Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mahmutaga

Üye
  • İçerik sayısı

    184
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Mahmutaga kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Merhaba kardesim

    banada oldu aynisi. Ben direk t3 biraktim ve gecti. Sikinti olmadi bana. Ama Tanidigim bir Iyi arkadas muhtemel t3 degildir ve clenbuterol yapti dedi. Ozaman hen t3 ve clen kulaniyordum. Bende t3 Kaunakakai dusunuyordum. Ama clen kulaniyorsan ondan dolayi olabilir bogazda krAmplar. Benimki t3 haplari biraktiktan sonra kesildi agrisi. Sikinti olmadi. Sana tavsiye birak simdi.

    • Beğen 1

  2. TheExecutioner, 1 saat önce yazdı:

    Eğer yağ oranın %25-30 civarında değil ise bacaktan kasa ulaşmaman cok zor bir durum hatta imaksnız iğneyi 15-20 derecede tutman lazım deri altına girebilmen için 

    İmkânsız değil. Benim araladasim 25-30%  yağ oranında bacaktan vuruyordu. Turuncu uç ve yedim uc. Sikinti olmuyor ve nereye vurucani bilersin sikintisiz yaparsın. Kasa girdiğin vakit zaten hissedersin bir Hafif “cizz” hidsig geliyor. 

    • Tamam 1

  3. Metmeto, 5 saat önce yazdı:

    Merhabalar

    testo enantat (iran) + anavar kürüne gireceğim.

    anavar iyi/orjinal içerik ürün bulunması zor deniliyor. Marka öneriniz var mı?

    teşekkürler

    Arenis ve alpha Pharma kullandim. Orjinal ve saglam anavar. Baska kullandiklarimin icimden dianabol cikti

    • Tamam 1

  4. dertsahnesi, Bir saat önce yazdı:

    Nasıl bulucaz bu arenisi😒

    Kardesim ben Turkiyede malesef bilmiypm oturmuyom :(

    yurtdisinda oturuyom ve aldigim satici her marka var ve imkanim var burda. 
    ama turkiyede arenis varmi bilmem wallah


  5. Ironmann, Bir saat önce yazdı:

    Bugün zphc spectrum blackdragon filan satan biriyle konuştum kendisi areniste satıyor herkes bir anda Arenis sormaya başladı dedi 😅 

    Forumda hangi ilaç iyi dense 2 güne patlama yaşıyor yakında fiyatlarda uçar ;)

    Arenis saglam marka Ama. Tavsiye ederim


  6. shotpowertr, 37 dakika önce yazdı:

    Hocam test e farklı bi ilaç çıkmasın da vücudumu mahveder

    Yok cünkü anavar ham maddesi pahali oldugu icin ve dianabol daha ucuz onun icin….

    ama sen test e kullan ve kan tahli ver görersin 


  7. Ben Magnus Pharma kullandim. Anavar kullandim ve malesef anavar yerine Dianabol cikti. Sulandim ve saglam kilo aldim. Once anavar kullandigim icin ve kan testlerden gördüm ve biliyom anavar olmadini. Yaten saticim bana dürüstce soyledi dianabol olma sansi yuksek.

    test e bilmiyom mp kulanmadim onu. Tek anavar må kullandim.

    ama ilaclar bos degil ve calisiyor….


  8. Ben kullandim ve pek sevmedim. Yarismaya girmiyorsan ve cok kurumak istemiyorsan gerekmez. Ben 50 mg aldim sertlik Verdi ve güc Verdi antremanlarda. Hatlar cikti yavas yavas ve su attim. AMA cok cok eklemlerde kurutuyor ve hayatimda ilk sefer eklemlerimden sesler cikmaya basladi. Resmen su bosaltiyor. Bir daha kullanmam ancak Max kurumak icin. Ama onun yerinde anavar cok daha etki Verdi bana. Anavar daha Iyi pump, güc ve kilo kaybi Verdi. Winstrol cok kurutuyor eklemleri ve Bu hizli sakatlik verebilir….


  9. Halo0619, 1 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi? Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı. Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler

    Bence Winstrol tablet ve halostein ayni anda zehir olur midene. Halo ve masteron yada mast,halo,proviron olur. Ama iki güçlü tablet bana göre mideye zehir olur. Ve kendini daha çok zorlarsın. 

    • Minnettarım 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×