Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Necati01

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Necati01 Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 09-08-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Adanalı bir sporcu genç </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Adana,İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testis problemi

    Hocam saygılar bu cevabınızla alakalı merak ettiğim masturbasyonun östrojen üzerindeki etkisi nedir?
  2. Tek seferde kaç ml

    Kusura bakmayın konu açmadan önce hep arıyorum ama forumdski arama kısmı bozuk mu bilmiyorum olduğunu bildigim konulari yazsam bile çıkmıyor bazen
  3. Tek seferde kaç ml

    Cidden aklıma gelmemişti böyle yapıldığını bile bile nedense farklı düşünmüşüm. Teşekkürler hatırlatma için.
  4. Tek seferde kaç ml

    susta rimo vuruyorum aynı enjektörden 1 1 vuruyordum da 2 2 de şimdi ayrı ayrı vururum ama burak hocamın yazdığına göre yağ bazlı olanları aynı enjektörden enjekte etmekte bir problem yok ama 4 mlyi tekten tek yere vurmak ağrı yapar sanırım
  5. Tek seferde kaç ml

    Yeniden merhaba dostlar. Yine enjeksiyon yine ben. Kısaca sorum şu: 4 ml ilacı tek seferden yapmak sakıncalı mı ? Eğer öyleyse 2ml bir yere 2 ml bir yere mi yapmak lazım? Herkese iyi akşamlar.
  6. Enjeksiyon

    Bacaktan hiç vurmadım birçok kişi bacaktan vurmak kolay ama bir kez sinire denk gelirse bin pişman olursunuz diyor scorocconun da dedigi gibi en risksizi kalça
  7. Enjeksiyon

    Bende öyle yaptım zaten sol üstten vurdum olabildiğince ama bakarkenki tahmini vuracagim yerle enjekte ettigim yer hep aynı olmuyor. Bir de baya kenardan vurunca sanki kalça kasına denk gelemicekmiş gibi hissettirdiği için hafif ortanin bir tik kenarindan vuruyorum
  8. Enjeksiyon

    Pek önemli olmadığını biliyorum ama yine de sorayım. Damar kontrolünü yapmaya çalıştım ama dediğim gibi pistonu cekmeye calismama rağmen olmayınca bende enjekte ettim
  9. Enjeksiyon

    Selam dostlarım kısa bir sorum olacak, Kalçadan enjeksiyon yaparken iğneyi tam 90 derece sokamadım hafif eğimli girdi yana doğru, ve soktuktan sonra ne kadar cekmeye çalışsam da iğnenin pistonunu çekemedim kan varmı yokmu diye çektim ama çekemeyince bende ağrı yok ve güvenli bir yerden vurduğum için enjekte ettim. Önceki enjeksiyonuma göre birkac damla daha fazla kan geldi sorun olur mu ? Ve biraz eğimli olması ilacın emilimini ne kadar etkiler? Saygılar.
  10. 2 ilaç tek igne ?

    Merhaba değerli kardeşlerim tekrardan Hayırlı Cumalar. Sonunda only susta kürüme başlayabildim ama yanına rimabolan eklemeyi düşünüyorum. Sorum ise şu. Susta ve rimabolanı tek iğneden enjekte etmek sorun olur mu ? Şimdiden teşekkürler iyi geceler
  11. 2 tane 8 haftalık kür

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler değerli hocam iyi günler
  12. 2 tane 8 haftalık kür

    Öncelikle hepinize hayırlı cumalar değerli kardeşlerim. Sizlere bir sorum olacak. Yakın zamanda sustanon veya test e ile 2 kere 8 haftalık küre girmeyi düşünüyorum. Şimdi size pct tavsiyesi değil de bu kürler arası ne yapmalıyım yani 8 haftalık kürden sonra pct yapılıp mı 2.ye geçilmeli veya pct yapılmayacaksa ne kadar beklenilip 2. kür yapılmalı onu soracağım. Burak hocamızın bunun hakkında yazısını okudum ama aklımda birkaç soru kaldı. Bir de 2 tane kürden sonra değerlerin normale dönmesi beklenilebilir mi pct gerekli mi yapsan iyi olur tarzı mı? Hepinize yeniden hayırlı cumalar.
  13. Zararsız ne kullanabilirim?

    İnan doğal olupta çok da bir faydası olan ilaçlar yok en mantıklısı yine supplementlarla devam etmek. Multivitamin, magnezyum, omega3 ve pre workout alırsan antrenman sonrası yorgunluğun azalır ve antrenman performansın ciddi artar kafein ve eğer varsa vitamin mineral eksiğini giderdiğin için. Bunun dışında belki bcaa kullanabilirsin ama aa şu supplement da varmış diyip onları da alırsan 1 ton boşuna para verirsin dediklerim en mantıklı seçimler. Devamı sana kalmış.
  14. Küre başlangıç ve birkaç soru

    Bilgileriniz için teşekkürler. arimidex ve cabaser ilk kür bittikten sonra test sonuçlarına göre kullanmak için mi alınması lazım ? Ve ilk küre primobolan eklenmeli mi yoksa only susta da ilerlenebilir mi? Yazdıklarınız için yeniden teşekkürler.
  15. Küre başlangıç ve birkaç soru

    Merhaba kardeşlerim, Öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. İkinci olarak ilk kürüme gireceğim ve forumda birçok postlara ve yorumlara bakmama rağmen aklımda kalan birkaç soru var ve bunu siz deneyimli ve bilgili kardeşlerime sormak istiyorum çok bilinen bir şeyi sorduysam mazur görün. Sadece sustanon ile küre başlamayı düşünüyorum, başlangıç dozum 8 haftalık ne olmalı? Sustanon ile primobolan kullanılır mı veya ilk kürde yapılır mı? Ayrıca primobolan hakkında biraz araştırma yaptım ama asıl faydasını pek bulamadım aydınlatırsanız biraz sevinirim. Son olarak östrojen engelleyici gerekli olur mu ve biliyorum kan değerlerine göre hazırlanıyor ama önceden yanında şu bulunsun diyebileceğiniz bir pct için gerekl ilaç olur mu ? Şimdiden yazacaklarınız için çok teşekkürler, iyi geceler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×