Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

wesley23

Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne wesley23 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Geleceğin Olympia'sı, 6 saat önce yazdı:

    Serçe parmaktaki kırıkla ilaçları bırakmanın arasındaki ilişkiyi anlamadım ben hocam neden bırakasın ki ?

    Sağ serçe parmağım sarılı, ağırlık kaldırmamam gerektiğini söyledi doktor o sebepten.
     

    turboakif, 5 saat önce yazdı:

    Ben olsam ilaçlara devam ederdim. Testo kemik yoğunluğunu arttırdığı için kırığın normalden daha hızlı iyileşmesini sağlayabilir. 

    Normalde 1ml vurduruyordum her enjeksiyonda, bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa trt doz mu tavsiye edersiniz

    Bu ara bugunki doktor kırık değil çatlak olduğunu söyledi. Ortalama 10-14 günlük bir iyileşme süreci varmış


  2. Arkadaşlar merhaba herkese. 14 Haftalık bulk kürümden sonra 3 haftadır define kürüne girmiştim hiç ara vermeden(prop-tren ace) Dün akşam kırk yılda bir halı saha yapalım dedik ve maalesef sakatlandım. Fotoğrafta da gördüğünüz üzere sağ serçe parmakta kırık var. 

    Bu tür durumlarda kürü acil kesme durumunda ne yapılmalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Pazartesi sabahı kan testi vereceğim.  @metinav

    teletip_1677970281785.png teletip_1677970305187.png


  3. Burak1912, 14 dakika önce yazdı:

    Selamlar herkese iyi sporcular sağlıklı kürler swiss pharma markasından tedarik etmeyi düşünüyorum 20 haftalık bi kür yapacağım t.enanthate ve boldenon kullanmayı düşünüyorum bu marka ve iki ilaç için önerebileceğiz markaları bekliyorum teşekkürler…

    Yani markadan değil kişiden tedarik edeceksin büyük ihtimalle. Önemli olan o kişinin ne kadar güvenilir olduğu


  4. Ben ilk kürümde 100mg testo ile başladığımı hatırlarım. İlk 3 hafta 100mg sonra her hafta 50-75mg arttırarak 750mg'lere kadar çıkmıştım. Ben o şekilde yan etki görmemiştim. Yani çok az görmüştüm. İlk kürde direkt 500mg olarak başlamak yerine yavaş yavaş arttırmak seçeneğini de göz önünde bulundurabilirsin.


  5. tagaa123, 2 saat önce yazdı:

    Küre başladım dedıklerı gibi proviron kullanmıyorum masteron oldugu ıcın.Ama 10. haftadan sonra 5 hafta only testo gidicem o ara tekrar konu acıp sorucam provırona gerek varmı diye.

    Suanlık hafif bir testis sancısı oluyor onun harıcınde birşey yok ama onuda diger kürümde ılk 1 hafta yıne agrı yapmıstı dıye takmıyorum döngü kapandıgı ıcın diye okumustum yıne forumda.

    zaten 2. hafta ıgnelerı bıttıkden hemen sonra test verıcem ona gore ılerleyecez.

    Kısa ester ilk defa kullanıyorum baslarken bu kadar sık enjekteden korkuyordum ama enantad gibi ödemde yapmıyor agrıda yapmıyor yanı haftada bır yerıne haftada 4 ü tercih ederım suanlık.

    Spor olarakda sabah kardıyo aksam bölgelsel gıdıyorum. 1-2 hafta  gecsın arttırıcam surelerı suanlık tedbırlı gıdıyorum küre gırdım psıkolojısıyle gaza gelıp sakatlamamak ıcın kendımı :D

    Masteronu kesersen proviron kullanman gerekebilir. Masteronu neden kesmek istiyorsun peki? Konunu yakından takip ediyorum çünkü bir benzer küre de ben gireceğim pazartesi :D 


  6. rastlantisal, 30.12.2022 - 13:32 yazdı:

    Bunu sıklıkla görüyorum. "ben şu anabolizanı kullandım yan etki görmedim" Değerli kardeşim merdiven altı markaların çok büyük kısmı testo dolu. Hakiki eczane mallarını kullandığında farkı anlıyorsun. Net söyleyeyim bir çoğumuza 500 testo 400 deca diye şişeleri ver ama deca 500 testo olsun. Yani 1000mg testoya girmiş ol. Aradaki farkımı anlamaz anlayamaz. Yüksek E2 dönüşümünden gelen suyu deca şişiriyor zanneder. Yüksek E2 düzeyinden olan ereksiyon bozukluğunu deca dick zanneder. O yüzden ısrarla ve altını çize çize söylüyorum eczane markalarından şaşmayın. 

    Abi eczane markalarından kastın sustanon filansa onlarla nasıl yarışmaya hazırlanıcam ki. Nasıl hayallerimi gerçekleştirebilirim onlarla


  7. Rota, 20 saat önce yazdı:

    Haftalık Sp Labs 75 mg Tren Acetat beni tatmin ediyordu. Prolaktini yükseltip, üstüne paronoya yapıp, yağ kütlemi azaltıp adelemi taş gibi yapıyordu. Sinir ve gece terlemesi de cabası. Tüm yan etkilerini ve güzel etkilerini görmüştüm. 400 mg Treni hayal edemiyorum. Testoda değerleri artırdığı için açlık ve sinir yapabilir. Ama vurduğun gerçek tren değil. En iyi formun çok kuru olmalı. En azından yağsız...

    Sp'ye nasıl ulaşabilirim hocam? 

    Jacop, 30.12.2022 - 13:16 yazdı:

    Formunu paylaşır mısın dostum 400tren vuran birinin formu podyum derecesine yakın olmalı diye düşünüyorum

    Maalesef podyum derecesine yakın bile değil.

    rastlantisal, 30.12.2022 - 13:32 yazdı:

    Bunu sıklıkla görüyorum. "ben şu anabolizanı kullandım yan etki görmedim" Değerli kardeşim merdiven altı markaların çok büyük kısmı testo dolu. Hakiki eczane mallarını kullandığında farkı anlıyorsun. Net söyleyeyim bir çoğumuza 500 testo 400 deca diye şişeleri ver ama deca 500 testo olsun. Yani 1000mg testoya girmiş ol. Aradaki farkımı anlamaz anlayamaz. Yüksek E2 dönüşümünden gelen suyu deca şişiriyor zanneder. Yüksek E2 düzeyinden olan ereksiyon bozukluğunu deca dick zanneder. O yüzden ısrarla ve altını çize çize söylüyorum eczane markalarından şaşmayın. 

    Bunun testi var mı? Hangi değerlerden çalışıp çalışmadığını anlayabiliriz

    swezy, 30.12.2022 - 12:07 yazdı:

    fbnin ürünleri boş, yüksek ihtimal only testo yaptın. şuan kullandığın markayı bilmiyorum fakat kaç tl ödedin trene az çok belli olur içeriği 

    1000 liradan biraz düşük bir şişesi. 

    Sitelerinden check kodu yapmıştım orjinal gösteriyor ilaçlar yani satıcıdan kaynaklı bir şey olmadığını düşünüyorum. 


  8. Jacop, 2 dakika önce yazdı:

    En basit yoldan burak hocayı önerebilirim dostum buradan farklı bir isim vermem doğru olmaz.

    Çok da konuyu dağıtmak istemiyorum arkadaşa ayıp olmasın diye ama önceki kürüm testo boldeydi markası novalife F.B isimli hocadan almıştım. Çok da güzel çalıştığını düşünüyorum. Şimdi enova kullanıyorum acaba vücudum mu alıştı, şu an daha tecrübeliyim demek istiyorum ama haftada 400mg tren vurup da böyle olmam bilemiyorum benim de çok mantığıma yatmıyor. Tamam sinir vs. yaptı ama ya treni çok abartıyoruz ya da benim vurduğum bayağı bir low-dose. Ne yapsam bilemiyorum. 


  9. Jacop, 25.12.2022 - 00:07 yazdı:

    Yerinde olsam ilacı bırakır orjinal bir ürün ile kürüme devam ederim hocam.Bu tarz yarı dolu veya boş ürünlerde doğru dozajı belirlemek imkansız olduğu için gelecekte yapılacak kürleride olumsuz şekilde etkiliyor.Enova yerli üretimlerin en dandik serisi diye biliyorum 

    Orjinal ürüne nasıl ulaşabilirim


  10. galicik, Şimdi yazdı:

    su vuruyorsun muhtemelen o yüzden, kas kütlen fazladır belki bilemem ama 22 hafta trende kalacağım ben dediğine göre o dozlarla zannetmiyorum.

    İlk ay 250 mg'yi geçmedim. Belki ilerleyen zamanlarda dozajlarda oynayabilirim. Marka hakkında kötü bir şey mi duydunuz ilacın çalışmadığına dair? 


  11. Selamlar ben de şu an testo , tren , bolde küründeyim. 9. haftadayım testo 750 , bolde 600 , tren 400 mg olarak ilerliyorum. Hedefim 22 hafta civarı. Eğer daha önce psikoloji sorunları yaşamadıysan ve kürden önce de çok sinirli bir yapın yoksa treni kür boyunca götürmeni öneririm. 


  12. YAKO, 05.12.2022 - 11:07 yazdı:

    77 KİLOYUM 179 BOY BEL BÖLGEM 98 CM  ALMAM GEREKEN YAĞ KALORİ VE PROTEİNİ HESAPLAMA SANŞIN VARMI ?

    77 kilo 179 boyun ile bel bölgenin 98 cm olması beni çok şaşırttı. Sen aslında skinny fatsin. Fikrimi soracak olursan 1-2 ay boyunca senin güzel ve istikrarlı boyunca full body idmanı yapman gerekiyor.


  13. Oğuz kahraman, 13.12.2022 - 06:35 yazdı:

    Hocam proviron kulanımında 16. Gündeyim ilk hafta 50 mg geri kalan 25 mg devam etim  herhangi bir şikayetim kalmadı libidom yerine geldi 21 güne tamamlayıp 7 gün mola verip hissiyata göre devam edicem başladığım gün dostinex te kulandım yarım tablet 15. Günde  kalan tableti içtim dostinexe nasıl devam etmeliyim yada devam etmelimiyim (21 gün olunca kan testi vericem bu arada)

    Konunu göremedim. Şu an nasılsın? 

    • Beğen 1

  14. T3 tavsiye etmem ama Clen idmandan önce kullanılabilir(eğer akşam 6'dan sonra kullanıyorsan öğlen 2 gibi alabilirsin). 21 gün 0.40mcg kullanım 9 gün ara ve tekrar aynı sistem olarak ben çok faydasını gördüm. Piramit sistemini kullanmadım. Clen olmadan da çok güzel kilolar verebilirsin ama eğer bir shortcut arıyorsan kullanılabilir. Bu ara testosteronsuz kür de kür sayılmaz. 

    • Vayyyy!! 1

  15. Lynx, 20 dakika önce yazdı:

    Mademki vurdugu testo bos oldugunu soyluyorsunuz fsh ve lh neden sifirlanmis açıklayabilecek olan varmi ? @wesley23  

    @Markus Rühl

    Vurduğu şeyin içerisinde artık her ne varsa onlar da FSH ve LH'ı sıfırlamış olabilir ama bu testten kesin olan bir şey varsa vurduğu şey testosteron değil. Yine de bi Ümit abinin fikrini merak ediyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×