Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

osmwn

Üye
  • İçerik sayısı

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne osmwn kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Ahmetyldz, 7 saat önce yazdı:

    Orjinal derken dediğin gibi sahtesi vardır belki diye nelerin sahtesi çıkmadı ki 😄 ben sadece osel kullandım ama şuan temin edemiyorum sen nerden temin ettin hala edebiliyor musun dostum

    Çalıştığım salonda vardı ordan kullanıyordum.

    • Vayyyy!! 1

  2. Osel yıllarca hastanelere ilaç temini yapmış bir firma orjinalliğinden şüpheye gerek yok. Taklidi yapıldıysa bilemiyicem. Broksin, SoPharma ve Osel'in ampul efedrinlerini defalarca kullandım açık ara en iyisi oseldi. Diğerleri de antrenman performansımı ve pumpı her zaman artırdı ancak Osel'den aldığım etki ikisinin de birkaç gömlek üstüydü. Sopharma kullandıktan sonra Osel'i görünce peh dedim bunu mu kullanıcam şimdi? Vurduktan 20 dk sonra yerimde duramamaya başladım ve resmen kasım tükenmiyordu ağırlıkların ve tekrar artışını sopharma ve broksinden aldığım efedrinden çok daha iyi bir şekilde gözlemledim. Durum belki kişiye göre değişebilir belki başkası başka bir markada daha fazla verim alır orasını bilemiyicem. Çevremde benden başka da kullanan olmadığı için yazdıklarım sadece kendi deneyimlerim. İyi günler dilerim :)


  3. NamasteGodDamnİt, 41 dakika önce yazdı:

    Emin ol bu forum kurulduğundan beri sorulan veya herkesin aklını meşgul eden soruların başında geliyor bu, bundan 8-10 sene önceye göre orjinal ilaçları bulmak çok daha zor ben mesela şu an Novalife kullanıyorum daha yeni kür satın aldım ama gelen ürünlerin skk tarihi 2023.. yani adamlarda ellerindeki stokları eski fiyattan bitirip yeni ürünleri yeni fiyatlarla satmayı planlıyorlar ve düşündüğüm birkaç marka dolar üzerinden satıca geçti. Vortex konusunda en son bir arkadaş memnun olduğunu söylemişti fiyatları kabarık.  Maddi sorunum yok diyorsan forum üzerinden de temin edebilirsin whatsapp ikonuna tıkla stok durumunu öğren.  

    İlaçları F.B isimli hocadan mı temin ettiniz


  4. Clen yarışmacıların son haftalarda dip kuruluğa inmek için kullandıkları bir ilaç (kimi yarışmacılar yan etki ve risklerinden dolayı hazırlık döneminde bile kullanmıyor) bunu gidip %20-25 yağ oranlarında kullanmanın hiçbir anlamı yok. Bu yağ oranlarında kullanınca ilaç çalışmaz mı? Tabi ki çalışır fakat düzenli bir diyet ile alacağın sonuçtan farklı mı olacak? Cevap hayır. Belki süreci bir nebze hızlandırır o kadar. Bunların farkına vardıysan eğer kullanımından bahsedeyim. Benim bildiğim 3 farklı kullanım şekli var bu meretin (önceden uyarayım bu ilacın planlamasını tamamen doğru ayarlasanız bile sağlıklı bir kullanım şekli yoktur ve kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmem kar/zarar grafiğinizi kendiniz oluşturup karar veriniz). 

    aşağıda yazdığım kullanım şekillerinde tablet 20mcg clenbuterol anlamındadır

    1. Piramit sistemi(ben bu yöntemi doğru bulmuyorum):

    Bu sistemde kimisi 2-3 gün kadar tek tablet sonrasında gün gün doz artırıp doz artırma hızını azaltıyor ve haftadan haftaya artırıp sonrasında düşürerek bitiyor. Benim fikrim hiç clenbuterol kullanmamış birine ilk hafta tek doz fazlasıyla yeterli olacaktır. Yani şu şekilde; 1. hafta 1 tablet, 2. hafta 2 tablet, 3. hafta 3 tablet 4. hafta 4 tablet sonrasında 2 hafta dinlenilir reseptörler temizlenip vücudun ilacın etkilerine karşı olan toleransı kırılır istenilirse döngü tekrarlanır.

     

    2. 2-2 Hafta (sisteme bir isim bulamadım aklımda bilen varsa söyleyebilir):

    Bu sistemde 2 hafta clenbuterol alınır ve 2 hafta yine toleransı aşmak için ara verilir. 2 hafta boyunca clenbuterol(2 hafta boyunca tek tablet veya 2. hafta 2 tablete çıkılabilir) alınır sonra 2 hafta ara verilip döngü gerektiği süre kadar tekrarlanır.

     

    3. Sistem 1 on 1 off:

    Yanlış hatırlamıyorsam Burak @Loving hocanın önerdiği kullanım şekliydi(yanlışım varsa affola düzletirim). Bu sistemde 1 gün clenbuterol alınır diğer gün ara verilerek vücudun ilacın etkilerine tolerans oluşturması önlenir haftalarca kullanıp haftalarca ara vermeye gerek yoktur.

     

    (Bonus tip clenbuterol kullanmakta kararlıysanız yanına 1 tablet 25mcg tiromel(t3) ekleyerek hem sinerjik etki oluşturarak yağ yakımını ciddi anlamda gözle görülür biçimde hızlandırabilir, hem de clenbuterolde yüksek dozlara çıkma gereği duymadan bir nebze görebileceğiniz yan etkilerin miktarını artırabilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın t3 kullanmanın da yan etkileri olabilmektedir.)

    Benim olsam hangi sistemi tercih ederdim?

    Clenbuterol kullanmayı kafaya koysaydım 2.  sistemi uygular yanına tiromel ekler, döngüyü kaç kere tekrarlayacağıma bağlı olarak tiromelin dozunu 1.5 tablete (37.5mcg) kadar yükseltebilirdim.

    • Beğen 2

  5. Clen yarışmacıların son haftalarda dip kuruluğa inmek için kullandıkları bir ilaç (kimi yarışmacılar yan etki ve risklerinden dolayı hazırlık döneminde bile kullanmıyor) bunu gidip %20-25 yağ oranlarında kullanmanın hiçbir anlamı yok. Bu yağ oranlarında kullanınca ilaç çalışmaz mı? Tabi ki çalışır fakat düzenli bir diyet ile alacağın sonuçtan farklı mı olacak? Cevap hayır. Belki süreci bir nebze hızlandırır o kadar. Bunların farkına vardıysan eğer kullanımından bahsedeyim. Benim bildiğim 3 farklı kullanım şekli var bu meretin (önceden uyarayım bu ilacın planlamasını tamamen doğru ayarlasanız bile sağlıklı bir kullanım şekli yoktur ve kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmem kar/zarar grafiğinizi kendiniz oluşturup karar veriniz). 

    aşağıda yazdığım kullanım şekillerinde tablet 20mcg clenbuterol anlamındadır

    1. Piramit sistemi(ben bu yöntemi doğru bulmuyorum):

    Bu sistemde kimisi 2-3 gün kadar tek tablet sonrasında gün gün doz artırıp doz artırma hızını azaltıyor ve haftadan haftaya artırıp sonrasında düşürerek bitiyor. Benim fikrim hiç clenbuterol kullanmamış birine ilk hafta tek doz fazlasıyla yeterli olacaktır. Yani şu şekilde; 1. hafta 1 tablet, 2. hafta 2 tablet, 3. hafta 3 tablet 4. hafta 4 tablet sonrasında 2 hafta dinlenilir reseptörler temizlenip vücudun ilacın etkilerine karşı olan toleransı kırılır istenilirse döngü tekrarlanır.


  6. alpay372, 14 saat önce yazdı:

    Çok sağolun yani kendime geldim toparlandın vücudumu kendi haline bıraktım. Belirli süreçler terapiler uyguladım yoga bile yaptım. Yani insanın hayatında hatalar olabiliyor.. Kendi düşen ağlamaz sonuçda. 😊 Motivasyonum yerinde çalışıyorum zaten düzenli olarak saçma sapan psikolojiden kurtuldum  çok şükür. Yaşım daha genç olduğu için avantajımın bu olduğunu düşünüyorum ben. Merak ettiğiniz içinde teşekkür ederim hepiniz.. Ve forumda iyi veya kötü yorum yapan herkesede 😊😊

    Geri kalanı dile kolay ama uzun bir süreçti. Düşe kalka Düşe kalka tabiri ile deneme yanılmalar yaparak kendi vücudumu dinleyerek testler ilaçlar vitaminler herşey kullandım.. Yani finalde şu laf benim motivasyonumu yerine getirdi.. NE DÜŞÜNÜRSEN O OLURSUN... Nbu ne olarak  böyle  yani vücudunda kafana taktığın veya bunun dışında olmasından korktuğun ne varsa ve bunu ne kadar yoğun düşünürsen finalde onunla yüz yüze  bakıyorsun... Kürün sonunda hormon düşüklüğü buna zemin hazırlıyor ve haps olduysan o aşamada sıkıntı çünkü artık pct değil kendini arama yoluna giriyorsun daha az  bilgi ve tecrübe... Bu çok ayrıntılı bir konu yani benim için.. Şuan çalışıyorum kendimdeyim çevremde pek fazla insan yok sadece biraz daha kendi halimde işime evime gidiyorum. 

    Senin adına sevindim dostum. Kendine dikkat et.


  7. alpay372, 31 dakika önce yazdı:

    Burdayım herşey yolunda 😊

    Açtığın konuyu tamamen okumuştum ben şuan 18 yaşındayım ilk kürüme 17'de girdim sana söyleyeceğim lütfen forumdaki arkadaşların tavsiyelerine kulak ver :). Herkese küre girmektense natural yapmayı tavsiye ederim. Zamanı geriye alabilecek olsam küre girmezdim demiyorum, yine girerdim fakat forumdaki arkadaşların tavsiyelerine kulak verir, en az zararla en yüksek verimi alır, bilinçli bir şekilde kürümü tamamlardım. Salondaki "hoca"ların yönlendirmeleriyle olmuyor maalesef bu iş. Sana yapılan yorumların bazıları agresif olabilir ama bu yorumları yapanların da seninle bir derdi yok emin ol burada kimse senin zarar görmeni istemiyor.

    • Beğen 1

  8. osmwn, 20.06.2022 - 04:39 yazdı:

    @rastlantisal @metinav @Rdm

    Hocalarım, abilerim triptorelin nolvadex tedavimin bitişinden 16-17 gün sonra verdiğim kan tahlilim ve sistemim açılmamış :) ve sebebini anlamadığım şekilde pct de yüksek sanırım bu da kür içinde 2-3 hafta kadae kullandığım decanın etkisi sanırım? decayla beraber cabaser de alıyordum ve çok kısa süre kullandığım için böyle bir şey de beklemiyordum. Zaten onun dışında kullandığım markaların içinde ne olduğundan da hiç emin değildim belki de bolde diye kullandığım ilacın içinde düşük doz deca vardı... Temmuzda yeni kür planım vardı sanırım yalan o da oldu. Şimdi ne önerirsiniz hocalarım bu değerleri düzeltmeden yeni bir kürw başlamamak en doğrusu olur değil mi? klomen nolvadex ve haftada yarım cabaser ile devam mı edeyim? doktoruma da yarın-yarından sonra gideceğim onun önerisini de paylaşırım burda.

    Screenshot_20220620-042642_Samsung Notes.jpg

    sanırım yeni kürüme önümüzdeki hafta başlayacağım prolaktin için dostinex veya cabaser kullanayım mı? elimde birkaç tablet cabaser mevcut


  9. Merhaba arkadaşlar gelecek kürümden sonra bir pct, bir kür şeklinde ilerlemek yerine blast ve cruise dönemleri uygulamayı düşünüyorum. Aklıma takılan soru ise Blast ve Cruise dönemlerinde testosteron olarak sustanon tercih edilebilir mi? Yoksa uzun süre kullanımı sakıncalı mıdır? Konu hakkında bilgili kişilerin yorumlarını bekliyorum 9_9


  10. metinav, 31 dakika önce yazdı:

    Forumda bunların cevabı yeterince verildi.Bir göz at yorumları oku.Cinsel yaşamla ilgili sorunların olmama garantisini kimse veremez.Üretimini geri getiremezsen uzun vadede hipogonadizm hastaları gibi olabilirsin.Veya geri gelse de yetersiz olabilir ve dışarıdan ömür boyu testosteron takviyesi yapmak zorunda kalabilirsin.4 hafta da bir hcg enjeksiyonu yaparak testislerini canlı tutmaya çalışabilirsin, tamamen durmaması için.Triptorelin ben önermiyorum yine sana kalmış bir şey.

    Kolay gelsin

    Hocam ikinize de teşekkür ederim aklımdaki soruları cevaplandırdığınız için. Kür içi hcg kullanımıyla alakalı süre 4 haftada 1 mi olmalı? buna takıldım yanlış biliyormuşum.


  11. metinav, 6 dakika önce yazdı:

    Senin tercihin...

    İçeriğinden emin olmadığın anabolikleri alman ve hormonel sistemine ağır hasarlar vermen ve sonunda da işe yaramaz pct uygulamaları yapman ne için ? Bu tabloyu düzeltmen en az 3 ayını alır.Eğer küre doymadım vucudum istediğim gibi değil ve cebimde dolu diyorsan, yeni küre başlaman daha az zararlı olur.Çünkü musluk gibi aç-kapa yapmazsın conta bozulmaz :)

    Yok küre girmeyecem düzgün bir pct yapıcam diyorsan, o zaman 30-35 gün klomen+tamoksifen kullanmalısın.Yanında hiç bir hormonel ilaç olmamalı, sadece vitamin ve besin destekleri ile...

    Lh hafif hafif açılıyor gibi, total testosteronun dip seviyede.Bu düşüş mü yükseliş mi belli değil...

    Evet hocam söylediğiniz gibi cidden yeni bir küre girme hedefim var ve bunu kür pct yapıp büyüyüp küçülerek sürdürmek istemiyorum. Orjinal sahte ilaç stresine girmeden eczane ürünlerine yönelicem ve burak hoca ile de konuştum ilaç konusunda bir kısmını da ondan temin ederim. Daha önce de konuşmuştuk belki unutmuşsunuzdur diye tekrar söyleyeyim 3 ay kür 2 ay off 3.5 ay kür ardından bu pctyi uygulamıştım şuan yeni bir kür yapmam kalıcı ereksiyon problemine sebep olabilir mi yoksa ilgisiz bir durum mu? sistemin uzun süre doğal üretim sağlamamasının ne gibi zararı olabilir bunu öğrenmek istiyorum.Blast cruise'da vücudun üretimi unutmaması için 4 ayda 1 ilacı kesmeden bulabilirsem hcg bulamazsam triptorelin kullanmayı düşünüyorum.


  12. @rastlantisal @metinav @Rdm

    Hocalarım, abilerim triptorelin nolvadex tedavimin bitişinden 16-17 gün sonra verdiğim kan tahlilim ve sistemim açılmamış :) ve sebebini anlamadığım şekilde pct de yüksek sanırım bu da kür içinde 2-3 hafta kadae kullandığım decanın etkisi sanırım? decayla beraber cabaser de alıyordum ve çok kısa süre kullandığım için böyle bir şey de beklemiyordum. Zaten onun dışında kullandığım markaların içinde ne olduğundan da hiç emin değildim belki de bolde diye kullandığım ilacın içinde düşük doz deca vardı... Temmuzda yeni kür planım vardı sanırım yalan o da oldu. Şimdi ne önerirsiniz hocalarım bu değerleri düzeltmeden yeni bir kürw başlamamak en doğrusu olur değil mi? klomen nolvadex ve haftada yarım cabaser ile devam mı edeyim? doktoruma da yarın-yarından sonra gideceğim onun önerisini de paylaşırım burda.

    Screenshot_20220620-042642_Samsung Notes.jpg


  13. susuzadam, Bir saat önce yazdı:

    250 test e + 200 tren e + 50mg anapolon dek pharma(bence max %70i dolu, %50'si bile dolu olabilir.) + preworkout olarak eczane malı anapolon 25mg alıyorum. Bazen pre anapolonu dil altı alıyorum, bazen hiç almıyorum.

    Bulk küründe neden efedrin(broksin) kullanıyorsun ki? Karb bloke eden ve iştah kapatan bir ilaca hacim küründe gerek yok bence. işinize karışmak gibi olmasın.


  14. Aydınbaba, 3 saat önce yazdı:

    Enova made in izmir diye biliyom 

    Bu fiyatlara zaten yurtdışı malı olmayacağını herkes biliyor. Arkadaşın konu açma amacı ilaçların ne kadar çalıştığını öğrenmek. Yerli olup olmaması değil mevzu

     

    Arnoldswazz, 4 saat önce yazdı:

    Dün bir tanıdık vasıtası ile bu markaları gördüm kullanan varmı yorum yazarsanız çok sevinirim kaliteli ye benziyor ilaçlar fiyatları ampullerin sahtesinin yapılmadığını duymuştum

    *🔷Swiss🔷*

    ✴️Test propionate 230
    ✴️Test Enanthate 240
    ✴️Test cypionate 240
    ✴️Testmix 250
    ✴️Deca 270
    ✴️Boldenone 270
    ✴️Npp  290
    ✴️Winstrol depot 280
    ✴️Masteron 310
    ✴️Trenbolone acetate 340
    ✴️Trenbolone enanthate 360
    ✴️Parabolan 330
    ✴️Masteron Enanthate  320

    ✴️Danabol 220
    ✴️Winstrol tablet 220
    ✴️Turinabol 270
    ✴️Oxandrolone 320
    ✴️Clenbuterol 170
    ✴️Anapolon 290

    *🔷Enova🔷*


    ✴️Testosteron propionate 290₺
    ✴️Testosteron Enanthate 320₺
    ✴️Testosteron cypionate 320₺
    ✴️Boldenone 360₺
    ✴️Nandrolone Deca note 360₺
    ✴️Nandrolone phenylpropionate 360₺
    ✴️Trenbolone enantate 420₺
    ✴️Drostolone enanthate 420₺

    ✴️Anavar-10mg 430₺
    ✴️Stromba-10mg 320₺
    ✴️Danabol-10mg 280₺
    ✴️Turinabol-10mg 300₺
    ✴️Clenbuterol-40mcg 190₺

     

     

     

    Swiss boş enovayı duymadım daha önce

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×