Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

YusufS99

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

YusufS99 kullanıcısının paylaşımları

  1. Kilo alma

    Herkese iyi forumlar, 24 Yaşımdayım 13-14 yaşlarından beri yılda 3-4 ay spor salonuna gidip gelen birisiyim. Geçen sene akneler için Roaccutane tedavisi aldığım için 65-66 kilodan 59 kiloya kadar düştüm ve Ekim-Şubat arası spor salonuna gidip 70 kiloya kadar çıktım. Çünkü her sene gidip başka bir şekilde kilo almayı deniyorum. Bir sene Cici Bebe ve kuruyemişle sürekli kilo almaya çalıştım aldım ama direkt simit çıkarmıştım.(örnek). Bu sene ise geçen sürede Creatin,Protein Tozu,Gainer, PreWorkout, Omega3 ne bulduysam kullandım. Sürekli tavuk, pilav, yulafa gömüldüm. Sürekli balon gibi gazla gezdim, niyetinde 70'i gördüm ama bende bittim çok yordu. Sadede geliyorum. Bu sefer hedefim 80-85 Kilo arasına çıkmak ve Bulk kürüne gireceğim. Girmeyi düşündüğüm kür. Testo,Bolde,Danabol 20 Hafta sürecek. Bunun için bir beslenme şekline ihtiyacım var. Normalde yeşillik vs. pek tüketmem ama bu sefer elzem gibi duruyor. Kürdeyim diye 5-6k kalori almaya mı çalışayım yoksa 4.4-5k kalori alıp durayım mı? Nasıl bir beslenme programı uygulayayım.? Hangi yeşillikleri tüketeyim.? Nelerden uzak durayım.? Kısaca sizlerden kürde ihtiyacım olan kalori ve beslenme ile alakalı yorumlarınızı bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. Kilo alma

    Tam tersi hocam. Her yıl 3-4 ay yapmamın sebebi dirseğim kırık 4. ayda ağırlıklar artmaya başlayınca bir yerde sakatlanıyor ve ağrıdan bırakmak zorunda kalıyorum genelde. Bu sene 4 ayda 11 Kilo kattım ve yağlı değilim. Verdiğim örnek daha önceleri bir çok kere vücudumu farklı şekillerde kilo katmayı denediğimi anlatmak içindi yoksa daha önce yağsız tuzsuz haşlama tavuk yediğim beslenme ile gezdiğim bir dönemde olmuştu. Sorun süreklilik, düzensizlik vs. değil tam tersine ilk defa küre gireceğim önceden her şeyi planlayayım en kötü ihtimalle kafamda bir taslak oluşturayım derdindeyim. Konu küre gireyim mi de değil onun cevabını ben verdim benim sorum ve fikir almak istediğim şey bu süreçte sizce nasıl beslenilmeli?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×