Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

strucklieben

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

strucklieben Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Dirsek ağrısı yaşıyorum nasıl kurtulabilirim bu durumdan?

    Hocam presslerde içeriye tam kilitleme olayını netleştirmek adına biraz açabilir misiniz? Dirsekleri ne tam açayım, ne de tam olarak içeri kırmamamı mı kastettiniz?
  2. Dirsek ağrısı yaşıyorum nasıl kurtulabilirim bu durumdan?

    Hocam çok geçmiş olsun öncelikle iyileşmenize sevindim. Şükür henüz durum o kadar ciddi değil, çekişlerde bir sorun olmuyor, sadece belli açılarda itişlerde oluyor. Sağolsun bir hoca glukozamin msm tavsiye etti, + hyalürük asit içeren tabletini sipariş ettim. Umarım bir işe yarar, yine de tecrübe edinmiş yoldaşların görüş ve tavsiyelerini bekliyorum. Alkolü vs bıraktım tek hobim ve kaçış noktam olan sporum elimden gitsin istemiyorum
  3. Merhabalar hayırlı ramazanlar. Muhtemelen bench presste PR denerken veya ağır kilo dumbell pull over yaparken olan bir durum. Dirseğin tam işaretlediğim kısmında, triceps extension veya press yaparken olan ağrı olmaya başladı, daha önce yaşayan var mıdır?
  4. 3 yıl önce pctsiz yarım bırakılan kür ve etkileri

    Açıklamalarınız için @rambo32 ile sana çok teşekkür ederim hocam ürolojiye bir gideyim
  5. 3 yıl önce pctsiz yarım bırakılan kür ve etkileri

    27 hocam,bekarım. Ürolojiye bir danışayım. Foruma baktıgımda herkes 1200 testonun istünde benim natural testo değerim normalmidir hocam üzüldüm biraz böyle görünce, kas gelişimi gayet hızlı ancak libidom kürdeki gibi ara bul yoket modunda değil, görünce tahrik olma durumu var, akla cinsellik düşmeside var durduk yere ancak 1200 1500 testoları görünce forumdaki ben erkek miyim diye sorguladım
  6. Ereksiyon, sertleşememe

    Hocam bendede e2 seviyesi biraz yüksek çıktı , yağ oranım biraz yüksek, bundan kaynaklımıdır? Erittikçe düşer mi?
  7. 3 yıl önce pctsiz yarım bırakılan kür ve etkileri

    İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam tüm arkadaşlara
  8. 3 yıl önce pctsiz yarım bırakılan kür ve etkileri

    Hocam baya eski olduğundan net hatırlamıyorum ancak haftada 3 er gün enjeksiyon vardı, ex**** marka ilacın. Yaklasık olarak deca kürü max 2 hafta - tren kürüde max 2-3 hafta olması gerekiyor. İlk değerler son enjeksıyondan maksımum 1 hafta içinde olması gerekiyor. Kan işememden dolayı korkup teste gitmiştim. Ama nette hatırlayamıyorum 27 mayıs 2021 tarihinde vermişim tahlilleri son enjeksiyon ne zamandı tam hatırlayamıyorum Bir de hocam doktor creatin kullanabilirsin dedi ancak 1.1 değerinde, spor konusunda forumdaki arkadaşlar daha tecrübeli , creatinsiz gelişim zor. Bende steroide benzer etkiler yapıyor libidoyu aşırı yükseltiyordu. Kullansam bobreklere cok sorun olur mu nasıl kullanmak lazım acaba?
  9. 3 yıl önce pctsiz yarım bırakılan kür ve etkileri

    Sağolun hocam mhrsden sıra bakıyorum
  10. 3 yıl önce pctsiz yarım bırakılan kür ve etkileri

    Hocam bel ve göbek çevremde ciddi yağlanma var, bundan dolayı olablir mi acaba yoksa ürolojiye kesinlikle gitmelimiyim?
  11. Merhaba, bilgisizlikten ve cahillikten 2020 yılı sonlarında yarım şişe uzun ester deca-testo kürü yapmıştım arkadaşın borcu yerine verdiği ilaçla. Sonra 2021 de sokağa çıkma yasakları başlamadan önce yarım şişe tren-masteron-testp kürü kullandım hem yasaklardan hem de bir sabah kan işememden dolayı bıraktım. Bıraktıktan sonraki 2 hafta testis yumurtası küçülmüştü, malum bölge jelibon gibiydi, depresyona girdim 0 libido ile arkadaşa dedim psikolojik normal dedi, 2-3 hafta sonra testis boyutum eski haline geldi, libidom düzeldi, deca dick gibi bir sorun yaşadım mı emin değilim. Kür öncesinde stresliyken sertleşme biraz zor oluyordu hala öyle ancak bazen psikolojik olarak stresliyken rezeksiyon zorluğunu küre bağlıyorum. Ondan dolayı geçte olsa değerlere baktırdım devlet hastanesinde Bırakırken ki total Total testo değeri 614 Lh 7.14 ast- alt 13 creatinin değeri sınırın üstü 1.3 şuanda spora geri döndüm, 1. Ayım oldukça yoğun antrenman yapıyorum her gün dolu 1 gün off- sadece protein tozu ve arjinin kullanıyorum Total testo 549 Lh 6.49 Prolaktin 6.44 FSH 10,46 estradiol 32,57 creatin 1.1 ast 26 ( doktor normal dedi) ben antrenman yoğunluğuna bağladım Sorum şu, değerlerimde herhangi bir sıkıntı var mı? @metinav @hectordoyle @Askabar @Emrahtkty @DeMoNhUnTeR @otopsicikedi Arkadaşım 3 sene once pct ye gerek olmadığını söylemişti. Bu arada şuan yağ oranım biraz yüksek, yağ oranı düştükçe total testosteronum artar mı? Ve kas kütlesi ekledikçe yine testo artırır mı? boy 179 kilo 85
  12. Ilk kürüm, pct yapmadım. değerlerim normal mi?

    Hocam farkli bir doktordan uroloji icin randevu aldim. Nefroloji muayenesi icin dahiliye tarafindan yonlendirilmesi gerekiyormus devlet hastanesi icin, o yuzden dahiliyeden de randevu aldim yeniden. Benim suphem, idrar yolu enfeksiyonu ya da idrar yolu tikanikligi. Cunku idrar yaparkende, ejakulasyon sirasindada tazyik 0. İdrar zorla cikiyor gibi. İdrar yolu enfeksiyonu bobrekleride etkiliyormus. Tekrar muaneye olup kontrol ettirecegim. İlaclar exbiotech marka. Oriinal ilac degil ama kur sirasinda etkisini hissettim, kur bitincede yoklugunu hissettim ama kaliteli ilac oldugu soylenemez
  13. Ilk kürüm, pct yapmadım. değerlerim normal mi?

    Hangi degerleri istememiz gerekiyor hocam?
  14. Ilk kürüm, pct yapmadım. değerlerim normal mi?

    Yardımcı olabilecek biri yok mu?
  15. Merhaba, ilk olarak ekim ayinda uzun ester 100mg olan haftada bir, yaklasik 5-6 enjeksiyon deca ve testo kullandım. Arkadaşım vasıtası ile bu konularda tecrubeli. Pct yapmana gerek yok dedi. Libidoda dusus oldu ancak zamanla duzeldi. Kuru ilk biraktigim zaman depresyona girdim resmen, libido dusuklugunden. Allaha sukur sonradan topladi. İlac markasi vermek serbest mi bilmiyorum ama ex ile basliyordu ilac markasinin adi. Mart ayinda , kısa ester tren-masteron-testo kurune basladim. Ml basina 100mg vardı sisede. Yaklasik 8ml kullanıp ramazandan 1-2 hafta once kullanmayı kestim ve bir daha kullanmadım. Bir sure sonra libido dususunu farkettim ancak normale dondu sanki. Testis yumurtalarim kurdeyken oldugu gibi buyuk degil. Bazen buyuyor bazen kuculuyor. Bir kere serce parmagi tiragi ucu kadar kuculmustu ardindan duzeldi cok sukur. Suanda sanirim normal boyutta. Kur esnasinda bir gece kipkirmizi kan isedim. Bazen yanma oluyor Surekli idrarim varmis gibi hissediyorum ve tam yapamiyorum. Prostattan korkuyordum, teste gittim. Doktor mesanenin nerovaskiruel disfonksiyonu gibi bir tani koyup ilac yazdi. Asiri aktif mesane gibi bir durummus. Bu konularda son derece tecrubesizim, yardimci olursaniz cok sevinirim. Fotograflari eklemeye calistim umarim gozukur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×