Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Saskypls

Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Saskypls kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. metinav, 22 saat önce yazdı:

    6 ay haftalık 400 mg olarak kullanım tecrübem oldu.Prostat ilk yaptığım kürlerden büyümüş olduğundan, extradan bir sorun hissetmedim.Fakat 3 aydan sonra ailede saç dökülmesi olmadığı halde ön tarafta saçlarda seyrelme hissettim.Belirgin olmasa da ben saç köklerini çok net görebiliyordum...Ama etki olarak gayet iyi ve min. seviyede kan, karaciğer, böbrek değerlerinde değişiklikler yaptığı bir gerçek...

    Hocam saçları eski haline getirebildiniz mi?


  2. Metsters, 1 saat önce yazdı:

     

    Arkadaşlar ben aile hekimime gittiğimde spor için baktırıyorum testo değerlerimi öğrenmek istiyorum dedim ve doktorda biz onun için değilde genel kontrol için bakalım tarzı konuştu. Aile hekimim biraz kıl bir insan olduğu için uzatmadım fazla bende tamam dedim kanı verdim bu değerlere bakmışlar sadece. Hangi değerlere baktıracağımı bende biliyorum ama aile hekimim bunları istemiş sadece. Sigortam olmadığı için dahiliyeye gidememiştim ama artık parası neyse verip devlet hastanesindeki dahiliyeye gidicem artık mecburi olarak. Yardımlarınız için teşekkürler, testo değerlerim çıktığında konuyu tekrardan güncelleyeceğim.

    Bence dahiliyeyede gitme ürolojiye git  bazen dahiliye e2 testi yapmıyor 1 hafta önce yapamıyorum dedi bana


  3. Rota, 26 dakika önce yazdı:

    Yarışmaya girmiyceksen winstrolü at. Etkisi çok geçici. Faydası olmayacaktır. O istediğin sertliği masteron verecektir. İlacın orjinalse tabi. 350 testo p fazlasıyla yeterli. İstediğin sertliği masteron bir noktaya kadar sağlıycaktır. Bunun dışında Hocam açıklamış size durumu.

    teşekkürler dostum.

    • Beğen 1

  4. rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

    Kür ile kilo verilmesine karşıyım. Sporcu insanın %25 yağ oranı olmaz! Çünkü beslenme zaten oturtulmuş olmalı. 25 yağ oranı varsa beslenme bozukluğu vardır. Bunu düzelteceğini varsayarak yazıyorum. 

    Only testosteron prop gideceksin. 12-16 hafta kadar haftalık 300mg doz ile gideceksin. Enjeksiyon ise 7 günün 6'sında olacak. Yani hemen hemen her akşam 0,5ML enjekte edeceksin kendine. Yani çare ilaç değil bizzat sensin. 

    Kilo kaybında çatlaklar ile uğraşmaman için zinxx alacaksın günde 1 tane. Günlük en az 200gr protein, en fazla 200gr karb ve en fazla 80gr yağ alacaksın. Haftanın 6 günü salonda geçecek. 4 gün ağırlık 2 gün kardio yapacaksın. Kardio olabildiğince aritmik olmalı. 

    Herkes bulk yapar, herkes şişer vs. Asıl sporcu musun değil misin cut döneminde ortaya çıkar. Çok az vücut geliştirmeci gerçekten cut yapabilir. Bu iş irade işi. 

    Bol şans.

    Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.Beslenmeme 1-2 ay daha fazla dikkat edip karar vericem.Sağlıcakla kalınız.

    • Vayyyy!! 1

  5. Merhabalar!

    Test e , boldenon, dianabol (ilk ay 30 mg şeklinde) büyüme kürümü bitirip definasyon kürüne geçiş yapmayı düşünüyorum , genel anlamda yağ yakıp irileştim ama yağ oranım hala çok fazla şu anda 11. haftadayım 12-13. haftalarda definasyon için  test p. , masteron  ve winstrol tablet kullanmayı düşüyorum 8-10 hafta arası 

    eksik gördüğünüz yerler için yardımınızı beklerim yada farklı bir kombinasyon için bilgi.

    kür başlangıcı 95 kilo şu anda 104-107 arası  boy 187 yaş 29 

    yağ oranım : 25

     

    daha önce kullandığım mg

    test e : 350 mg başlayıp 700 devam edıyorum 

    bolde: 350 başlayıp 700 devam

    dianabol 30 mg ilk 1 ay

    test p : 350 başlamak

    masteron : şu anda emin değilim

    winstorol : piramit 

    şimdiden teşekkürler herkese sağlıklı sporlar.

    @rastlantisal


  6. metinav, 7 saat önce yazdı:

    Endokrinola yada dahiliyeye giderek bu testleri göstermelisin.Kırmızı sorunlu test sonuçlarına bakarsak hepatit b virüsüyle enfekte olmuşsun...Kolesterol değerlerin ve vucuttaki savunma durumunu gösteren değerler kötü...Doktora git.

     

    Güz, 6 saat önce yazdı:

    Hepatit B aşısı oldunuz mu?

     

    PowerWave, 36 dakika önce yazdı:

    Bu kadar kısa sürede alt ve ast nin yükselmesi normal değil.. @metinav hocamın dediği gibi Hepatit-B ye yakalanmışsın . Kür öncesi bir sıkıntın mı vardı bilemiyoruz. Kür öncesi testin olması değerlendirme açısından daha iyi olurdu . Çünkü  önceki tahlillerine bakarak yine çok kısa sürede değerlerin bozulması ilacın sterilliği alakalı diye düşünüyorum . Proton marka yerli bir ürün salonda kullanıpta verim almayanı gördüm. Sana tavsiyem ilaçları kesip Hemen doktora gidip bu sonuçları göstermelisin . İlaç kaynaklı olmasa bile ilacın daha da kötü edeceğini düşünüyorum çünkü ilaçlar bağışıklığı zayıflatıyor . Muhtemelen virüsü ilaçtan kaptın . Burak hoca eczane ürünü kullanın derken boşuna demiyor.. 

    Geçmiş olsun …

    Daha öncede böyle çıkmıştı hepatit b ye karşı koruma bu dediler bide bu aralar grip gibi bişi  oldum baya üşümeli titremeli onunda etkisi olabilir mi?

    7D2CC56D-9257-4DBB-8DB4-547D3D79944B.jpeg


  7. ahmetyldız, 17.11.2022 - 11:05 yazdı:

    Aranızda korse kullanıp bel inceltme konusunda tecrübe yaşayan var mı arkadaşlar

    Ben kullandım bir süre bel bölgesi devamlı sıcak ve terliyor ama kabızlık yaşattı bana sindirim sistemim kapandı resmen sonra bıraktım 


  8. rastlantisal, 11 saat önce yazdı:

    Merhabalar. Kan değerleri bozulmaya başlamış. Danabol olunca böyle oluyor. Yerinde olsam kullanmam. @PowerWavenin dediği gibi demir konusunun üstüne eğilmelisin. Demirde içeren güçlü supplementler var. Monster pak gibi ürünlerden kullanabilirsin.

    Çay konusu çok araştırdığım bir husustur. Akvaryum ortamında test yapıp teyit de ettim. Demiri bağladığı doğrudur lakin 20 dakika sonra tamamen serbest bırakıyor. Son araştırmalarda bunu gösteriyor. 

    PH 8,0 500L akvaryum suyuna eklediğim yarım çay bardağı çay ile demir oranı yaklaşık %15 kadar düşse de 15-20 dakikaya eski haline geldi. Balıklarda tanenin rahatlatıcı ve tedavi edici etkisi için kullanırdım. Çok da işe yarardı.

    Teşekkür ederim 

    PowerWave, 20 saat önce yazdı:

    Boy kilo spor geçmişi vs kullandığın ilaçların markasında belirtirsen iyi olur ..

    kür öncesi her zaman kan değerlerinize baktırın ki bazı değerler sürpriz olmasın. belki kürden önce de kötü olabilir değerler … 

    D vitaminin düşük takviye almalısın ya da güneşe bol bol çıkmalısın.. 

    kolestrolün yükselmiş ilaçlardan da olabilir beslenme vs yağ oranından kaynaklı olabilir.. Bunun için Kaliteli Balık yağı almalısın.. 

    Demirin az düşük sayılır .. Çay çok içiyorsan azalt ve kesinlikle kahvaltıda çay içmeyin .. Çay besin değerlerini çekip aldığını duydum .. Mümkünse kahvaltıdan 1 saat sonra iç o da fazla olmamak şartıyla . Kahve içebilirsin sorun yok .. 

    İlaç markalarınıda belirt..

    sağlıklı sporlar 

    Çok teşekkür ederim 


  9. PowerWave, Bir saat önce yazdı:

    Boy kilo spor geçmişi vs kullandığın ilaçların markasında belirtirsen iyi olur ..

    kür öncesi her zaman kan değerlerinize baktırın ki bazı değerler sürpriz olmasın. belki kürden önce de kötü olabilir değerler … 

    D vitaminin düşük takviye almalısın ya da güneşe bol bol çıkmalısın.. 

    kolestrolün yükselmiş ilaçlardan da olabilir beslenme vs yağ oranından kaynaklı olabilir.. Bunun için Kaliteli Balık yağı almalısın.. 

    Demirin az düşük sayılır .. Çay çok içiyorsan azalt ve kesinlikle kahvaltıda çay içmeyin .. Çay besin değerlerini çekip aldığını duydum .. Mümkünse kahvaltıdan 1 saat sonra iç o da fazla olmamak şartıyla . Kahve içebilirsin sorun yok .. 

    İlaç markalarınıda belirt..

    sağlıklı sporlar 

    prot+on labs marka Boy 186 kilo 103 yaş 29 yağ oranı 27 genel anlamda sizce iyi mi kürüm  15.gün 


  10. ilk kürüm için testo bodle dianabol kullanıcam.Pazartesi perşembe 100 mg testo bolde 3 tablette dianabol.ilk gün 100 mg enjeksiyon yaptım.1 tane dianabol. 2.gün 2 tane dianabol 3.günden sonra hergün  3 tane dianabol kullanıcam.2.haftadan sonra armidex kullanıcam kür bittikten 2 hafta sonrada preglyn.Kür içinde multi vitamin milk thist kullanıcam bide.Eksik gördüğünüz yer varsa yardımcı olabilirmisiniz.Bide tahlil baktırmadım ilk enjeksiyonu dün yaptım ,  şimdi kan tahlili yaptırsam boşa mı olmuş olur?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×