Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Aydemir1903

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Aydemir1903 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 27 yasında 3 yıldır vucut geliştirme ile ilgileniyorum </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    tekel
  • Konum:
    safranbolu
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Deca dick'ten nasıl kurtulduğumu anlatıyorum!

    @metinav hocam susta primo küründe ve suan trenbolone küründeyim libido hep yuksek sevgilim beni sexkolik zannediyor artık bunu frenlemenin durumu yok mu hocam normal insan libido durumu değil çünkü ?
  2. Virüs spor psikoloji para

    dostum arkadaslarda söylemiş o paraya 4 kutu ilacı 900 tl orjinal çok zor, SAna tavsiyem Bulksa kürün Git eczaneden Sustanon la primobolon la basla eczane malı en azından orjinal.
  3. Definasyonda kütle kaybı olmaması için takviye şartmı

    ilaç kullanıyorsan ve iyi temiz besleniyorsan kayıp olmaz kazanırsın hatta ama kullanmıyorsan bence bcaa ilk basta ve temiz beslenme protein ağırlıklı kilonu 2 ile çarp karbonhidrad al ve bir çok vucut geliştirmeci definasyonda clenbuterol alır katabolik özelliği ile kasları korur.
  4. Definasyon dönemide olusan kramplar

    yaşaya yaşaya hergün bişiler öğreniliyor bu sporda Teşekkür ederim herkese bilgilendirdiği için
  5. Definasyon dönemide olusan kramplar

    çok teşekkür herkese cevapları için tuzu eksik etmicem az az salatama yemeğime atıcam herkese iyi forumlar
  6. Definasyon dönemide olusan kramplar

    bugun tuz katmaya basladım öğünlerime salatama vs insallah tuz oranımla ilgilidir sizce kaç gram almalıyım günlük ?
  7. Definasyon dönemide olusan kramplar

    Merhaba herkese ,2 gündür definasyondayım ve kramplarım cok oluyor ozellikle ayak ta ve arka bacakta arastırma üzerine ben tuzu tamamen kesmiştim sebebi bu oldugunu düşünüyorum bununla ilgili sadece 1 video denk geldim detaylı açıklama yok sabah kardiyosundan sonra antreman dan sonraki kardiyo da kramplar baslıyor gece yatarken de ayakta oluyor Büyük ihtimal sodyum eksikliği ise günlük almam gereken gr nedir??
  8. Trenbolone acetat yan etkilerini hissetmiyorum sorun ilaçta mı bende mi?

    hocam treni pazertesi çarsamba cuma olarak testo ile vuruyorsun sanırsam trenin mg nedir günlük vurdugun merak ettim acıkcası
  9. Vpx likit clenbuterol kullanımı?

    saygı deger hocalarım ve sporcu arkadaslar arkadasımın tavsiyesiyle bana likit clenbuterol verdi dene diye kullanımını sabah kardiyo öncesi kahveye 1 damla antremandan öncede 2 damla veya duruma göre 1 damla dedi Tabi ben arastırmadan kullanmak istemedim burda kullanan Hocalarım veya Arkadaslar varsa kullanım şekli doğrumudur yoksa farklı mı?
  10. Definasyon kürü nasıl sizce

    @metinavhocam sarms eklemeyi düşünüyorum dediğiniz gibi bakıyorum hemen onlara da @aydnfathustam ben zaten iğneli kürden çıktım iğne konusunda sıkıntım yok hemsire ile anlastım iğneleri gelip o yapıyor işinin ehli oldugu için ağrı bile hissetmiyorum sadece trenbolene kürü için erken yağ oranım fazla ekstra ilaç ne olabilir diye arada kalmıstım sanırsam o bilgileri de suan almıs oldum tesekkürler herkese.
  11. Definasyon kürü nasıl sizce

    Herkese merhaba,Bulk küründen definasyon kürüne geçiş yapacagım yağ oranım yüzde 20 ve ilaçlarımı hocam dan temin edicem Fakat kendimce hazırladıgım ilaç listem bu eksik veya fazla mı soylerseniz çok memnun olurum tren kürüne girmeden yüzde 11-12 yakalamak istiyorum. testo pro, clenbuterol,winstrol,tiromel suplement olarak idman öncesi l carnitin, ekstra olarak kreatin,bcaa alıcam
  12. Sustanon kullanımı doz ve enjeksiyon aralığı

    daha önce kür tecrübeniz varsa bence de yapabilirsin bende bir sonraki bulk küründe pazertesi çarşamba cuma şeklinde vurucam 3 doz
  13. Sustanon kullanımı doz ve enjeksiyon aralığı

    pazertesi perşembe şeklinde vur hocam yoksa esterler seni değişik moda sokuyor hafta da 1 kesin uygulama suan benim bitmek üzere sustanon kürü.
  14. Bulk küründen başka küre geçiş?

    @Leepriest35definasyona giricem hocam suan östrejen baskılıyorum 2 ay ıçinde fotograf atarım ne kazanmısım ne kazanmamısım ozaman belli olucak
  15. Bulk küründen başka küre geçiş?

    @Fenganti ostrejen vs kullanmadım hocam büyük ihtimal biraz sulanmam bu yüzden bende biliyorum hocam sulandıgımı ama anti bir östrejen ilaç aldıgım da suyu atıcam bulk kürlerinde bence ve bir çok hocam da burdaki öyle dusunur gerek duyulmadıkca kullanma diceklerdir zaten kullandıgımda kütle gidicek suan maksimum güç maksimum agırlık soyle söylim 45x45 kg ile 3 set ile dambıl pres yapıyorum seable cable row 120 kg ki 2-3 yıllık doğal sporcu bu güce cıkamıyor bazen.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×