Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

izmirli123321

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

izmirli123321 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Pct yardım test sonuçları var (görselli)

    İlginiz için çok teşekkürler.Konu hala güncel.
  2. Testo bolde deca küründeydim decayı 6 hafta önce kesmiştim. 12 gün geçti son enjeksiyondan günlük kullanmam gereken vitamin vs. Nelerdir nasıldır detaylı bilgi arıyorum hocalarım yardımcı olabilirlerse sevinirim.Elimde 1 kutu açılmamış 1500 pregnyl ve açılmış 1 kutu daha 1500 pregnylin 2 şişesi var.Proviron yerine kullanabilirim şu anda hiçbir yerde bulunmuyor.Doğru pctyi nasıl yaparım, nasıl tekrardan vücuttaki testo baskılamasını kaldırtıp üretimi devam ettirebilirim? Fsh:0.06 Lh:0.40
  3. Test sonuçlarım nasıl? düşük yüksek nasıl anlaşılıyor yardım lütfen

    Kürüme devam edeceğim hocam 14 haftam kaldı.Her bilgiyi öğrenmek amaçlı sordum böyle olursa nasıl birşey yapmalıyım, 14 hafta sonra nasıl yapmalıyım.
  4. Test sonuçlarım nasıl? düşük yüksek nasıl anlaşılıyor yardım lütfen

    Şu anki sonuçlara göre pct yapsam mesela bugün kür bitiminden sonraki 16. Günüm diyelim. Elimde pregnyl 1500iu ve proviron,tamoxifen var.
  5. Test sonuçlarım nasıl? düşük yüksek nasıl anlaşılıyor yardım lütfen

    Kür bitince pct mi nasıl yapmam doğru olur en iyi şekilde ne kadar süre olmalı? Etiketlenen hocam gelince yardımcı olabilir mi?
  6. Test sonuçlarım nasıl? düşük yüksek nasıl anlaşılıyor yardım lütfen

    Beklemedeyim, teşekkürler ilginiz için.
  7. Test sonuçlarım nasıl? Kür içindeyim 2. Haftadayım testo prop-masteron-bolde-winstrol kullanıyorum.Düşük,yüksek veya normal olduğunu nasıl anlarım, anlatabilecek bilgisi olan bir hocam varsa yardımcı olabilirler mi? Diğer teslerimde değerlerin nasıl olduğunu kendim bakarak öğrenmek istiyorum sürekli konu açmaktansa.. şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.İyi günler.
  8. (( 5 arkadaşız hesap sahibi ben olduğum için arkadaşlar direkt benden istiyor forumda paylaşmamı 7/24 beraber olduğum kişiler o yüzden sürekli farklı konular görüyorsunuz yanlış anlaşılmaması için bunu söyleme gereği duydum )) Testo enanthat-Boldenon-Trenbolone Enanthat-Dianabol Bu ürünlerle 4 aylık bir kür yapmak istiyorum haftalık kullanımım hangi ilaçta kaç mg olmalı? Hangi günler olmalı? Kür içi Proviron-Arimidex bu tarz ilaçlar nasıl kullanılmalı? Pct döneminde neler kullanılmalı ve nasıl olmalı? Siz değerli hocalarımdan kür planlamalarınızı rica ediyorum.Şimdiden herkesin eline emeğine sağlık, iyi günler.
  9. Deca bolde testo kür sonrası erekte sorunları ve pct yardım

    Hafta içi testlerimi yaptırıp sizlerle paylaşacağım.
  10. Deca bolde testo kür sonrası erekte sorunları ve pct yardım

    Kullanım şekli nasıl olmalı kaç günde bir hangisi, dozajlar vs. bu arada yorumunuz için teşekkür ederim.
  11. Deca bolde testo kür sonrası erekte sorunları ve pct yardım

    Ve.. Testislerde gözle görülür küçülme olduğunu eklemeyi unutmuşum.. Yorumunuz için teşekkür ediyorum, bipolar hastasıyım zaten daha ağır antidepresanlar kullanıyorum.Kolay kolay herhangi bir ilacın o şekilde kafamı toparlatacağını sanmıyorum.
  12. Haftalık 400 deca- 400bolde -500 testo-günde 2 tablet dianabol kullandım yaklaşık 4 hafta falan ve deca yüzünden yaşadığım sorunlardan dolayı pct yapıp tamamıyla ilaçlardan kurtulmak istiyorum. Elimde proviron, pregnyl 1500iu, tamoxifen var. Sadece tamoxifeni günde bir olarak kullanmamı istedi ilaçları aldığım kişi jinekomasti durumu yaşadığım için.İlaçları temin ettiğim kişi ilaçları verdikten sonra kullanımı, beslenme, antrenman vs. için ilgilendi sonrasında boşladı ve şu anda yalnız kaldım. Sabah uyandığımda ereksiyon yaşamıyorum, eskisi gibi sertleşme durumu falan olmuyor, kısacası cinsellikte eskisinden kat kat kötü durumdayım ve psikolojim alt üst olmuş durumda.Geceleri rahat uyku uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum, gün içi yorgunluk sürekli uyku durumu oluyor.Siz değerli hocalarımdan yardımınızı bekliyorum.İyi forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×