Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

janusz

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne janusz kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. rastlantisal, 13 saat önce yazdı:

    Önce test sonuçları, sonra duruma göre PCT.

    Kaç gün sonra test vereyim? 

    ArdaK2, 12 saat önce yazdı:

    @janusz hocam ilk kürünüz muydu

     

    @rastlantisal hocam birde size sorum var ilk kürüm only testo gidiyorum sivilce dışında bir yan etki yaşamadım suanlik testlerde temiz sıkıntı yok ilk kürden 7-8ay yapsam nasıl olur acaba 30hafta felan yani sadece testosteron şuan 12. haftadayım 

    Evet ilk ve son kürümdü.


  2. Oblood, Bir saat önce yazdı:

    Dostum varsa testo öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşma şansın var mı only testo düşünen arkadaşlara da bir örnek olur bende only testo düşünüyorum 

    Kişisel kararımdan dolayı fotoğraflarımı paylaşmak istemiyorum. Kusura bakmayın.. Söylemek gerekirse dramatik bir gelişim oldu biranda olmadı devam ettiğim her ay kararlı bir şekilde yağlanmadan büyüdüm. Kas kütlesi arttığı için güç artışım da oldu.

    @rastlantisal Size özel olarak ulaşabileceğim bir yer var mı? Instagram, mail vs.


  3. rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

    Merhabalar.

    Normal doz only testo girmiş birisinin sporu ve beslenmeyi gevşetmediği sürece dramatik kayıplar yaşanması beklenmez. Vücuttaki E2 miktarını bilmediğim için yorum yapmak güç, spor geçmişini bilmediğim için yorum yapmak güç vs vs uzar liste. 

    PCT döneminde biraz kaybın olacak. O aldığın 10 kilonun azının kas olduğunu bildiğini düşünüyorum. 3KG sende kalırsa ne ala. Hiç az bir rakam değil. PCT başladığında Kreatin de kullanmaya başla. Etki ve su kaybını azaltması babında iyi gelecektir.

    Ne kadar da düzelirsin bunu kimse bilemez.

     

    Son enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi alayım ve pct protokolüne başlıyayım? Enanthate kullanıyorum.


  4. Selamlar, 23 yasındayım 11 aydır 250mg testo E ile ilerliyorum bu süreçte yağ oranımım %11-12 koruyarak 9-10kg aldım. 2 Ay sonra kürden tamamen çıkmak istiyorum bu süreçte döngü tamamen kapandığı için bir süreden sonra LH,FSH gibi testleri yaptırmadım. Sadece karaciğer, böbrek enzimlerini kontrol ederek ilerledim.

    Hayat şartlarımdan dolayı şuanlık kürden çıkma kararı aldım çünkü belirli bir süre spora-beslenmeye yeterli önemi veremeyeceğim bundan dolayı da ilaç kullanmamım anlamı kalmıyor. Sizlere danışmak istediğim ve aklıma takılan birkaç soru var: Psikolojik olarak hazırım fakat ne kadar kas kütlesi kaybederim(bunun bir matematiği yok ama) çok sarsıcı olur mu?

    PCT başladığında düzelmem kaç ay aralığında olur?(Sizlere o zaman sonuçları atacağım.) @rastlantisal

    NOT: Bahsetmediğim, atladığım konular olabilir hatta sorduğum soru saçma olabilir. Şimdiden kusura bakmayın..


  5. Emrahtkty, 5 dakika önce yazdı:

    0.45x13 mm iğne ucu kullanıyorum ben 

    quadlarım yağlı olsa da çok büyük dışa doğru bombeli kasa ulaşabilirim diye düşünüyorum. ilk enjeksiyonum 2 saat ağrıdı sadece o gün baya da yürüdüm. 2. seferi denicem umarım hiç ağrı olmaz.


  6. Emrahtkty, 1 saat önce yazdı:

    Enjektörü çekerken kan gelebilir normal bende de oluyor çok dert edecek bişey değil iğneyi hızlı çıkarıp pamukla bastırın üzerine 

    Bacakta hangi uçlu iğneyi kullanıyorsunuz? Ben ilk enjeksiyonumda siyah uçlunun tamamını sokarak yaptım açıkcası çok tedirgin etti beni nereye indim diye. Bir de kan kontrolü yaparken pistonu geri çekmesi çok zor oldu.


  7. Askabar, 3 saat önce yazdı:

    dostum daha 1 enjeksiyon yapmıssın eger uzun ester testo kullanıyorsan zaten daha ilaçların açılmadı biraz sabırlı ol. bildigim kadarıyla yasın cok buyuk degıl ilk kürün için bence yeterli 250 testo 6. hafta gibi 500 e çıkar bi 9-10 hafta öyle devam edip bitire bilirsin kürünü

    Testi kür öncesinde yaptım. Bu dozda kısa zamanda etki görmeyi beklemiyorum. Merak ettiğim 250mg ile anabolik etki alabilir miyim, geriye mi atar beni?

    agfitness, 4 saat önce yazdı:

    Öncelikli olarak sen kimsin, yaşın kaç, boyun-kilon nedir, spor geçmişin nedir, güncel formun nedir....

    diye bir dünya sorunun cevabını vermeden ve burada form pozlarını paylaşmadan sana kafadan şu şöyle kullanılır
    şu kadar dozda kullanılır diye çıkıp birisi burada yorum yaparsa bil ki sırf yorum kasmak için, laf olsun diye konuşmuş olur.

    Sen de eğer sağlığını ve geleceğini düşünüyorsan bütün bunları bilerek dikkatli hareket etmelisin.

    Kendini detaylı şekilde tanıtmanı ve güncel formunu paylaşarak o şekilde insanlara danışıp gelen yorumları
    mantık süzgeciyle değerlendirmeni tavsiye ederim. Böylelikle daha efektif sonuçlar elde edebilirsin.


    Sağlıklı sporlar...
     

    21 yaşındayım 180 80kg %12-15. 2.5 senedir spor yapıyorum. 

    • Beğen 1

  8. 1d.jpg.816bd7c0c011bcf090a823173974d3b8.jpg

    İlk kürüme başladım (1 enjeksiyon yaptım) only 250mg test e gitmeyi düşünüyorum. Dün @Semih Erarslan abiye sordum fakat tekrar konu açmak istedim.  250mg gitmek beni olduğum yerde mi tutar? Normale göre daha anabolik olur muyum? Öyleyse ne kadar gitmeliyim, hangi aralıklarda hangi testleri yapmalıyım?


  9. Semih Erarslan, 1 dakika önce yazdı:

    Aksine herşeyden  tasarruf etmiş olup gayet iyi verim alırsın unutma şuan fazlasını vücut bir şekilde atacak ilaç yükselmesi kg kas hacmi yaş önceki kürler vs göz önünde tutularak artırılır tazecik vücuduna gayet yeterli miktarlar en az 1 yıl devam edebilirsin hatta bu miktarla farklı kombineler deneyerek 2 3 yılı devirmeden bi tık üstüne çıkma çıkarkende 2 katı deil bi tık arttırarak gidersin

    Hocam anladığım kadarıyla 250mg bile normal üretime göre bizi daha anabolik bir duruma getiriyor. Tabi bu da bir yere kadar. Ben de durana kadar kan testilerim de düzgün ilerlerse devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler

    • Beğen 1

  10. Semih Erarslan, 2 dakika önce yazdı:

    Sırf ilaçlarla ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum belliki beslenme ve antremanlarınıda biraz esnek davransanda çoksa taviz vermemişsin net anlaşılıyor nice başarılar yanlış görmediysem saçlarda braz seyrelme gördüm göz ardı  etme genç yaşta braz gereksiz kayıp olur 

    Hocam yeni konu açmak istemiyorum, 12hafta only 250mg test e gitmek kayıp mı olur?

     


  11. agfitness, 1 saat önce yazdı:

    Teşvik amaçlı değil, yıllardır primo kullanmış birisi olarak hangi yollar ile eczane ürününe ulaşılabilirin opsiyonlarını paylaşıyorum sadece: 
    1- Çok iyi bir eczacı veya ilaç depocusu tanıdığın olacak

    2- Sözün geçebilecek bir ürolog veya endokrinolog tanıdığın olacak ve sana resmi olarak reçete yazacak (ki o durumda da aylık belli kullanım sayısında alabilirsin bu durumda da kür olmaz o, trt tedavisi tadında olur)

    3- Sırbistan tarafından alma şansın varsa deneyebilirsin. 
     

    4- Kolay ama tanıdık olmadan ikna etmeden çok zor olan yöntem. Manavgat taraflarında piyasasının biraz üzerinde çok gidip primo almıştım yıllar önce. Rusların Almanların kapış kapış sustanon siparişlerini hatırlıyorum. Turistik bölgedeki eczaneler yarı özel mantığıyla açılıyor. 2-3 devlet eczanesi oluyor o bölgese reçetesiz asla ilaç vermeyenler bir de orada turistler olduğu için hem reçeteli hem reçetesiz olarak çalışabilen eczaneler var bi dünya. Onlara sora sora ikna edebilirsen gayet mümkün oluyor (2016-2017) senesinde tatile geldiğimde Türkiyeye böyle rahattı şimdisini bilemiyorum.

    Sağlıklı sporlar…

    Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim. Eczacı arkadaşlara ulaşmaya çalışacağım, tanıdığım yok ama araya birini sokarak bulurum diye umuyorum.

     

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×