Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Probis

Üye
  • İçerik sayısı

    247
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    4

Probis kullanıcısının paylaşımları

  1. Kan tahlillerim

    CRP kötü durumda, eğer vucudunda bir enfeksiyon vsvs yoksa kullandığın ilaçlarda sterillik problemi olabilir, yada içindeki malzemelerden biri sende alerjen etki yapıyor olabilir.
  2. Npp hakkında bilgi

    Tren acetat düşünebilirsin npp yerine son 6 hafta icin
  3. Trenbolon öksürüğü

    Ventolin alın inhaler olarak geçen, astım hastalarinin aldığı, bir iki nefes çekin öksürük fln kalmaz rahat edersiniz.
  4. Purple panda labs

    Forum üzerinden Çinli satıcılar ile deneyimim oldu
  5. Purple panda labs

    Hindistan'daki pazarda büyük ama benim deneyimim olmadi
  6. Purple panda labs

    Purple panda eskiden 1 numaralı hammadde saticisiydi fakat sonradan heryerden banlandi, uyuşturucu maddede satmaya başladığı için. 20ml vialleri aşiri pahali hatta hammaddeleride asiri pahali, şuan hem hammadde hemde vial olarak çok daha uygun ve iyi yerler var arastirmanizi tavsiye ederim. Pandanin tek avantajı eğer urun gumrukte takilirsa 1 kere daha yolluyorlar. Fakat bizim gumrukte vialin yakalanma ihtimali çok yüksek. 100gr ve altı hammaddeler rahat geçiyor. Umarim soruların cevabı olmuştur.
  7. Arkadaşlar birçok kişi ufak yaşlardaki travmalardan yada başka sebeplerden iğne fobisine sahip. Bir başka kesimde kendi başına enjeksiyon yapmakta zorlanıyor her zaman düzgünce iğneyi saplamak zor olabiliyor. Sonrada bir bakıyorsunuz iğne elinizde 10dakika geçmiş hala enjeksiyonu yapamamışsınız Açıkcası bende küçüklüğümde yıllarca yediğim penisilin iğnelerinden sonra iğne fobisine sahiptim fakat yinede iğneyi yapabiliyordum ama 10-20 dakika elde iğneyle beklemek sinirimi bozuyordu. Ayrıca ben enjeksiyonda dart gibi saplayan tayfadanım yavaş yavaş yapmam mümkün değil. Bazen dik bezen yamuk giriyordu. Yok mu bunun bir yolu ? derken böyle bir cihaz almıştım, yurtdışında genelde trt uygulayanlar, cinsiyet değiştirme ameliyatı olanlar, gebelik için uzun süreli hormon tedavisi alan kadınlar için tasarlanmış bir yardımcı. Bugünde enjeksiyon ile ilgili bir başlık görünce bunu paylaşmak istedim, biliyorum birçok kişi enjeksiyon konusunda sıkıntı çekiyor. Ben bacaktan 25g 2,5cm turuncu iğne ile enjeksiyon yapıyorum. Değil ağrı yada acı, inanın iğnenin girdiğini bile hissetmiyorsunuz tamamen sıfır his. İğne sevmeyen biri bununla günde 10 enjeksiyon bile yapabilir 0.5mlden 6 ml ye kadar enjektörleri destekliyor. Her tür enjektör için kızak kısmının uygun aparatı var. İğne ucu konusundada sınır yok yani insulin iğnesi takıp omuzdanda vurabilirsiniz, turuncu ile bacaktanda yada yeşil ile kalçadanda. Tek el ilede kullanıma uygun ama ben ne olur ne olmaz hep iki el bacaktan yapıyorum Nasıl çalıştığı ile ilgilli ve enjeksiyon yaparkenki halini youtube short şeklinde aşağıya link olarak bırakıyorum. Cihazın kurulumu Enjeksiyon yaparken Enjeksiyon Sonu
  8. Kalçada ödem sorunu

    Evet her ampulle genelde 1.1 1.2 ml fln oluyor
  9. Npp üretimi (kısa ester deca)

    Hocam seri şekilde yazmıştın ona cevap vereyim dönemiyorum cunku bulunamıyor. Sterilizasyon icin birkaç püf nokta var onlar olmadan sorun çıkıyor malesef.
  10. Spora geri dönüş ve ilk kür only sustanon

    Hocam bu sekilde sonlandiriyorum. Haftalik 245mg tren acetat + 500 testo ile recomp yapicam bir süre. Ben süreçten memnun kaldım umarım diğer anabolikler ile guzel bir hacimde alabilirim.
  11. arkadaşlar herkese selamlar, 32 yaşındayım boy 1.80 . Üniversiteye başladığımda spor yapmaya başlamıştım fakat 2015 yılında sporu tamamen bıraktım. Spor yaptığım dönemde makro mikro hesaplayıp haftada 5 gün spor yaptım. Sporu bırakma sebepleri askerlik, akademik hayata devam, evlilik ve 1 çocuk. Şu an bakıyorum 96kg olmuşum baya göbekli bir adamım. İş hayatım stabil ortamım musait spora geri dönüş yapıyorum. Fakat bu sefer o zamanlarda aklımda olan steroidlere bulaşmaya karar verdim. Bugün 25 şişe sustanon 1 kutu arimidex aldım, eczanede bu kadar sustanon vardı hepsini aldım İlk olarak haftada 250mg başlayıp sonra 500e çıkmayı düşünüyorum. Only sustanon yapacağım, şuan orjinal ilaca ulaşmak ile uğraşmak istemedim eczane kürü ile başlamak cazip geldi. Bu kür aslında iğne vurmaya alışmak, bu düzeni oturtmak, düzgün bir pct yapmak üzerine. Birazda yağ yakıp vücudu toplarsam bana yeterli.Başarı ile bitirebilirsem daha mantıklı kürlere geçebilirim. Bu bağlamda tavsiyelerinize açığım. Foto: 2015 yılına ait. ,Sustanonlarda bugüne ait
  12. Primobolan'a gerek var mı?

    2 gunde 1 100mg yani haftalik 350mg en ideali gibi duruyor
  13. Pharm tec primo kullanan var mı ?

    Bodytech primobolan bile sahte içinde testo var. Bir arkadaşa testosuz kür satmis, anavar ve primo test yaptırdık testo limitin ustunde >15. Yani diyeceğim şudur primoyu eczane harici hicbiyerden almayın.
  14. Kalçada ödem sorunu

    Yinede dusuk hacimli ve farklı bölge enjeksiyonu en güzelidir kendini bu sekilde alıştırmani tavsiye ederim
  15. Aburaihan - pan - splab

    Hayir olmamıştır kullanabilirsin
  16. Deca markasi

    Tavsiye ederim 😀
  17. Deca markasi

    Ben olsam bu tarz bir markaya hiç bulaşmazdim cok güvendiğim bir referans olmadan böyle markalar kullanmak tamamen kumar zaten o yüzden kendim yapıyorum 😀
  18. Deca markasi

    Steril değilse yapacak bisey yok ama içine koydukları benzil alkol urunu steril etmese bile istenmeyen maddenin uremesini engelliyor yani bekledi diye çok daha kötü olmamıştır o yuzden eğer arkadaşın bütçesi sikintili ise denenebilir.
  19. Deca markasi

    Kullanmanda sakınca yok. Hammadde ile ilgili bir sorun olmuyor fakat bazı yağların sktleri az ama icinde koruyucuda olduğu icin 1.5 yılda sorun olmaz
  20. Ağrısız korkusuz hijyenik otomatik enjeksiyon nasıl yapılır

    Literatür reviewlere bakabilirsiniz im injection blood aspiration yazarak. Egerki vurduğunuz bölgede atar ve toplar damar yok işe yani, su borusu gibi kalın olan damarlar, kan kontrolu yapmak gereksiz ve zararlı. Cunku doku zedelenmesi, agri vsvs gibi problemlere yol açıyor. Ama güvenemiyorum diyen ilk vurduğu yeri kontrol eder sonraki enjeksiyonlarda bidaha yapmaz.
  21. Ağrısız korkusuz hijyenik otomatik enjeksiyon nasıl yapılır

    Benim kendi görüşüm değil hocam son makalelere göre bu sekilde ayrıca medikal olarak verilen egitimler ve suanki uygulamalarda kan kontrolü yok. 90 derece enjeksiyon yapıyorsan zaten yagi damara enjekte edemiyorsun hatta kan kontrolu için hareket ettirmek iğneyi daha bile zararli deniyor şuan. Ama yapılabilir tabiki cok istenirse
  22. Antrenmanlara hafif kürle geri başlamak

    750 testo 600 decanin aromatizasyonunu masteron ile kontrol edebileceğini sanmiyorum bende arimidex almalısın
  23. Ağrısız korkusuz hijyenik otomatik enjeksiyon nasıl yapılır

    Hayir neden zor olsun enjektör açıkta zaten. Ama kan kontrolü yapmak gereksiz zaten ben hiç yapmiyorum
  24. Ağrısız korkusuz hijyenik otomatik enjeksiyon nasıl yapılır

    Hocam hazır video var youtubeda onun linkini bırakıyım incele oradan benim video çekmem biraz zor şuan.
  25. Enjeksiyon iğnesi

    Benim arada bacaktan baby 26 insülin iğnesi ile vurduğum oluyor sıkıntı yaşamadım 😀

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×