Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

sonvareg

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

sonvareg Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kilo almak ve yağlanmakta yaşadığım zorluk

    Öncelikle hepinize merhabalar. Spora başladığımdan beridir çok güzel kilo alıyordum, 194 boyundayım ve spora başladığımda zaten kelimenin tam anlamıyla iskelet gibiydim. Anoreksik durumdayken (55 kilo) bile natürel testesteronum 600ng/dL düzeyindeydi, spora başlayıp günde 3800 kalori almaya başladığım zaman bu değer 1100 civarına yükseldi. Yağ oranımı %10 düzeyinde tutarak 20 kilodan biraz fazla aldım. Her gün sabit kalori alamıyorum, ancak bir gün 3300 kalori aldıysam sonraki gün 4300 kalori alarak bu açığı kapatmaya çalışıyorum, en az 600 gram karbonhidrat ve 200 gram protein yiyorum. Kürümde güzel bir sonuç almıştım, ve haftalık 125mg olacak şekilde TRT doz ilerliyorum şu an çünkü mental olarak PCT yapacak durumda değilim maalesef. Ama ortada bir sorun var, son 4 aydır kaldırdığım ağırlıklar yükselişte olsa da hiçbir şekilde kilo alamıyorum. Taşikardi hastalığım vardı, yatarken bile nabzım 110 civarında oluyordu asla 100'ün altına düşmüyordu ve metabolizmam hızlıydı, bu yüzden doktor tavsiyesiyle Concor 10mg kullanmaya başladım ve nabzım dinlenme durumunda 75-80 civarında. Neredeyse her gün normal öğünlerimden bir tanesi yerine Big King XXL ya da Dominos XL pizza yiyorum, hazırladığım 1000 kalorilik protein tozu/maltodekstrin/yulaf ezmesi karışımını içiyorum ancak kilom hala aynı. Bu nasıl olabiliyor hala anlamıyorum, kalori ölçümlerimi de yanlış yapmıyorum her gün en az 3300, ortalama olarak 4000 ve bazen 5000 kalori alıyorum, haftada 6 gün yerine 4 gün spora gidiyorum, nabzım da metabolizmam da eskisi kadar hızlı değil ve haftada 500mg'dan 125mg testesterona düşeli 3 ay oldu. Kilo almayı geçtim, yağ oranım da değişmiyor. Her gün aynaya bakıyorum ve görüntümde hiçbir değişiklik yok, biraz yağlanabilmeyi isterdim şahsen. Sindirimde vesaire bir sorun olabilir mi? Bir öneriniz var mı?
  2. Bu ilaçlar hakkında bilgi sahibi olan

    Siproheptadin ve Deksametazon. Linklere tıklayarak ne işe yaradıklarına bakabilirsiniz. Birisi kartikosteroid, birisi antihistaminik. İki ilacın da iştah artırıcı etkisi bulunuyormuş, ancak özellikle deksametazon'un vücutta ödem yaptığı yazıyor. Yan etkilere bakınca, kullanmanızı önermek biraz saçma olur. Kullananların %30'undan fazlasında kas gücünde düşüş, kan şekerinde yükselme ve uykusuzluk görülmüş.
  3. 2 aylık only testo sonrası tahlil ve form

    Etki olarak evet, ama vücuda çok toksik hocam.
  4. Bu markaları kullanan var mı

    Benelux Testo ve Boldenon kullanıyorum. Testo aşırı boş değil. Haftalık 200-250mg kullanım içerisinde (8 hafta) değerlerim bu şekildeydi. Boldenon hakkında söyleyebileceğim tek şey, normalde 500mg kullanırken E2'ye bağlı olarak göğüs ucunda kaşınma hissediyordum, nolvadex kullanmam gerekiyordu. AI kullanmadım çünkü başka kötü bir etkisi yoktu, sadece jinekomasti engellemem gerekiyordu ve nolva yetiyordu. Tekrardan 500mg testo kullanmaya başladım, 800mg EQ kullanmaya başladıktan sonra düşük östrojen belirtileri yaşadım, şu an 400mg kullanıyorum ve östrojenim normal değerlerde gibi. Ürün doludur demiyorum, ama iki ürünün de tamamen boş olduğunu düşünmüyorum. Bu arada, Benelux Danabol de kullandım ve şunu diyebilirim ki o ürün boş. 30mg, 5mg gibi etki ediyor.
  5. Maltodekstrin markası ?

    Hammadde olarak almanızı öneriyorum. Ben Parmor ve Tito marka kullandım. Tat olarak zaten hammadde alıyorsunuz, hepsi aynı. Gıda seviyesindeki en ucuzunu alın.
  6. Kür içi test değerlerim

    Birkaç aydır hiç D vitamini takviyesi kullanmadım, aslında hata yapmışım bayağı, çünkü güneşli havalarda da dışarıya çıkan birisi değilim. Çok teşekkür ederim hocam.
  7. Kür içi test değerlerim

    16 hafta 500mg Test E ile kür yaptıktan sonra kan değerlerime göre EQ ekleyecektim, 4 hafta boyunca sadece 150mg Test E kullandım ve kan testi yaptırdım. Bu hafta EQ kullanmaya başladım. Test değerleri nasıl sizce? Kullanmam gereken bir tedavi, koruyucu var mı? Kür içerisinde Dbol ve Nolvadex kullanmıştım, 2 aydır ikisini de kullanmıyorum. Yüksek östrojen belirtilerinin hiçbiri yok. @rastlantisal @galicik @Rdm Serbest T3 değerim hayatım boyunca hep yüksek oldu, ama her zaman demir eksikliğim vardı. İlk defa yüksek çıktığını görüyorum
  8. 500mg test e 6.Hafta test sonuçlarım

    Hocam bir de, önümüzdeki hafta 6 haftalık Dbol eklemeyi düşünüyorum günde 30mg olacak şekilde, sizce saçma olur mu?
  9. 500mg test e 6.Hafta test sonuçlarım

    Teşekkür ederim hocam.
  10. 500mg test e 6.Hafta test sonuçlarım

    Tamamdır hocam yarından itibaren kullanmayı bırakayım, jinekomasti belirtisi görürsem başlarım tekrardan. Böyle bir durum olursa günlük 20mg fazla mı olur sizce?
  11. 500mg test e 6.Hafta test sonuçlarım

    Yanıtınız için tekrar teşekkür ederim hocam. Tam olarak bulk küründeyim diyemem aslında, günlük ortalama 4000 kalori alıyorum ancak boyum uzun olduğundan dolayı harcadığımın yaklaşık 500-600 kalori fazlasını alıyorum diyebilirim. Yağ oranım tek hanelerde, neredeyse bütün kaslarımda lifleri görebiliyorum ve gerçekten damarlı bir yapım var, tahminen %8-9 yağ oranındayım o yüzden östrojenin bendeki şu ana kadar gözüken tek etkisi su tutmak sanırım.
  12. 500mg test e 6.Hafta test sonuçlarım

    Teşekkür ederim hocam. Arimidex kullanmak için yüksek östrojen belirtileri görmeyi bekliyordum şahsen, hiçbirini görmediğim için kullanmadım, bunun için aslında pek de paramı harcamak istemiyordum. Prolaktin değerim her zaman yüksekti aslında, eski sonuçlar da gözüküyor tahlillerde, o da stres kaynaklı sanırsam. Sizce gerçekten zorunluluk mu AI kullanmak, çünkü gerçekten hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım. Kan basıncım bile olması gerektiği gibi, yüksek sodyum tüketmediğim ağır antrenmanlarda bile zorluk yaşamıyorum.
  13. 500mg test e 6.Hafta test sonuçlarım

    7 haftadır Benelux Pharma Test E kullanıyorum, haftada 2 kez 1ml olacak şekilde enjeksiyon yapıyorum. Östrojen düzeyi yüksek olsa da hiçbir belirti yok, insomniya/erektil disfonksiyon/isteksizlik gibi yan etkilerle karşılaşmadım, jinekomasti ihtimaline karşın 20.günden beridir günde 20mg Nolva kullanıyorum. Sonuç olarak 7 haftada yaklaşık 8 kilo aldım, bunun tahminimce yarısı su, çünkü ilk 3 hafta 4 kilo almıştım. Sonuçlar nasıl gözüküyor? HDL ve LDL değerleri için de test istemiştim ancak yapılmamış, tekrardan başka bir hastaneden baktıracağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×