Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mvmorigin21

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

mvmorigin21 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 24 yaşında, öğrenci, müstakbel ingilizce öğretmeni </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    eskişehir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Insülin hassasiyeti

    Selamlar iyi forumlar, 1.88 boyunda 90 kg %12 yağ oranında biriyim. İnsülin hassasiyetim iyi. Açlık kan şekerim bulkta 3.500 kalorilerdeyken bile 80 çıkıyor. Ancak humalog insülin kısa ester çok daha yağlı ve şekeri yüksek insanlarda bile 5 ünitede büyük etkiler gösterirken ben 12 ünite vuruyorum öğünden önce çok bir etkisini göremiyorum. 15 ünite vurup yemeği geç yediğim bir sefer 55lere düşürüp gözümü döndürmüştü onun dışında insülinden güzel etki bile alamıyorum. İnsülin direnci aklıma gelen ilk seçenekti fakat kan testlerinin ardından bunun mümkün olamayacağına kanaat getirdim. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum. @Mickey @Vural2
  2. Rimobolan marka ve tedarik

    gerçekten 70tl vermek tek ampüle biraz koyuyor.
  3. Omega3 gerekli mi

    tamam
  4. Rimobolan marka ve tedarik

    düşük bir ihtimalle eczaneye de merdiven aldı ürünlerin girdiğini duymuştum ama çok riskliymiş. Cesaret eden var mıdır bilemiyorum ama ihtimal dahilinde tabii ki. Açıkçası şu an 50tlden bulursam toplu alırdım.
  5. Rimobolan marka ve tedarik

    20den aşağı almam da tanıdık eczane yok ve indirim yapacaklarını pek sanmam
  6. Rimobolan marka ve tedarik

    Merhaba herkese iyi forumlar, rimobolan'ı eczaneden alıp vergi ve fahiş fiyat ödemek istemiyorum. Burak hoca tedarik etmiyor. Balkan primo nereden nasıl tedarik edebilirim? İlaç tedariği konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler. primo güncel fiyat > 70tl/ml
  7. Omega3 gerekli mi

    aynen kardeşim devam onlytest kürlerine
  8. Omega3 gerekli mi

    onlytest kürü yapacağına mı yanalım yoksa omega 3'ün işlevini bilmemene mi
  9. Tahlilde total testosteron - novalife steroid

    ŞİMDİ ALDIGIM TESTONUN MG'SİNİ DE BİLMİYORUM. HAFTADA 750MG GİRSEM HABERİM OLMAYACAK. OLACAK İŞ DĞEİL.
  10. Tahlilde total testosteron - novalife steroid

    soruyorum primo dht türevi oldugu için arttırır diyor.
  11. Tahlilde total testosteron - novalife steroid

    Testo yok. F.B DEN NOVALİFE primabolan almıştım öncesinde eczaneden temin ediyordum. toplam 6 adet 100er mg primabolan aldım vücuduma başka bir madde kullanmadım. Bu testosteron normal değil gibi geldiği için konu açayım dedim.
  12. Tahlilde total testosteron - novalife steroid

    Arkadaşlar bu sabah kan tahlili sonucuma ulaştım. Total testosterone normal değerler 2,49-8,36 yazıyordu benimki 15 çıktı. 2 haftadır haftada 300mg primabolan kullanıyorum definisyondayım. Bunun bilir kişilerce yorumu nedir diye merak ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×