikle alt karınım gerçekten yağlı
  15. Yüksek testo düşük gelişim

    Hayır ve 3 yıllık fitness geçmişim var yaklasık 1.5 yılı düzenli gördüğüm high kilo 88 min kilo 72

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×