Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

elimizdetufektufektefisek

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

elimizdetufektufektefisek Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 05-11-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <a class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image" href="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2023_03/IMG_20230228_235006.jpg.e93548f29a19b4e323a709bfe0cc4fe6.jpg" data-fileid="12717" rel=""><img class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" data-fileid="12717" src="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2023_03/IMG_20230228_235006.thumb.jpg.ea167e6b36ec1dc7023f8c7449ab52c3.jpg" alt="IMG_20230228_235006.thumb.jpg.ea167e6b36ec1dc7023f8c7449ab52c3.jpg" /></a> </p> <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p> <p> <a class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image" href="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2023_03/IMG_20230228_234956.jpg.85393cbc06b7118b6a64a8b0f7177aa5.jpg" data-fileid="12716" rel=""><img alt="IMG_20230228_234956.jpg" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" data-fileid="12716" src="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2023_03/IMG_20230228_234956.thumb.jpg.c6533f572689768f5c8cbed92943c502.jpg" /></a> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kullandığım dianabol sahte olabilir mi?

    Keşke biraz üslubumuza dikkat edip yorum mu yapsaydık acaba
  2. Kullandığım dianabol sahte olabilir mi?

    Evet, yanında 500 mg test enantantla alıyorum şu ana kadar etki alamadım dianabolden
  3. Kullandığım dianabol sahte olabilir mi?

    yaklaşık 1 haftadır günlük 40 mg dbol alıyorum, şu ana kadar herhangi bir etkisini görmedim. ilaç turuncu renkli elinle sıkınca kırılmıyor ama suya atınca çabuk çözülüyor ve tadı yok toz gibi
  4. Kol ağrısı

    Merhabalar haftanın 3 günü balkaya texas diğer 3 günü de rich piananın kol idmanını yapıyorum ama şöyle bir sorun var bugun balkaya texasta hacim günümdü ve kolumun yan tarafında tricepsle biceps arasında bir ağrı oluştu, ağrı çok olmuyor kolumu sıkmadıkça ama bench press ya da curl yaparken ağrıyor ve aldığım verimi ciddi anlamda düşürüyor. Balkaya texasın içinde antrenmanın sonunda curl oluyor genellikle planım bu programdaki bu curl hareketini kaldırmak onun yerine rich piana kol idmanını hemen balkaya texasın peşinden yapmak sizce mantıklı olur mu bu sayede haftada sadece 3 gün gitmiş olurum salona?
  5. Kullandığım ürün sahte olabilir mi?

    Valla herkes bu konuda çok değişik şeyler söylüyor. Spor hocam ilk enjeksiyondan tut da 4-5. haftalarda bile kapanabilir dedi. Kişiye göre değişiyormuş
  6. Steroid kullanan erkeklerin güğüs uçları niye beyaz

    Şöyle mesela
  7. Kullandığım ürün sahte olabilir mi?

    Merhabalar, 1 hafta 500 mg enantant vurdum ve tahlil verdim. toplam testom 1009 ng/dl çıktı ancak fsh im hala 1 değrinde ve en son enjeksiyondan bu yana sanırım bi 1-1.5 hafta geçti ne bir yan etki ya da farklı bir şey hissediyorum fsh nin 1 çıkması biraz garibime gitti döngünün kapanması gerekmiyor muydu
  8. Steroid kullanan erkeklerin güğüs uçları niye beyaz

    Soru bu arkadaşlar gerçekten merak ettiğim için soruyorum forumda daha böyle bir şey soran çıkmamış. İlaç kullanan arkadaşların göğüs uçları niye beyazlıyor?
  9. Kafam karışık

    Merhaba abilerim. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim yani 2 sene sonra iş hayatım vesaire başlayacak dolayısıyla da boş zamanım neredeyse hiç kalmayacak. Sizlere danışmak istediğim konuysa malum ülkemizdeki salon fiyatları, beslenme artmış durumda. Normalde bana verilen krediyle spor yapıyordum ama bu da beni son zamanlarda zorlamaya başladı. Küçük bir yerde yaşıyorum ve çevremde salon da yok gittiğim yer dışında hal böyle olunca da fiyatı da pahalı. Bir taraftan devam etmek istiyorum çünkü işten önceki son zamanlarım diğer bir taraftan olmuyor sıfırdan biraz kas kütlesi de koydum şimdi bırakırsam eriyecek boşa yapmış olacağım sizce ne yapmalıyım
  10. Steroid salgını

    Merhabalar abilerim kardeşlerim. Başlıktan da anlayacağınız üzere anabolizanların insanlar tarafından bilinçsizce kullanılması gerçekten ciddi bir sorun. "Steroid" kelimesi gerek benim çalıştığım salonda gerekse de sosyal medyada yaşıtlarımın ağzında sakız olmuş durumda. Kafaya göre alınan dozajlardan tutun da kanser ilaçlarına her şey bilinçsizce istismar ediliyor. Soyunma odasında çoğu arkadaşın çantasında kanser ilaçları ve dianabol yakalıyorum, bazen yere düşürüyorlar ve göz göze geliyoruz felan . Cidden çok kötü bir durum. Kendimde bir hafta tecrübe etmek istedim ilaçları, kesinlikle alaya alınmayacak bir olay ve büyük bir tecrübe istiyor. Yanlış bir doz alırsanız jinekomasti başınıza gelebilecek en hafif şey arkadaşlar. Canınızı hiçe saymayın. Yarışma düzeyinde çok ciddi bir sporcu değilseniz kısacası profesyonelliğiniz yoksa, mahalle arası bir yerde ağırlık kaldırıyorsanız Steroid'in S sini bile aklınıza getirmeyin, gereksiz yere paranızdan, psikolojinizden ve sağlığınızdan olursunuz.
  11. Steroid salgını

    Kesinlikle hocam. Yaşıtlarım arasında büyük bir popülerlik kazandı bu tür anabolizanlar. İnsanlar anlık egolarına yenik düşüp gereksiz sağlıklarına yenik düşüyorlar.
  12. Kür içi prolaktin yüksekliği

    Haftalık 500 mg test enantant alıyorum ama sanırım kürü erken bırakıcam oruç tutmak istiyorum definasyona bu sayede vesile olmuş olur. İleride daha iyi bir bütçe ve bilgi ile sağlam yapacağım ama şu an için bırakmayı düşünüyorum. Cuma günü de son enjeksiyonu yaptım. Kan tahlili ve hormon tahlili de verdim 1. haftadan sonra, prolaktinim biraz yüksek çıkmış. Forumda araştırdım dostinex ya da tamoksifen kullanmayı önermişler. Dükkana inip bir tane aldım ama bu benim bildiğim kadarıyla bir kanser ilacı bu bana herhangi bir zarar vermez mi? Diğer soracağım şey ise göğsümde çok hafif bir ağrı gibi bir his var ama dokununca olmuyor sanki kas ağrısı gibi sürekli devam ediyor birkaç gün önce incline DB press yapmıştım ağır kiloyla acaba prolaktinden mi yoksa egolifting yapmamdan kaynaklı mı?
  13. Kan testinde nelere baktırmalıyız

    Evet, Yarın test vericem hangi değerlere baktırmam lazım?
  14. Kür içinde libido

    Merhabalar, only testo kullanıyorum. Haftalık 500mg Test. Enanthante. Küre başladıktan beri libidom daha çok arttı tam tersi olması gerekmiyor muydu?
  15. Dozaj belirleme

    Merhabalar. Küre gireceğim naturel formum mevcut şu an bu durumda bu işe gerçekten gönül verdim. işin ayarlama kısmını hallettim karaciğer enzimlerime ve fsl total testoma da baktırdım küre girmeme engel bir durum yok ancak ilaçların dozaj ayarlamasını tam anlamadım. Testo enantant 250 kullanacağım. haftalık 500mg. 500 mg vurmam için 2ML mi çekmem gerekiyor çünkü 250mg/ML diyor flakonda? @Vural2

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×