Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

gokalaf

Üye
  • İçerik sayısı

    531
  • Katılım

  • Son ziyaret

gokalaf kullanıcısının paylaşımları

  1. Rastlantısal 2023 - 2024 kür günlüğü

    ben @rastlantisal hocamla reelde görüştüm. Kendisi fotoğraflardakinden 2 kat daha büyük
  2. kanka 70 kilo adam 16 hafta deca kullanırsa alt takımlar sonsuza kadar bir daha hareket edemeyebilir. Decanın safe dozu 8-10 hafta arasıdır. 10. haftadan sonra aşırı yan etki ve toksite göstermeye başlıyor.
  3. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    bence senin ilacın yüksek doz proviron.
  4. Shree ve cooper

    Şuan "N" ile başlayan bir marka mı kullanıyosun kanka.
  5. Rad 140 sonrası kan tahlili testosteron değerim?

    kardeşim acil bir şekilde troponin l testi yaptır. Hemogramının içinde belki vardır varsa testi buraya ekle. Vücuduna enfeksiyon oluşmuş, bende geçen gün baş ağrısından hastaneye gittim hipoglisemi geçirmişim tansiyonum 40 a düşmüş aradan 3-5 gün geçti hala toparlayamadım baş ağrım mevcut. CRP Değerinin yüksek olması sıkıntı, değerlerin iyi değil acil bir şekilde kardiyolojiye randevu al kalbine baktır ve sık sık tansiyonunu ölç. Troponin l nedir? : eğer vücutta kalp kası hasarı varsa bu hormon kana sızmaya başlar.
  6. Çiçek notu hk;

    sal gitsin olum sana kız mı yok boşver ya vücutcu adamsın biri gelir biri gider takmaaaa
  7. Creatine marka önerisi.

    proteinocean marka kullandı bir tanıdığım ve çalışıyor. 3kg kadar aldı 3 haftada.
  8. Arkadaşlar selamlar. 5 haftadır... test e 500mg 200NPP 400 Bolde kullanıyorum Cuma günü birden baş ağrısı halsizlik mide bulantısı başladı ve sol kolumda ve sol bacağımda ağrı hissediyorum. ( hala ) bugün hastaneye gittim durumu anlattım küçük tansiyonum 45 çıktı daha sonra 60 a kadar yükseltebildik. Test sonuçlarım aşağıda bildiğiniz bir şey var mı acaba?
  9. Teşekkürler. Belki 5 6 yıldır kızılaya kan vermedim. coraspirin hiç kullanmadım.
  10. Sağolasın, hastanede kan değerinde birşey yok tekrar kan alıcaz sağlamasını yapcaz dediker bidaha kan verdim eve döndüm. Şuan fena değilim tansiyonumu az once olctum 12 / 6. Glukozum neden bu kadar düşük anlamadım 2-3 saat once kahvaltı yapmıştım halbuki. Vücudumun genel olarak sol tarafında 2 gündür ağrı var. Devam ederse tekrar gidicem hastaneye ekg çektirmeye. Testte bulunan MO değeri kanda enfeksiyon olduğuna delalet gösteriyor. Sebebini bilmiyorum. Baş ağrım biraz geçti fakat kafada az da olsa doluluk var. Umarım aniden kalp krizi geçirmeyiz veya ciddi bir sorun yaşamayız.
  11. Mk 677 çarpıntı yaşadım bu olası bir durum mu?

    dümen ilaç kullanmışız o zaman
  12. hocam muhtemelen sonsuza kadar açılmama durumu olmaz. Çok nadir olabilecek birşey bu, bak Cbum 3 yıldır blast cruise ile gidiyor ve adam kürde hcg alıp çocuk yaptı üstüne. Muhtemelen biraz geç toparlarsın ama 3 5 aya birşeyin kalmaz.
  13. Mk 677 çarpıntı yaşadım bu olası bir durum mu?

    abi mk677 kullanacağın tek marka exbiotech olsun bence. Exbiotech olanlardan çalışmayanı daha görmedim ama yeni seri eski seri muhabbeti bunlarda da varmı bilmiyorum. Danabolün çarpıntı yaptığını ilk kez duydum 3 kutu bitirdim hiç olmadı bende
  14. Kan degerleri testo anlayan varmi yardim

    marka ne? burdan bakılınca çalışmıyor gibi görünüyor.
  15. son iğneden 4 hafta sonra günde 2 klomen 2 tamoksifen 5.günden sora 1 adet tam ovitrelle daha sonra 5 6 gün daha 2 klomen kullandım gittim test verdim lh fsh açılmıştı prolaktin ve e2 de normal düzeylerdeydi ama ereksiyon libido pek kaliteli değildi fakat ben umursamadım küre girdim tekrar ilerliyorum. Zaten bir kere ilaç kullandıysan libido ve sertleşme eskisi gibi hiçbir zaman olmayacak bunu unutma.
  16. 1.5 yıl testo küründe kaldım. @rastlantisal hocamın söylediği pct protokolünü uyguladım 1.5 haftada lh fsh açıldı.
  17. Enjeksiyon sonrası bel ağrısı

    Normalde siyah uçla yaparken nerden vursamda ağrı olmuyordu ilk kez yeşille vurdum şuanda belimin sağ tarafta hafif sızlama ağrı var inşallah ciddi birşey yoktur bayağı bi tedirgin etti
  18. Enjeksiyon sonrası bel ağrısı

    Arkadaşlwr merhaba az once yeşil uçlu iğneyle sağ kalçanın sağ üst bölümüne 3ml enjeksiyon yaptım. Enjeksiyon bitince belimin sağ tarafında ve sağ bacağımın kalf kasında bir sızlama, ağrı tarzı şeyler yaşıyorum şuan. Önemli birşey midir veya neden olmuş olabilir, kendiliğinden geçer mi? Normalde siyah uçla yapıyodum hiç böyle birşey yaşamamıştım
  19. Enjeksiyon sonrası bel ağrısı

    Yok kral cidden enjeksiyon bittiği gibi belimin sağ tarafına bi sızlama geldi umarım düzelir
  20. abi yaş itibariyle prolaktinin hali hazırda yüksek olabilir. Buda güçsüzlük ve halsizlik ile sonuçlanır. Belki androjen reseptörlerin diğerleri kadar iyi çalışmıyordur veya gerçekten ilaç boş olabilir? aynı ilacı kullanmış olabilirsin fakat ilaçların serileri vardır ve 1 seride dopdolu olan ilaç 2.seride boş çıkabilir. Test yaptır testo yüksekse sorun yoktur. Beslenmeyi artır ilaca devam et. testo düşükse satıcıdan paranı geri al.
  21. Tansiyon yüksekliği

    @Yusufdemir1995 kanka 130 tansiyon bu yaşta çok yüksek. Bana kalırsa boldeyi kes daha fazla riske atma tansiyonun fazlası ölüme kadar götürür. Sigara konusunda bende günde 1 paket içiyorum. Metin2 veya lostArk oynarken 2 paket içiyordum zamanında ve tansiyonum gün boyu düşmüyordu. özetle sigarayı azalt boldeyi kes veya doz düşür bence.
  22. Sustanon kullanıyorum mg arttırmalı mıyım?

    ektomorf vücutlar sustanondaki propiyonat esterini çok iyi emiyor sustanon bir mix testo olmasına rağmen beni büyütmüyor hatta kurutuyordu. hocamın dediği gibi iran entt daha iyi olabilir senin için. ayrıca şuanda beslenme için şöyle bir taktik uyguluyorum ; bende yemek yiyebilen biri değilim normal yemeğimin üstüne saat 3 gibi bisküvi veya kek yiyorum oradan ekstra 400 500 kalori civarı alıyorum ve 1 haftada 1.5 kg almayı başardım. az da olsa abur cubur atıştır yani
  23. Evlilik öncesi bulk kürü planlamam yardımınıza ihtiyacım var.

    bencede rastlantisal hocamın dediği gibi 250mg testo ile başlayabilirsin kilo da alırsın FAKAT steroid kullanmaya başladıktan sonra eski cinsel performansı, sertleşmeyi vs unut brom. Ve adım gibi eminim 250mg testo ile de kalmayacak, bolde ekleyeceksin deca ekleyeceksin denemek isteyeceksin. Karar senin herkes yorumunu bir şekilde yapmış ama pis de olsa, şeker çikolata abur cubur vs yiyip kalori almaya bak. Bol şans.
  24. Pct sonuçlarım

    3,4 hafta içinde lh fsh açıldı testler güzel geldi herşey iyi bro sorun yok. sertleşme konusu doğal halim gibi diyemem ama fena değil çakşır suyu proviron falan alacağım aktardan müsait olunda düzeleceğini umuyorum.
  25. Pct sonuçlarım

    Arkadaşlar 1.5 yıl ara vermeden 500 mg / 250mg testo kullandıktan sonra forumun da önerisiyle 1 adet ovitrelle 2 kutu klomen 1 kutu tamoxifen kullandım. 2.5 3 hafta civsrı sürdü. Test sonuçlarım bu şekilde, yorumlar mısınız? @rastlantisal @DeMoNhUnTeR @Rdm Ayrıca şuan libido ve hafif sertleşme problemi de yaşıyorum. @metinav Tekrar küre girmeyi düşünüyorum önerilerinize açığım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×