Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mnsr

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

mnsr Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    yazılım uzmanı
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kollajen kullanımı işe yarıyor mu?

    ben de eklem açısından ihtiyaç duyuyorum açıkçası. zaten glukozamin ve hyaluronik asit olan bi takviye alıyorum ama iyi ve sağlam marka dediğiniz kolajen tavsiyesi de süper olurdu.
  2. Gögüs ucunun altında kitle

    Yardımcı olması adına yazıyorum, aynı durum şu an bende de var biraz küçülmüştü arimidex kullanarak ancak son 10 gündür anapolon ekledim ve 10 gün daha kullanacağım, anapolon eklediğim zamandan beri büyüdü. Eklemeden önce kan testi vermiştim e2 15 idi. Burada da danıştım hatta blasta başlamak için o yüzden şimdi tekrar sorayım hocam bu kitle için var mıdır bi tavsiyen? tamoxifen daha etkili olur mu?
  3. Cruise dönemi kan tahlili sonucu

    tamamdır tekrardan çok teşekkürler.
  4. Cruise dönemi kan tahlili sonucu

    Hocam tekrardan selamlar diğer kan testim de aşağıdaki gibi. Yorumlarınızı merak ediyorum. Tekrardan bir blasta geçiş müsait midir, nasıl ilerleyebilirim?
  5. Cruise dönemi kan tahlili sonucu

    tamamdır hocam aynen ne ereksiyon ne de libido sorunu var. kan testinden sonra buradayım, tekrar teşekkürler.
  6. Cruise dönemi kan tahlili sonucu

    inhibitor kastediyorsan arimidex aldım geçen ay her gün çünkü göğüs ucumda hassasiyet vardı baya ve küçük bir topaklanma da olmuştu hatta ama büyük ölçüde geçti şimdi duruma göre 2 belki 3 4 güne bir alacağım o da soracağım sorular arasındaydı aslında çünkü e2 biraz fazla düşmüş gibi değil mi siz de ondan dolayı soruyorsunuz? Aralık ayında testo dozajını 400 civarına çekip bir de anapolon eklemek istiyorum ki o da östrojenik etkisi olan bi ilaç, ne sıklıkla inhibitor almalıyım diye soracaktım ama tam kan sayımını da bekleyeceğim pztsi alıp ona göre tekrar soracağım burada. @rastlantisal hocam teşekkür ederim bu arada onu da yapacağım. Size göre diğer değerler ne durumda?
  7. Cruise dönemi kan tahlili sonucu

    Selamlar, ben yaklaşık son 8 haftadır 150 mg testo only şeklinde cruise devam ediyorum. Şimdi tekrar dozajları arttırıp eklemeler yapmak istediğim bi dönemdeyim o yüzden kan tahlili yaptırmak istedim. Aşağıdaki değerlere baktırdım ancak tekrar blasta başlamadan önce şunlara da baktırman daha iyi olur şeklinde tavsiyeniz varsa duymak isterim. @rastlantisal (Kan testi vermeden önceki birkaç gün antrenman yapmamak daha iyi sonuç veriyor biliyorum ama maalesef buna uymadım.)
  8. Testosteron replasman tedavisi

    @metinav Çok teşekkürler hocam o şekilde yapacağım. @gokalaf aynen öyle yapayım ben de teşekkürler.
  9. Testosteron replasman tedavisi

    Teşekkürler hocam açıklama için. Ben kalçadan yanlış vuruyor olabilirim o halde. Omuzdan da bahsettiğim aşağıdaki uç ile vuruyordum ancak kasa gerçekten ulaşıyor mu diye emin olamadım. Bunun yerine siyah(ya da gri tam rengini bilmiyorum) yani 1 inç uzunluğundaki iğne ucunu tavsiye edenler oldu ancak onu aldım ve omzuma sokmaya korktum açıkçası. Aşağıdaki uç ile devam etsem kasa ulaşmasında sıkıntı olur mu? Yağ oranım yüzde 16-17 civarı. uzunluk 13mm
  10. Testosteron replasman tedavisi

    @metinav Merhabalar hocam, konuyu hortlattım kusura bakmayın ama bununla alakalı bir durumum var ve yeni konu açmak istemedim. Şu anda cruise dozda ilerlediğim bir dönemdeyim. Uzun zamandır, özellikle kürdeyken, yaşadığım diz ağrısı probleminin sebebini araştırırken gördüm ki kalça enjeksiyonları buna sebep olabiliyormuş ve bu durumu yaşayanlar enjeksiyonlarını SubQ olarak microdosing şeklinde yapınca problem ortadan kalkmış. Yani kalçadan yapılınca diz ağrısı oluşması bana mantıklı geldi çünkü hakikaten kürde değilken bu tarz bir problemim yok. Omuzdan vs yapınca da dirsekte ağrı olma ihtimali varmış o yüzden ona da yanaşmıyorum. Ester olarak enantathe kullanıyorum ve haftada 150 mg alıyorum şu anda. Bu dozu bir seferde şırıngaya çekip kahverengi uç yani 28g ile göbek kısmından her gün ufak ufak yapıp denesem, intramuscular gibi olur mu acaba verim alır mıyım?
  11. Growth maliyeti hk.

    yani insulin iğnesinin içine komple tüm 12mg ilacı çekip o şekilde mi vuruluyor hocam? O şekilde vuracaksak 5 10 15 diye ilerleyen o ince insulin kaleminde neresi 2 üniteye tekabül ediyor? normal fiyatı 2300 falan eczaneden alıyorum
  12. Growth maliyeti hk.

    Hocam mesele genotropinin iğne ucundan akmaya devam etmesi. Az önce inslün iğnesinin içine 2iu akıtmayı denedim az bişe aktı ve yaklaşık 5 dk o şekilde tuttum hala damla geliyordu. Ve 2iu nun insülin iğnesinde tam olarak nereye gelmesi gerektiğini bilmiyorum ama eğer 10'a gelmesi gerekiyorsa o kadar akmadı. Bu konuda cidden sıkıntılıyım var mıdır bilgisi olan ya da bilgisi olabilecek kişiyi etiketleyecek olan? @metinav @rastlantisal @Loving hocalarım yardım lütfen
  13. Growth maliyeti hk.

    Ya bu konuya istinaden ben de bir şey soracaktım o yüzden alıntılıyorum hocam. Şimdi ben eczaneden pfizer genotropin alıyorum ve günde 4 iu vurmak istiyorum, sabah 2 ve spor sonrası 2 olarak. Bunun için bir de 8mm uzunluğunda insülin kalem iğnesi aldım. Genotropin kurulu halde 0.6 ya(2iu) getirip vuruyorum ve iğne içimdeyken 20 30 saniye bekliyorum ancak çıkarınca hala damla akıyor ve boşa mı gidiyor acaba diye anlam veremiyorum. Ne yapmam lazım dolaptan çıkarınca genotropini biraz bekletmek mi lazım ben direkt vurup dolaba geri koyuyorum. Yani prospektüste vurmadan yarım saat önce çıkarabilirsiniz falan yazıyor sanırım daha akışkan olması için. Ya da iğne içimdeyken daha uzun süre mi beklemem lazım? Son olarak ayakta iken ya da yatar pozisyonda vurmak fark eder mi, belki de yatarak vurmak daha mı iyidir? Konuya yardımcı olabilecek tecrübeli hocalarımdan destek beklerim teşekkürler.
  14. Testo bolde masteron anapolon sivilce

    evet işte ilk başta güce kick start vermek için böyle bir şey yaptım 40 gün sonrasında almayacağım zaten ve ox zaten var kürümde
  15. Testo bolde masteron anapolon sivilce

    @rastlantisal Selamlar hocam, biliyorum konuyu biraz hortlatmış gibi oldum ama ben de şu an bi küre başladım testo masteron anavar kullanacağım 15 hafta boyunca, ancak ilk 40 gün de güç almak için anapolon ekledim çünkü daha önce denedim ve anapolon bana en çok güç veren anabolik olmuştu. Bu durumda hata mı ettim diye sormak istiyorum çünkü anapolon bildiğim kadarı ile su tutan bir şey ve masteron da genellikle cutting kürlerinde uygulanıyor, çok mu zıtlar? Şu an masteron 200 mg giriyorum anapolon sonrası 300e çıkmayı düşünüyorum. Değerli görüşünüzü merak ediyorum, saygılar...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×