Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

LiveStorm

Üye
  • İçerik sayısı

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

LiveStorm Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Dijital Medya
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ventolin?

    Düşüncen için teşekkürler. Daha önce Clen ya da ilaç sınıfına giren bir ürün kullanmadım. Broksin'i şimdi öğreniyorum, daha önce Ventolin de kullanıp mı bunu öneriyorsun yoksa sen onu kullandığın için mi? Ek olarak, Broskin'i en etkili yağ yakımı için nasıl kullanmayı öneriyorsun?
  2. Ventolin?

    Selamlar. Yağ yakım sürecini hızlandırmak adına Ventolin önerir misiniz? Ürünü kullanırken ki geçici yan etkiler bir yana, kalıcı bir sorun yaratma ihtimali var mı? İnternette okuduğuma göre yalnızca tablet formu işe yarıyormuş.
  3. Tüm antrenmanı yüksek tekrar üzerine kurgulamak

    Uzun vadeli değil hocam, her 3 ayda bir programımı değiştirmeye çalışıyorum. O sebeple soruyorum zaten
  4. Selam. Bu zamana kadar belli bir dönem güç, belli bir dönem güç+hipertrofi üzerine antrenman programlarımı kurguladım. Tüm antrenmanı yüksek tekrar üzerine yani hipertrofi üzerine kurgulasak nasıl bir sonuç alırız acaba? En iyisi deneyerek görmek ancak daha önce deneyen ya da benzer deneyimi olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
  5. Only primobolan

    Bu konuda yazanlar hâlâ geçerliliğini koruyor mu?
  6. Ani kalp krizi

    çok yazık oluyor ancak böyle de değerlendirmemek gerek. zira yüz binlerce insan kullanıyorsa, bunların içinde sayılı insan ani kalp krizi ile ölüyor. yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi, genetik yatkınlığın çok önemli olduğunu düşünüyorum. +60 yaşında defalarca kez kalp krizi geçirmiş ve yaşayan tanıdıklarım var. bir de böyle 30 yaşında kalp krizinden direkt ölenler var. Çok tartışılabilecek bir konu. geçmiş olsun.
  7. Iş sonrası antrenman (verimsizlik problemi)

    Zamandan kazanmak için bir işe yaramaz aslında çünkü her halükarda yol olacak ve salonda duş almam gerekecek. Muhtemelen aynı hesaba gelir. Ama antrenman verimi için mutlaka fark eder. Bunu tercih edememe sebebim de maalesef bütçe. Oturduğum semtteki fiyatlarla çalıştığım yerdeki fiyatlar 2 kat ve üstü maalesef.
  8. Merhaba, Son 9 aydır düzenli, düzensiz olarak 3 yıldır vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Son 1.5 aydır ise İstanbul'dayım ve işimin yoğunluğu, eve uzaklığı vesaire gibi sebeplerden dolayı 2 saat ayakta yol çekerek akşam 20.30 gibi idmana başlayabiliyorum. Bu da, hâliyle ciddi bir verimsizlik, isteksizlik yaratıyor ve daha da önemlisi, 1.5 ay önce kaldırdığım ağırlıklar ya sabit, ya da bir tık düşüğü. Daha daha kötüsü, bacak çalışamıyorum zira spor salonuna gittiğimde bacaklarımın titrediğini fark ettim ve bacak günlerini askıya aldım. Sorum şu, benzer şeyleri yaşayanlar bu durumu nasıl atlattı ya da atlatabildi mi? Antrenman süresini kısaltmak adına, her gün tek bölge çalışmak daha az faydalı olur mu? Şu hâliyle eve 22'ye doğru anca giriyorum ve yemek ye, yarının yemeğini hazırla vesaire ciddi bir iş yükü ve hiçbir şey yapamadan direkt uyuyorum. Son 1.5 aydır yaşamadığımı düşünüyorum. Günde 5 öğün yemek yiyorum, yemeğimi işe götürüyorum ancak vakitsizlikten 5 öğün de makarna yediğim oluyor. Önerilerinizi bekliyorum. Fikir vermesi açısından birkaç fotoğrafımı eke ekliyorum.
  9. Jinekomasti şüphesi

    Yorumunuz için çok teşekkürler.
  10. Jinekomasti şüphesi

    Selamlar, ergenlik döneminde çıktığını düşünüyorum çünkü o zamanlar kilom bir hayli yüksekti ve yine böyleydi. Yani yeni olan bir şey değil. Küre girmedim, dediklerinizin de hiçbirini yapmadım. Yöneticiler konumu taşımışlar buraya ama yanlış yere taşımışlar. Geçmiş olsun, cerrahi müdahale yerine düzenli göğüs çalışarak kötü görüntüyü yok edecek kadar azaltabiliriz diye düşünüyorum.
  11. Jinekomasti şüphesi

    Düşünceniz için teşekkür ederim, hormon testi de yaptıracağım
  12. Selamlar, Bir süredir kafamı kurcalayan jinekomasti şüphesi için sonunda hastaneye gittim ve ultrasonla baktılar. Enabız raporumda N64 - MEMENİN DİĞER BOZUKLUKLARI yazıyor. Doktor da jinekomasti var plastik cerrahiye git falan dedi ama fazla ilgilenmedi açıkçası. Zaten enabız'da da detaylı bir ultrason raporu mevcut değil, neye göre bunu söyledi bilmiyorum. Lipomasti'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum. 1-2 ay içinde özel hastanede tekrar muayene olacağım ancak sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. En net anlaşılan iki fotoğrafımı iletiyorum. @metinav
  13. Yk11 - mk677 mix hk.

    Hocam burada öncesi ve sonrası olarak fotoğrafları görebilirsin. Öyle çok büyük bir fark görmedim açıkçası
  14. Sizce clenbuterol kullanmalı mıyım?

    Ben de sarms olmadan da aynı sürede yapılabilirdi diye düşünüyorum. Derimin son 2 ayda çok kalınlaştığını düşündüğümden dolayı Clen kullanmak istiyordum aslında. Ürün bu:
  15. Sizce clenbuterol kullanmalı mıyım?

    Selamlar, Ekte 3 aylık değişimimi iletiyorum. 3 ayda, detayları saymazsak 450 gram pirinç, 600 gram tavuk ile beslendim ve nisan ayı boyunca yk11-mk677 mix sarms kullandım. Açık konuşmak gerekirse, sarms kullandığım süre boyunca kaslarımda doluluk oldu ancak ben 3 aylık değişimimde çok ciddi bir fark göremiyorum. Sanırım sarms'tan abartı bir değişiklik bekliyordum. Siz değişimim hakkında ne düşünüyorsunuz? Beslenmemde hiç kalori açığı bırakmadım, kalori açığını kardiyo ile yarattım. Belimde biraz kalınlaşma olduğunu görebiliyorum. Değerli yorumlarınızı merak ediyorum ve sizce şu an Clenbuterol kullanarak yağ oranımı düşürebilir miyim? İlk 2 fotoğraf Ocak ayının sonuna ait. Son 2 fotoğraf güncel. @rastlantisal @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×