Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Malatya44

Üye
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Malatya44 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Hormon değerlerim

    @Sayrox Gūn aşırı 25 mg kullandım. Yani 1 gūn alıp diğer gūn almayarak. Bıraktığımda tekrar eski seviyelere mi dūşeceğim. Bu değerleri korumak için ne yapmayalım ? E2 ilaçla birlikte 2 katına çıktı. Spor yapsam e2 dūşer testo biraz toplar mı ? 25 yaşımda 240 lı doğal değerler hiç normal değil. En azından kalıcı olarak 500 lerde tutabilmem lazım. Önerilerine, fikirlerine açığım.
  2. Hormon değerlerim

    @Rdm Abi merhaba benzer durumlardan geçtiğini bildiğim için soruyorum. Yaşım 25. Doktorun tavsiyesi ūzerine 3 aydır klomen kullanıyorum. Total testo 240 lardan 500 lere geldi. Dİğer değerlerde şöyle değişmiş. E2 36 dan 70 e Lh 3 ten 11 e Fsh 3 ten 7.50 a gelmiş. Hormom dūşūklūğūnū giderebilmek için başlamıştım ilaca. İlacı bırakmamla bu değerler dūşecek mi? Sporada başlayıp kas kūtlesi kazandıktan sonra mı bırakmayı deneyim klomeni ? Sizlerden de yorum bekliyorum değerli hocalarım. @rastlantisal @metinav
  3. Hormon değerlerim

    @Rdm Testi ilaç kullanımı devam ederken mi vereyim yoksa belli bir sūre kullanmadıktan sonra mı abi ?
  4. Hormon değerlerim

    Denicem abi. Yanına ekleyebileğim vitamin var mı acaba ? @Rdm
  5. Hormon değerlerim

    @Rdm Abi seninde tecrūbe ettiğin ūzere referans araliğinda olduğu için normal görūlūyor. Ūroloji gayet iyi diyor. Nöroloji hipofiz temiz diyor endokrine yönlendiriyor. Endokrin 3 ay klomen kullanabilirsin dedi henūz başlamadım. Libidoda, ereksiyonda sorun yok ama yorgunluk,halsizlik, depresif mod bunlar oluyor belirti olarak. Bir de spor yaptığım halde göbek ve yanlar gitmiyor. (Kilom yok sadece göbek var.)
  6. Hormon değerlerim

    @Rdm Abi sebebini bulamadığın testosteron dūşūklūğūn için kūr ve pct sonrası sayılarını 200 lerden 480 lere yūkselttiğini okudum. Bir nevi normal değerlerine dönmūş kalıcı çözūm bulmuşsun. Bana ne tavsiye edebilirsin. Değerler dūşūk geliyor ama bunun için sebep yok. Senin yöntem işe yarar mı ?
  7. 18 yaşında düşük testo değeri

    @zorroharlen Allah rahmet eylesin. Ergenlik dönemi yaşanılan stresin yetişkinlik gibi olmadığını hormonları daha çok etkilediğini dūşūnūyorum. Muhtemelen beyin mrın, hipofiz bezin falan temiz çıkar. Alt takimda da sorun olcağını sanmıyorum. Doktorla yaşadığın stresi ve sporu paylaşabilirsin. Dışardan hazır testosteron falan önerebilir kabul etme. Klomen iyi gelebilir mi bunuda sorabilirsin. Yaşam değisikliği, vitaminler iyi gelir mi bunuda dūşūnmek gerekebilir.
  8. 18 yaşında düşük testo değeri

    @zorroharlen Doktor test tekrarı isteyebilir. Benzer testlerin varsa sustanon kullandırabilir. Klomen konusunda doktordan bilgi alabilirsin. Stresin dūzeyi ne boyuttaydı. Çok yoğun stres diyebilir misin ? Yoğun stres ve spor hpa aksını baskılamış olabilir mi ? Vūcut gelişimin, sakal uzaması vs nasıl ?
  9. Hormon değerlerim

    Endokrin, Nöroloji, Ūroloji normal görūyor. Gelişim oldu ergenlikte ama sonrasında değişim yok gibi. 1.5 ay arayla 2 değerde aynı çıkınca ergenlikte yaşadığım yoğun kronik stresi dūşūnmeye başladım senin durumdan sonra. Bir yerlerde sinirler mi zarar görūyor aks falan acaba.
  10. Hormon değerlerim

    Psikolojim kan değerleri verene kadar iyiydi. Ama şu an değerlerime takmış durumdayım. Ergenlikte cok yoğun stresli dönemim olmuştu. Bu değerlere sebep olmuş mudur onu dūşūyorum şimdi. Sana yakın gibi olay. Senden fark ergenlikte ilaç kullanmadim ben ama cok agır stres, panik yaşadığım dönem oldu sebepsiz.
  11. 16 yasında kür yapan arkadaş

    Böyle bir durumda gūçlū kalabilmen çok iyi. Hangi yolu seçtin peki. İlaçları biraktın mı ? Yoksa ömūr sonuna kadar alacak mısın ?
  12. Hormon değerlerim

    @alpay372 Neler önerirsin ? Tavsiyelerine ihtiyacım var.
  13. 16 yasında kür yapan arkadaş

    Hocam yani psikolojik açıdan kendine geldiğinde hormonlarında dūzeldi doğrumu anladım.
  14. 16 yasında kür yapan arkadaş

    İyi olmana sevindim. Okudum yazını. Hikayenin geri kalanını merak ettim açıkçası. Değişim ve gelişimini tekrar nasil elde ettiğini. Kısaca kendi normaline nasıl dönebildiğini.
  15. Hormon değerlerim

    Free 5.4 - 40 (7.84) aralıkta gördūğūnū söyledi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×