Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

swager

Üye
  • İçerik sayısı

    109
  • Katılım

  • Son ziyaret

swager kullanıcısının paylaşımları

  1. Kardiyo sporlarında bizi uçuracak takviyeler ilaçlar?

    masteron kan basıncını düşürdüğü için duruma göre kullanılabilir sanırım cut cycleda testo/masteron yapan abiler cevaplarsa daha rahat olur tabi.
  2. Bulk kürü

    Npp decanın kısa esteri test e. den önce kana girerek seni decadick yapabilir. Npp eklesen bile ilerleyen haftalarda eklenen lazım
  3. Trenbolon yan etkileri

    Nasıl bir kür yaptı ve kaçıncı kürüydü 6-7kg çok fazla
  4. Merhaba herkese only testo kürüme sakatık sebebiyle deca eklemeyi düşünmüştüm sonra npp alabileceğim bir kaynak bulunca fikir değiştirip npp aldım. Şuan haftalık 500 testo 250npp alacağım sürece başladım. Npp kısa ester olduğu için haftada 3 enjeksiyon düşünüyorum bugün 2.yi yaptım. Şuana kadar düzenli olarak çinko multivitamin ve b12 alıyordum. Göğüs hassasiyetim olduğu dönemlerde arimidex almıştım. Bu saatten sonra küre npp girdiği için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Yarın eczaneden tamoksifen alıcam yanına dostinex mi cabaser mi tavsiye edersiniz? 2. haftanın sonu veya 3. haftanın başında test vericem ona göre prolaktine müdahale etmeyi düşünüyorum ama elimde bulunsun diye alıcam sakata gelmeyelim. Bu kürde yanında sizce proviron almak deca-dick tehlikelisi aza indirger mi gereksiz mi olur? @rastlantisal @Vural2 @metinav Sizlerin yorumunu da bekliyorum. Bu arada ürünün markası bodytech ilerleyen haftalarda onunda etkisi var mı yok mu anlayabildiğim kadarıyla ayrı bir konu açarım.
  5. Open bodybuilderlerin kürü nasıldır

    Yabancı bir youtuber videosunda 1k testo 800 bolde gibi uçuk şeyler kullandıklarını söylemişti ve sanırım asıl fark peptitler, insülin ve gh çevresinde dönüyor.
  6. Niye herkes ilaç kullanmaya başladı ?

    Benim mahalle salonunda bile ortaklardan biri ilaç ticareti yapıyor. Ve sizin ona gidip sormanıza gerek yok, o gelip size kür teklifinde bulunuyor ve hiç zararı olmaz pct yapmadan devam edersin diyor. Önerdiği kur klasik test-bolde-danabol bu arada
  7. Yapılan test sonucu ,protein tozlarının içeriği.

    proteinocean preworkoutu açtıysan hızlı bitir hocam 1 ay sonra katılaşıyor çöpe atmak zorunda kalırsın. benim gibi yorgun günlerde kullanacaksanız kesinlikle uzak durun paketin yarısına gelmeden atmak zorunda kaldım.
  8. Primobolan fiyatı hakkında

    Deca daha çok kütle koymana olanak sağlar ama rimonun riski 1 ise decanin riski 5 hocam. Ayrıca eczane rimosu varken isimsiz markalardan rimo tavsiye etmem
  9. Piyasa ürünü

    çok garip bir soru şuan piyasa ürünü sustanon sanırım.
  10. Npp kullanırken neler almalıyım?

    Npp decanın kısa ester versiyonu. Daha az cinsel sorun riski barındırdığını söyleyenler var bakalım başıma iyi kötü ne gelirse bir başlıkta paylaşıcam zaten.
  11. Enjeksiyon yapamıyorum

    Bacaktan 30 defa enjeksiyon yaptım sadece 1 kere kan geldi. youtubedan tam olarak nereye yapman gerektiğine bakıp denemelisin bence.
  12. Tahminen yağ oranım

    25 diyebiliriz sanırım hem göğüsler de hem karında şekli bozacak kadar yağ var. Sustanonla yağ yakılmaz gibi bi durum söz konusu da değil bu arada ben enantad ile diyete girdiğimde natural bi diyete kıyasla çok daha rahat yağ yaktım ve antremanlarım düşmemişti.
  13. Susta, deca, rimo kürüme start verdim

    abi kürde omzun nasıl oldu decadan verim aldın mı? kürü bırakıp çocuk yapma isteğinde yüzümde ufak bir tebessüm yarattı herşey gönlünüzce olsun.
  14. Aranızda yeniyim swiss pharma markası halkında bilgi ?

    sp labs demek istedim isimler birbirine yakın olunca karışmış. sp labs bildiğim kadarıyla en pahalı markalar arasında ülkemizde.
  15. Aranızda yeniyim swiss pharma markası halkında bilgi ?

    swiss hakkında olumlu yorum görmedim sanırım hiç bu forumda sen daha detaylı araştırırsın. piyasada bildiğim kadarıyla en güvenilir ve fiyatı uygun enantad iran testo. boldenon konusunda en güveniliri sp ama o bütçe dostu değil maalesef
  16. Düşük testosteron seviyesi

    10-15 arası idealdir hocam.
  17. Sustanon enjeksiyon

    Enjeksiyondan hemen sonra duş almak önerilmez. İdman sonrası duş alacaksan spordan önce enjeksiyon yapmamam daha sağlıklı olur.
  18. Blackmamba mix içerik bilen var mı?

    Trenin terleme ve kondisyon düşürme etkisi yaşaması sevindirici aslında. Arkadaşın mümkünse kan testi yaptırıp değerleriyle konu açsın daha detaylı yorumlar yapılabilir. Kalp damar sağlığı için balık yağı alırsa da güzel olabilir.
  19. Karaciğer koruyucu öneri

    Gereksiz şekilde östrojeni baskilamak için arimidex kullanmak etkiyi azaltabilir. Karaciğeri koruyunca kürün etkisi azalırsa da azalsın canımızın kıymeti olmasa herkes gram gram ilaç alır zaten 😃
  20. Enjeksiyon sonrası kas ağrısı

    Ben haftada 2 enjeksiyon yapıyorum bacak gününün akşamında bacaktan vurup geçiyorum. Enjeksiyon ve kas ağrısı birlikte iyileşiyor antreman yapmamı engellememis oluyor. Tek bacak günün varsa da birini bacak gününde öbürü de 3-4 gün sonrasında bacaktan yapabilirsin. Kalçadan hiç denemedim yorum yapamam ona.
  21. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    Uzun süredir piyasadan uzak kaldığınız için belki görmemiş veya ilginizi çekmemiş olabilir. Push pull legs antreman tarzı kafanıza yatarsa 24 kere değil 48 kere kaslarınızı çalıştırmış olursunuz. Şuan birçok orta düzey kişinin uyguladığı bir method.
  22. 28 haftalık only testo ilk kürüme başlıyorum

    26G iğne ucu ile enjeksiyon çok yavaş oluyor ilk zamanlar bende omuzdan kahverengi ile yapıyordum sonra turuncu uç ile bacağa döndüm artık daha rahatım.
  23. 1000mg sustanon

    Yüksek doz testonun kalp damar sağlığı içinde zararları konuşuluyor bence dikkat et. Ayrıca 500 testo seni kurutuyorsa daha çok kalori alabilirsin. Hormonlar kilomuzu arttırıp azaltmada önemli roller oynasa da bu işin en kilit noktasının beslenme olduğunu düşünüyorum. 1gr testo alıp 3500 kalori almaktansa 500-600 testo ile 4000kcal yapabilirsin.
  24. Steorid kürü için minimum yaş?

    Yaşı büyük hocalarımız abilerimiz işe bilimsel hormonel olarak yaklaşıp 22-25 gibi yaşları öneriyor minimum. Ben 25 yaşında senin yaşlarını yakın zamanda yaşamış biri olarak biraz daha beklemeni öneririm 4 yıl önceki kafa yapım ile şuan arasında çok farklar var o zaman alabildiğim risklerle şuankiler farklı mesela. Antrenör/sporcu olup vücudunla para kazanmayacaksan bu yaşta acele etme derim. Ayrıca maddi olarak rahat olman lazım küre başladın meme ucunda kaşıntı hissettin 250 lirayı düşünmeden verip arimidexi almak gerektiği yerde özel labda kan testini yaptırmak önemli ayrıntılar. Benim kenarda 650 dolarım var mesela pct sonrası sorun yaşarsam özel üroloğa gidip derdimi çözerim diye saklıyorum.
  25. Test cyp + dbol

    12 hafta 4-5ml primoyu bulabilmek ayrı bir dert dostum planlama yaparken bunu göz önünde bulundur. Primo bulmak orjinal sarms bulmak kadar zor neredeyse

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×