Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Delapuente

Üye
  • İçerik sayısı

    84
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Delapuente kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

    Bunu genelde bende yapıyorum. Sonra spor salonundaki eşe dosta dağıtıyorum bulamazlarsa :D  Giden para olsun. PCT'yi garantiye almak önemli.

    Sırf o niyetle, hastane çalışanı arkadaşım aracılığıyla hastaneye ilaç temin eden ecza deposunun stoğundaki tüm Choriomonları almıştım. 😅 Bir poşet dolusu Choriomonla bakışıyoruz. 😅

    Çoğu eczane, eğer tanıdık değilseniz elinde olsa dahi vermiyor reçeteli ilaç diyip. Halbuki reçeteli falan değil. 
     

    Şehir dışındayken Sustanon almam gerektiğinde bir eczane aynı sebeple vermemişti. Direkt Sağlık Bakanlığı’na şikayet etmiştim eczaneyi. 😅

    Sağlıkçı, eczacı, doktor arkadaşlarınız olsun kısaca bu haltları yiyecekseniz. 

    • Beğen 1

  2. Ironmann, 6 dakika önce yazdı:

    6 günde bir 2000-2000 vurmuştum testislerim normal halinden bile büyük olmuştu;) kasıklarım patlicak gibiydi.

    Eczacı arkadaşımdan duyduğuma göre choriomon tekrar piyasaya düşücek anapolon ve proviron var şu an ovi aşırı derece de pahalanmış zaten umarım bir an önce choriomon bulabilirim stok yapıcam bu sefer abi 😅😅

    Çok ihtiyacım olursa diye bir düzine almıştım. 2024 6. ay son kullanım tarihli hepsi. Çoğu elimde kalacak. O yüzden stok yaparken dahi abartmayın derim. Elimde bir eczane kadar Choriomon var ve kullanamayacağım. 😅 Bu aylarda pct yapıp ihtiyacı olup bulamayan sporculara ulaştırabilsem keşke…

    • Beğen 1

  3. rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

    Çok daha etkili olduğu için 5000ui tek seferde lüzumsuz oluyor. Ben yaptım daha önce. Çektiğim testis ağrısını iyi bilirim. Oysaki sevgili @metinavhocam beni tek seferde kullanmamam konusunda uyarmıştı ve dinlememiştim.

    Ovitrelle ise erkek üreme sisteminde choriomon ve pregnly kadar etkili değil. Mesela şimdi kürden çıksam 2 yada 3 ovitrelle alır 6 gün ara ile sıralı enjeksiyon yaparım. 

    Teşekkürler. Choriomon kullandığımda yaşadığım testis ağrısını hatırlıyorum ben de. Son enjeksiyon sonrası kullanmaya başladığım süre farklıydı yalnızca. 
    Bu 3 haftalık süreçte vücutta artık pek testo da kalmayacak muhtemelen. Kullanılabilecek takviye önerileri var mıdır acaba? Muhtemelen bir miktar zorlayacaktır beni. 


  4. KlasikFizik, 1 saat önce yazdı:

    Yıllarca kür kullanmam gerekiyor diyorsun sonra testisleri korumam gerek diyorsun. İkisi mümkün değil. Kür süresi kadar küre ara verip pct yapacaksın, işte o zaman korursun. Yada üsenmeyip kür boyu hcg vuracaksın, bunun maliyetini de karşılayamazsın. Kısaca ya ayranı seçeceksin yada dökülmemesini.

    Kür boyu Hcg ile bahsettiğiniz nedir? 


  5. rastlantisal, 32 dakika önce yazdı:

    Son enhantate enjeksiyonundan 3 hafta sonra ilk choriomon enjeksiyonunu yapacaksın. Elindeki 5000ui olandan ise önce yarısını enjekte et. 6 Gün bekle diğer yarısını enjekte et. 6 gün sonrada klomen + tamoksifene başlarsın.

    Şu an, son Enhantate enjeksiyonun üstünden tam 1 hafta geçti. Öyleyse 2 hafta daha beklemem gerekecek. 
    Evet elimde 5000 iu olan mevcut. 
    Ovitrelle ile uygulama farkının özel bir sebebi var mıdır acaba? 

    • Beğen 1

  6. rastlantisal, 14.12.2023 - 15:24 yazdı:

    Daha sağlıklı olur. Eğer 500mg sustanon vurdu isen 2 hafta 500mg enhantate, 2 hafta 250mg enhantate ile kürü bitirirsin.

    Perşembe günü itibariyle Sustanon sonrası 4 haftalık Enhantate kürünü tamamladım ve son enjeksiyonun ardından tam bir hafta geçti. Artık pct zamanı…

    Bu kez Sustanon’dan Enhantat’a geçişte libido sorunu hiç olmadı. 
     

    Ben daha önce Ovitrelle kullanıp verim alamadığım için Choriomon toplamıştım. Onunla başlayacağım ama tek flakon yeterli olur mu acaba? Önceki pctlerimde birer hafta arayla 3 flakon, toplam 15000 iu vurmuştum. 


  7. rastlantisal, 13.12.2023 - 13:25 yazdı:

    Tekrar tahlile gerek yok. Bu 1 hafta sert antrenman yap ki vücut kalanı semirsin. İlk önce 1 tane ovitrelleyi karın derisinden kendine enjekte et. Bu testislerinin gelişimini sağlayacak. 6 gün sonra günde 2 klomen 2 tamoksifen ile başla. 5 gün bu şekilde çift doz kullanacaksın ve ilk klomen kutusu bitecek. Kalan 3 hafta boyunca da 1 klomen 1 tamoksifen ile devam edeceksin. Son hapı yuttuktan 2 hafta sonra tekrar hormon testi yaptırırsın durumuna bakarız. Şu testten gördüğüm kadarı ile sistemin çalışmaya meyilli zaten. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

    PCT süresince ruh halin düşük, sinirli, tedirgin olacaksın. Bu PCTden oluyor asla panik yapma. Libido olmayacak ve dünyaya cinsel baskı olmadan yani mantık çerçevesinden bakacaksın. Bu da normal.

    Sustanon sonrası pct için en az 4 hafta beklemek gerek, doğru mudur?


  8. rastlantisal, 18 dakika önce yazdı:

    Prolaktini dip yaptırdığında düzelmesi 10 günü bulur. Yani 10 gün depresif olursun. Arimidex ile E2 dip yaptırırsın ancak 3-4 gün sonra kaldığı yere geri döner. 

    Sustanon’dan İran Enantat’a geçtikten sonrası değişimlerden hiç ama hiç memnun kalmadım. En azından bana yaramadı. Sustanon’a geri döndüm. E2’nin hala yüksek olduğunu hissediyorum ve hafta sonuna kadar dip yaptırmak istiyorum. Arimideks kullanmaya hiç gerek duymamıştım şimdiye kadar ama artık mecbur kullanacağım. Dozajı ne olmalıdır? 


  9. rastlantisal, 40 dakika önce yazdı:

    Hahahaha. Kardeşim güzel güldürdün sabah sabah. Bunları ben hep sorun yaşadıkça teste girerek öğrendim. O yüzden test test test test. Her seferinde de her testi yaptırmanıza gerek yok. Bu para israfı. İlk test tam teşekküllü, sonraki testler prolaktin ve e2 yeter. Tam kan testini katmıyorum işin içine onu sağlık ocaklarında yaptırırsınız.

    Madem öyle bir tüyo daha vereyim. Eğer uzun bir maça çıkılacaksa ve rakip ağır sıklet ise, aşırı iddealı olman gerekiyorsa (mecazen bunlar, ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum :):):) ) maçtan 1 gün önce prolaktin ve e2 dip yaptırılır, maç günü sabahı 1 tane proviron yutulur, maça aç olarak girilir, maçtan 30 dakika önce 1 tane 20mg cialis alınır. Nihai sonuç: Maximal++ ereksiyon, saati bulan orgazma ulaşamama hali. Şampiyon olarak ringten inilir :D

    Prolaktin ve e2’yi kısa süreli dip yaptırmak mümkün müdür? Mümkünse eğer, Arimidex’le mi mümkündür?
     


  10. pusalik, 21 dakika önce yazdı:

    İlaçların dolaylı olarak etkisi var ama asıl sebebi covid ve varyantlarından alınan viral yük.

    Maalesef henüz yapılan araştırmalar inanılmaz derecede yetersiz ve net bir tanı konulması için erken bir zaman dilimi içerisindeyiz.Şuan yaşadıklarımızın sebebini muhtemelen oldukça uzun bir süre zarfında öğreneceğiz.

    Aynı konudan ben müzdariptim ve 2 sene önce kür hayatımı sonlandırdım.Benimle beraber eskiden bu forumdan olan çok yakın  bir arkadaşım müzdarip.Bizim dışımızda internette araştırıp görebileceğiniz çok sayıda profesyonel sporcu müzdarip.

    Bahsettiğim etkiler direkt enjeksiyon sonrası oluyor. Genel bir belirti değil. Akut diyelim yani enjeksiyon sonrası. 


  11. akftrl, 5 dakika önce yazdı:

    Koskoca İstanbul’da bulamadım diğer şehirleri konuşmaya gerek bile yok,kadınlarda artık ovitrella kullanıyor.Chorıomon neredeyse 1 yıldır girmemiş eczanelere depolardada yok herkes satıp parasını almak ister vermeme gibi bir durum yok.

    Pekala senin eşeğin erkek olsun. :) Direkt hastane adına depodan 12 adet Choriomon almış adama, 1 yıldır eczanelere gelmemiş diyorsun ısrarla. 


  12. Geçmiş dönemlerde kullandığım Boldenon, Masteron ya da Rimobolan’da başlıkta bahsettiklerimi hiç yaşamadım fakat bu yılki kürlerimde hem Masteron’da hem Rimobolan’da yoğun bir şekilde deneyimliyorum. Hafif bir öksürük ve nefes darlığı hissinin yanına çarpıntı, kalp sıkışması hissi ekleniyor. Devamında yoğun halsizlik. Tren kullansam neler olacak çok merak ediyorum gerçekten! 
     

    Tren harici steroidlerde bu durumu deneyimleyen var mıdır acaba? Zira canımı sıkmaya başladı gerçekten ve only testo harici bırakmayı düşünecek noktaya geldim. 


  13. Başka bir başlıkta da yazmıştım ama yine yazayım; özellikle tüp bebek tedavisi yapılan hastane ve merkezlerin çevresindeki eczanelerde var. O hastanelere ilaç temin eden depolarda da var. Lakin size vermeme ihtimalleri var. Tanıdık sağlıkçı araya sokmak zorundasınız. Yurt dışında yakınlarınız varsa ben onlardan da istetebilirsiniz. 


  14. Kado, 51 dakika önce yazdı:

    Kafein almıyorum da sağlam pre içtiğim zamanlarda bile uyurdum yani kürde oluyum olmayım 

    Evet kürdeyim yalnız daha önceleri kürdeyken akşam yattım mı sabah 7-7:30 gibi alarmsız zımba gibi kalkardım şimdi o yok tam tersi uykuda kaçtı bi kaç gündür. Sustanon primo küründeydim bu gün sustayı bırakıp cypionata geçtim.

    Sustanon’un böyle bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Susta-rimo kürünü 16 hafta sürdürdüğümde hiç yaşamadım en azından ben. 
     

    Gece yatmadan arjinin falan alıyor musun?


  15. Trlakf, 18 dakika önce yazdı:

    kendim hastanede tıbbi sekreterim düşün artık çevredeki hiçbir yerde yok bu ilaç karaborsaya düşmüş tabi onu da güvenip alabilirsen.

    Karaborsada değil aslında. Büyük hastanelere çalışan ecza depolarında mevcut. Hatta ufak bir tüyo da vereyim; tüp bebek merkezlerinin olduğu bölgedeki eczanelerde bulma ihtimalin çok daha yüksek. Fakat reçetesiz verildiği halde zorluk çıkartıp vermeyebilirler. Tanış biri olmalı mutlaka. 
     

    Tamamı tecrübeyle sabittir. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×