Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Pringless

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

Pringless Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 30 yaş.  </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Fotoğrafli biceps

    Drop süper birleşik set hepsi var programimda
  2. Fotoğrafli biceps

    Ama 90 kiloyum ben bence bana az
  3. Fotoğrafli biceps

    Aklım genetiğe kaýiyor biraz mesela göğüslerimde aşırı dolgunluk hissediyorum hem de bnecte 100 kg ye daha yeni çıktim. Acaba benim kollarım hep geriden mi gelecek diye moralkm bozuluyor. Beslenme olarak sadece proteinimi hesaplarım. Diyete girmedjm cunku
  4. Fotoğrafli biceps

    Evet
  5. Fotoğrafli biceps

    Bu poz da bugun bacak calistim ondan sonra pumpsiz
  6. Fotoğrafli biceps

    Arkadaşlar bu sporda 4 ayım bitti. Kollarimi bir türlu geliştiremedim. Bana mı öyle gelıyor acele mi ediyorum bilmiyorum. Rad 140 bu durumda işime yarar mı Bu poz spora baslamadan once pumpsiz
  7. Sağlık raporu tahliller

    Virüs testleri bunlar. Kandaki virüs miktarına ve antikor miktarına bakılacak testler. Yani sustanon kullandigın için covid nasil pozitif çıkmıyorsa aynı hesap bunlar da pozitif çıkmayacaktır şayet geçmiste geçirmemişsen.
  8. Sarms yağ yakımı ve kütle

  9. Sarms yağ yakımı ve kütle

    Arkadaşlar merhaba. Boy 183 kilo 91 yağ yüzde 20. Yağ yakımı ve hacim kazanmak için önerebileceğiniz sarms var mı? Kullanıp memnun kaldigınız markayı da belirtirseniz çok makbule geçer...
  10. Kan değerlerim - doğal

    Bu değerle trt tedavisi yapmaz doktor kür işinden anlamam arkadaşlar görür birazdan.
  11. Genetik olarak dezavantajlı mıyım ?

    Gözümle gördüğumü söyliyeyim napıyorsan devam et lakin kanat çalış. Görüntünü değiştirecek en önemli unsur şuan kanat
  12. Ilk kür destek

    Küre girersen neler olacağını biliyormusun? Doğal döngün bozulacak. Doğal döngün zaten oturmamış. Bu yaşta küre girmenin çok riskli olduğunun farkındamısın? Hiç konu hakkında araştırma yaptın mı?
  13. 2. başladığım kürdeki 2. ayım

    Bitirilen formla anlik form arasinda kac kg kas kaybi yaşadın hocam? Formun iyi gayet
  14. Sustanon rimabolon hakkinda

    Arkadaşlar merhaba . Kürler için deniliyor ki 3 5 kilo alirsin birakinca verirsin. Boşuna küre girme . Mesela sus. Rimabolon kürü farzedelim yaptım. 8 haftada 6 kilo aldım. Kür bitti . Balonmuydu o kaslar kilolar gümledi gitti? Kac kilo kas kazanilabilir 1 kürde?
  15. Yaşım 15 ve hangi yolu izlemeliyim

    Dıyet ve kardiyonun eritemeyeceği tek bölge jinakomasti denilen meme bölgesindeki artik yağ. Sen spor ve diyet yaparsan erimeyecek yağin oluşmayacak kasın yok. Yaş itibari ile testo seviyen yüksek kürlü gibisin rahat ol rahat rahat sporunu yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×