Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ganja

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Ganja Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Pct yapımı

    Tamam hocam pregnly kullanmıyorum o zaman klomen piramit şeklinde nasıl kullanacağım? şuan 1 hafta dir sustanona almıyorum ve düzeldi gibi cinsel isteksizlik ilacı alınca ama yine aynısı oluyor. Bir de sustanona ikiye böl dediniz dayanirim ilaç açıldıktan sonra yoksa onu atıp yenisini mi kullanayim ?
  2. Pct yapımı

    Armidex falan kullanmama gerek varmı ?
  3. Pct yapımı

    Tamam hocam pregnly 5000 kac günde bir kullanayim ? Yani 5000 birden çakmayim değilmi ?
  4. Pct yapımı

    Anladım E2 nasıl yükseltilir ilacı falan varmı ? Birde sustanona açıldıktan sonra kullanımı olurmu ?
  5. Pct yapımı

    Ilacı vurduktan sonra cinsel istek kalmıyor o yüzden ara vermek istedim biraz vücut dinlensi istedim testlerde sorun ne diye düşünüyorsunuz ?
  6. Pct yapımı

    Tamam ne kadar alayım haftalık ?
  7. Pct yapımı

    Küçülme yok ama iktidarsızlık başladı o yüzden pct yapıp yeni bir küre girmek istiyorum
  8. Pct yapımı

    Kürü bitirdim şuan düzgün bir pct yapmak istiyorum ve 2 ay sonra bir küre daha girmeyi düşünüyorum nasıl bı yol izlemem gerekiyor lütfen yardım. Haftada 500 sustanon kullandım sadece. MERT SEVEM.pdf 10_HORMO_005352_MERT SEVEM.pdf
  9. Cinsel isteksizlik

    Tamamdır hocam teşekkürler ederim deneyip size bilgi vereceğim
  10. Cinsel isteksizlik

    Konuştum yurtdışı gönderim yapılmamaktadır dedi.
  11. Cinsel isteksizlik

    Yok hocam sadece sustanona kullanıyorum. Armidexi ise her gün kullanıyorum burada ilaç bulmak zor o yüzden eczaneden sustanona alıyorum danabol yada turinabol bulma imkanım varmı bilmiyorum onun yerine eczaneden alabileceğim bir şey varmı acaba ?
  12. Cinsel isteksizlik

    Prolaktin nasıl dengede tutacağım ilacı falan varmı?
  13. Cinsel isteksizlik

    Serbest testesteron daha gelmedi sonucu ve başka yaptırmam gereken test varmı ?
  14. Cinsel isteksizlik

  15. Cinsel isteksizlik

    Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır sustanona kullanıyorum ilk 2 ay hafta da 250 son iki ay haftada 500 olacak şekilde fakat şuna cinsel isteksizlik başladı testlerimi yaptım doktorum bir sorun yok dedi değerler normal fakat cinsel istek yok ve tadalifat tarzı cinsel gücü artıran ilaçlar da aldım yine olmadı lütfen yardım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×