Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Aydınbaba

Üye
  • İçerik sayısı

    112
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Aydınbaba kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. gazierdogdu, 2 saat önce yazdı:

    Merhaba bilgili hocalarım,abilerim,kardeşlerim genotropin kullanmayı düşünüyorum 6-8 ay aşağıda çok merak ettiğim sorular var yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Genotropin yan etkisi vs. var mıdır günde 4 iu kullanacağım?
    18 yaşında plakları kapanmamış birinin boyu genotropin ile maks kaç cm uzar?

    İnternette pek kaynak bulamadım burada bilgili bir çok kişi var diye yazıyorum bilginize, iyi forumlar.

    Boyun kaç


  2. Aydın, 12 dakika önce yazdı:

    Dostum selamlar gh ile birlikte tüketilmesi sakıncalı besin supplement ya da başka bir ilaç var mı şu kafamda buna başlayıp başlamama konusunda deli sorular var yardımcı olursan sevinirim. Bir de her marka gh iş görür mü eczaneden alınan ?

    Genotropin biraz daha eklemlere vuruyo diye görmüştüm bi yerde onun dışında hepsinin hammaddesi aynı somatropin zam gelcek diyolar ama yakın zamanda tekrardan 

    • Beğen 1

  3. Emrahtkty, Bir saat önce yazdı:

    Çalışabilir ama sterilliği konusunda bana garanti verebilir misin? Veremezsin bi lab ilacı kadar temiz olamaz sende biliyorsun bunu :) 

     

    güzel kardeşim olabilir tabi ki vücudun az bi ilaçla da güzel tepki verebilir gayet doğal ama temiz ilaç var temiz ilaç var sende biliyorsun bunu ayrıca etiketlediğin hocayı çıkaramadım esmer uzun sakallı bir adam mı?

    Kimse steroid sokmakla uğraşmaz azcık para için niye uğraşsın başka işler yapar ne gerek var dışardan bu dolar kurunda steroid sokmaya anca iran testo vs 


  4. Cumaeroglu, 41 dakika önce yazdı:

    Merhaba iyi akşamlar hayırlı ramazanlar

    Kendi pre workoutunu yapan arkadaşlar oldu mu hiç olduysa deneyimlerinden faydalanmak isterim malum ülke ekonomisinde ürünler çok pahalı daha avantajlı olması adına hammaddelerini alıp karıştırarak yapmayı düşündüm, 250 gr Beta Alanin, 250 gr Taurin, 250 Gr cutrilin malat elimde 500 gr kreatein ve 500 Gr arjinin var birde.

    Ben 5 gr arjinin 3 gr beta alanin 2-3 gr kreatin ve tuzlu soda antremandan 15 dk önce falan iyi baya marka önemli bence taurin ekliycem bi dahakine (kreatin ayrıca 6-7gr alıyorum günde)


  5. birkilotavuk, 57 dakika önce yazdı:

    Vortex kullanıyordum memnunum da ama dediğim gibi stok sıkıntısı oldu kür ortasında açıkta kaldım (zamanında toplu almadığım için)

    ek olarakta fiyatları bi tık tuzlu bu da zorluyor maddi açıdan

    Tf den alıyorsan pahalı ama bizim burda vortexler yarı fiyatına nerdeyse baya kar koyuyo kısaca tf 


  6. justbaha, 2 dakika önce yazdı:

    yani testestoron dışında cogu ilaç boş çıkıyor genelde boş dediğimde max %30 gibi bi  rakama cıkarlar bu fiyatlara anca, yoksa gülünecek rakamlara steroid olmaz :)

     

    Bana dedikleri tren bolde bunlarda ucuz ama tabi testoya göre daha pahalıdır e bide testo direkt çıkıyo testde yani bulunur yine düzgün yüksek dozlu tren bolde arkadaşımdan biliyorum çocuk 17-18 kilo ekledi 4 ayda 4-5 kilosu sudur 


  7. justbaha, Şimdi yazdı:

    asıl merak ettiğim soru cidden bu kadar kütle sahibi insanlar bu kilolara bu listedeki ürünler ile mi geliyor yoksa kendileri daha iyi ürün temin edip bize çürük elmaları mı veriyorlar aklımdan çıkmıyor

    Kendileride kendi ürünlerni kullanıyo fakat daha dolu oluyo kendileri yapıyo sonuçta ilacı yani sana 30 koyuyosa kendine ve yakınındakilere 100 koyuyo o yüzden internetden hiç bi şekilde ilaç alınmamalı yakın olmak lazım ilacı yapan insanla 


  8. Possiblee, 3 dakika önce yazdı:

    Küre başlamadan önce net olmak istiyorum  kür içerisinde tereddüt edip psikolojimi bozmak istemediğimden değerli yorumlarınızı bekliyorum hocalarım 🙏🏻@Mickey @Loving @metinav 

    Humatrope 72 iu olan 2800 lira normal fiyatı nasıl yarı yarıya inebiliyo yani depo fiyatı bile 2000 falandır yani pek gerçekçi gelmedi veya depo fiyatını biliyomusunuz bilmediğim için soruyorum eğer bu kadar ucuza alınaniliyosa sorucam bi kaç eczaneye (1500 e alıyomuş ona istinaden)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×