Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Trlakf

Üye
  • İçerik sayısı

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

Trlakf Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Sporcu
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Tren kürü tahlil sonuçlarım

    Kür içinde dostınex falan kullandın mı? Değerlerin alt üst olmuş kullandığın ilacın steril olmaya bilir kolesterol yükselmiş.Tren kürünü testoyu kesmeden bir ay devam ederek bırakmak gerekıyormuş sende aynıı hatayı yapıp tekrar küre girmişsin.Önceki kürün kaç aydı detayını verirsen hocalar daha net cevap verir.
  2. Testo e+bolde+son ay tren e. pct öneri

    kendim hastanede tıbbi sekreterim düşün artık çevredeki hiçbir yerde yok bu ilaç karaborsaya düşmüş tabi onu da güvenip alabilirsen.
  3. Testo e+bolde+son ay tren e. pct öneri

    anladım hocam klomeni kullanıyorum hala 5 gün sonra mı vuruyum ovittreli hemen vursamda olur mu
  4. Küre testo e + boldenon ile başladım 4 ay yaklaşık 15-16 hafta sürdü boldeyi kesip tren e geçiş yaptım ara vermeden 3 hafta sürdü artan dht dolayı akne sivilce sorunu saç dökülmesi yan etkiler başladı uzatmadan kürü kestim.Eczanelerde HCG bulunmuyor çok aradım onun yerine klomen tamoxit aldım yan takviye olarak omega 3, zma,trıbulus,ester c,aspirin,creatin kullanıyorum. Nasıl bi pct yapmalıyım? @metinav @otopsicikedi @Rdm @rastlantisal
  5. Enjeksiyon da gelen bu şey ne ?

    Bu apsenin tedavisi nedir hocam @loving
  6. Tren çalışıyor mu

    Kullandığım ilaçların mgı baya düşük gibime geliyor temin ettiğim yer A.K sitesi testo belki ama tren fos çıktı maalesef.
  7. Tren çalışıyor mu

    Vücudu temizledikten sonra yeni bi küre girdim tren e. testo e. aradan 8 hafta geçti test yaptırdım ama trenin çalıştığından emin olamadım haftada 2ml tren 4 ml testo vuruyorum.
  8. Uzun süre only testo kürde kaldım yaklaşık 5 ay sürdü reseptörleri geri getirmek için bir ay ara verdim.Bu arada sadece pregnly kullandım oda testisleri eski doluluğuna getirmek içindi amacım pct yapmak değildi 2 hafta 3 güne bir eşit şekilde enjeksiyon yaparak 3000iu pregnly bitirdim ve teste gittim lh ve fsh açılmış herşey normal aradan bir ay geçti küre tekrar girmeden önce tekrar kan verdim östrojen normal lh ve fsh daha yükselmiş total testo ise spor yapmamama rağmen referans sınırına dayanmış nerdeyse geçecek derece.Klomen kullanmadan döngüyü açmak mümkün mü merak ediyorum?
  9. 5 aylık only testo

    15 gün boyunca her 3 güne bir 500iu pregnly kas içinden enjekte ettim testisler eski haline döndü.Test sonuçları görüldüğü gibi klomen, nolvadex ve testesteron bu zamanda kullanmadim sporu dahi bıraktım ona rağmen Lh ve Fsh bu şekilde spora devam etseydim bu oran yukselirdi galiba ama vücuda artık 5 ayın ardından yüklenmek istemedim.Ağustosun ikinci haftası tekrardan kaldığım yerden devam edeceğim.Testlerde normal olmayan bişey var mı
  10. 5 aylık only testo

    Bugün sağ testisimde ağrı hissetmeye başladım 5 aydır bu ilk defa oluyor libido ve sertleşmede gitti sanırım son enjeksiyonun etkiside kayboldu, 5 gün arayla 500iu vurmayı düşünüyorum 1 ayı böyle ayakta tutsam sorun olmaz galiba 2.haftadan sonra 20mg temoksifen jinekomasiyi önler mi?
  11. 5 aylık only testo

    500iu hcg vurup trt yapsam pctden daha mantıklı olur galiba pctyi testisleti toplamak için yapmayı düşünüyordum
  12. 5 aylık only testo

    Son enjeksiyonu cuma günü yaptım 1ml,trt doz olarak 3 haftada 1ml yeterli olur mu? Ya da 0.5ml mi vurmaliyim?
  13. 5 aylık only testo

    Peki spora devam etmeli miyim bu arada ben vücudu dinlendirmeyi haftada iki defa hafif antreman yapmayı düşünüyorum
  14. 5 aylık only testo

    Trt dozda devam etsem reseptörler eski haline döner mi gireceğim yeni kürden verim almak istiyorum çünkü
  15. Şubat başında testo e. 500 mg + danabol 30mg küre kirdim 5.haftadan sonra danabolu kesip testo e.den sustanona geçmek zorunda kaldım.Yaklaşık 15 kilo aldım bir kür için uzun bir süre olduğu için 1,5 ay pct yapmayı daha sonra Eylül başlarında tekrar küre dolu girmeyi düşünüyorum.Özellikle pct yapmak istiyorum 2 ayda ne kadar kilo ve kas kaybı olacak merak ettim bu konudada forumda pek bilgi göremedim şuan aktif 78 kiloyum 180 boy,sudan kilo vereceğimi düşünmüyorum e2nin yükselmesine çok izin vermedim. Elimde 5000pregnly,4 kutu klomen 2 kutu temoxifen bir kutu temoxit var yeterli olacağını düşünüyorum son enjeksiyonu cuma günü yaptım 1ml sustanon benim vücutta genelde 6 gün dayanıyor ona göre kan verip 1500iu ile pct başlayacağım. 5 gün ara ile 1500+1500+1500 5.günde 60mg klomen 30mg temoxifen 15.gune kadar böyle daha sonra dozlari yariya çekip ilaçları bitirmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur,daha sonra kan verip buraya ekleyecegim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×