Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mojo_jojo

Üye
  • İçerik sayısı

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

3 Takipçiler

Mojo_jojo Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 12-06-2000

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Öğrenci ( tıp)
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Arenis medico?

    satıcı ismi paylaşmak yasak malesef,arenis değil ama diğer kaliteli markalar için adres belli zaten burak hocam😄
  2. Arenis medico(resimli)

    Dostlar selam. Daha önce de konu açtım, şans eseri gerçekten bu işleri uzun zamandır yapan, sattığı ürünlerin de hepsinin kaliteli olduğu bir abimle karşılaştım ve ondan uzun zamandır aradığım arenis medico yu aldım. Bugün elime ulaştı, kodu doğruladım. Bir de foto atayım, ben abiye güveniyorum fakat garantici biriymdir bir de siz yorumlarsanız gerçek mi? Şimdiden teşekkürler.
  3. Marka önerisi - hangi markayı tercih etmeliyim?

    ben de deca kullanıyorum dostum,kaçıncı haftada açılmaya başlar sence?Güç artışı pump hissiyat artıyor iki kilo da ekledim ikinci hafta sonunda
  4. Marka önerisi - hangi markayı tercih etmeliyim?

    Şuan halihazırda andro medicals Deca-Bolde ve İran enanthate küründeyim.Üçüncü haftaya yeni girdim.Bir şey söylemek için erken ama pump-güç güzel gidiyor bakalım.
  5. Boldenon mu rimobolon mı?

    rimo ya bütçen yetiyorsa rimo tavsiye ederim.
  6. Marka önerisi - hangi markayı tercih etmeliyim?

    sol alttaki whatsapp butonundan dostum,Burak hocayla konuş derim😄
  7. Herkese iyi günler.İçinizden aşağıda yazdığım ilaçları kullanmış olan ve”şu üründen çok iyi verim aldım bu ürünü kullan”diye yorumunu yapabilecek var mıdır.Şimdiden teşekkür ederim. Arenis,balkan zphc,sp,spectrum,canada biolab,cooper
  8. Steroid ilk defa kullanacğım hacim kürü ne önerirsiniz

    Dostum bunlar her ne kadar steroit de olsa sihirli değnek değiller.İyi hoş antrenmanların güzel geçer,pump ın artar daha önce kaldıramadığın ağırlıkları kaldırırsın,ama bunlar buzdağının görünen kısmı.Bu işin bir de ilaçları bırakıncaki psikolojisini düşünmen gerek. Vücudun yüksek androjenik ilaçlara alışmış olacak normal olarak ve sen bıraktığında halsiz hissedeceksin,küçüleceksin,bu da seni bir daha başlamaya itecek.Tabi bu işin sağlık boyutunu geçtim maddi boyutu da var.Paran gerçekten güvendiğin bir ürüne yetmiyorsa hiç başlama derim.
  9. Zphc orijinal mi?(resimli)

    Sağolun dostlar.Şuanlık zphc almadım daha arenis medico aldım kullanıp verim alırsam zphc düşünürüm
  10. Zphc orijinal mi?(resimli)

    herkese selam, zphc satan bir abim var sizlerden ricam zphc ler orijinal mi söyleyebilir misiniz?
  11. Steroid ilk defa kullanacğım hacim kürü ne önerirsiniz

    deca ilk kür riskli olur bence decadick bir forumda gez. prolaktin e2 değerlerini bilmiyorsun daha vücudunu tanımıyorsun bence ilk tecrübe için gereksiz, ileride neden olmasın. Ben kendim kullandım deca fakat tıp öğrencisi olduğum için hormon testlerimi ücretsiz yaptırabiliyorum. O yüzden oldukça dikkatli oldum.E2 ve prolaktini belli aralıklar içinde tutmak kolay bir şey değil ille de bir şey istiyorsan boldenone veya rimabolone ekleyebilirsin fakat bilgin olsun boldenone geç açılan bir ilaç kısa vadede etkisini göstermez
  12. Steroid ilk defa kullanacğım hacim kürü ne önerirsiniz

    gayet güzel formun var dostum, kullanacağın ilaçların markaları belli mi? Kişiden kişiye değişir tabi ama ben only testosteron ile başlama taraftarıyım, bu süreçte yapıncağın kan testleriyle hem vücudunu tanıyıp hormon dengesini anlarsın hem de gözle görülür bir fark yakalayabilirsin, ilk kürden vücudu çok yormanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
  13. Steroid ilk defa kullanacğım hacim kürü ne önerirsiniz

    öncelikle yaşın,kilon ,bu sporu ne kadar süredir yapıyorsun,bunlardan bahseder misin dostum varsa bir de form fotoğrafı bu bilgiler yardımcı olmamızı kolaylaştırır
  14. Andro medicals

    adanalı bir hesap var ben ordan almıştım şuan ikinci haftam bitti deca bolde testo en gidiyorum güç artışı var kilo artışı var ama daha konuşmak için erken.Prolaktin yüksekliği belirtileri başladı ama göğüs ucundan sıvı gelmesi gibi… Ben bu forumda kötü yorumlara rastlamadım birkaç haftaya güncelleme yaparım
  15. Arenis medico?

    Decası 57 euro tren enanth 66 euro Cooper bolde 1450 simdilik bunların fiyatını aldım.Ben de sahte oldugunu dusunmuyorum sahtesi uretilen bir marka degil. cooper sp arenis bunların en iyi urunu dedikleriniz var mı meslea cooper boldeyi cok ovduler onun gibi arenisin şu fena ucurur diyebiliceginiz bi urun var mı bir de iran anapolon deca cinnatropin varmıs ama onlara simdi bulaşmayacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×