Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

m.kaya

Üye
  • İçerik sayısı

    62
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

14 İyi

m.kaya Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Grafiker
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Orijinallik meditech

    Kesinlikle doğru bu markaları satandan da önerenden de uzak durmak gerekli
  2. Amca kürü :)

    Açıkçası boldenon bencede gerekli değil ve zaten varlığı yokluğu çok da belli olmayan bir ilaç için bu dozlarda yetersiz. Kurlerime boldenon eklerim ama sırf adettendir diye bende bir etkisi olmuyor belki bir tık istaha katkı sağlıyor o kadar.
  3. Amca kürü :)

    Hocam öncelikle tebrik ederim ve başarılar dilerim fakat amca kuru olayına katılmıyorum bende şu an 41 yaşındayım uzun süredir spor ve kur yapıyorum. Belli bir yaştan sonra yaşam kalitesini dengeleyebilmek adına artık vücudun gerektiği kadar uretemedigi testoyu dışarıdan almak doğru bir karar bence ama şunu bilinki bundan sonra hayatınızda o testo takviyesi hep olacak. Yağ ve göbek olayına gelecek olursak yaş ve beslenme kaynaklı viseral yaglanma olduğunu düşünüyorum ve kurtulmanın tek bir çözümü kesinlikle sabah aç karına 45 dk kardio. Şu an kur yaptığınız için bu yağ yakma olayı dahada hizlanacaktir. Tekrar başarılar dilerim.
  4. Insülin dost mu, düşman mi ?

    Insülin konusunda çok fazla yazı yazılmış hepsini okuyamadım fakat naçizane tecrubelerimden bahsetmek isterim. 3-4 kürde insülin kullandım insulinde puf noktası kullanım zamani ve kesinlikle anrtemandan önce alınmalı antreman esnasında karbo alımı yapılmalı etki ettiği süre içerisinde beslenmeye çok ama çok dikkat edilmeli. Gerçekten daha anlayamadan nohut yutmuş solucan gibi göbek çıkıyor ve bu çok hızlı oluyor ki kurtulması çok büyük bir sorun. Geri kalan doz ayarlaması Vs. Zaten bunlar artık biliniyor nasıl yapılacağı. Hipoglisemi anında kesme şeker en iyi çözüm ama yemeden once ağızda bekleteceksiniz hizli etkinetmesi için. Oneriyorumuyum hayir ! Insulin abuse büyük dert ve ne kadar dikkat ederseniz edin mutlaka bubble gut oluyor.
  5. Golden dragon

    Edit: tayvan değil Tayland olacaktı
  6. Golden dragon

    Kardeşim satıcının söylediği eskiden olan Tayvan ürünü değil dedi. Kutu yine kırmızı siyah ama şu an Rusya tarafından geliyor dedi. Bir Rus arkadaşım var yazın Oda bu ürünü kendine getirmişti çok iyi demişti sanırım ikiside aynı urun. Yarın baya adetli alıcam yıllık kur planlıyorum aldığım kişi tanıdık referansli beğenmezsen direk para iade yaparım dedi bakalım ne olacak. Tayvan ve Çin seyahat planım var yakın bir zamanda kendim alıp gelmeyi düşünüyordum günlükte 4 şişeden fazlasını alıyorlarmış. Şu an Tayvan da Black dragon ve golden dragon 12 dolar Bir arkadaşım orada yasiyor. Ithal ürün de fiyatı getirenler sisiriyor bence.
  7. Golden dragon

    Arkadaşlar bu marka ile ilgili forumda 2-3 yıl önce konu açılmış sonrasında hakkında pek birşey bulamadım. Şu an satıcının söylediği geçen yıllardaki tayvan ürünü değil rusya civarı üretimi olan bir ürün olduğunu söyledi satıcıya çok güvendiğim bir arkadaşın referansı ile ulaştım kesinlikle ürünler sağlam dendi ama birde sizlerden fikir almak istedim.
  8. Muayene ve tahlil ücretsiz mi ?

    Valla kardeşim benimde ilk gittiğimde hatırladığım kadarı ile hastane bilgi işleminde bir güncelleme gibi birşey yaptılar TC söylemiştim prim borcum var kararname ile duyurulan sistemden yaralanacagim dedim güncelleme yaptı sonraki tüm işlemleri 8 tl karşılığında yaptım ve söylediğim gibi 1 kez de değil defalarca muayene oldum. Hatta diş hastanesi bile ücretsiz tedavi yapıyor implant dışında. Kesin bilmesem söylemem burada
  9. Nihayet istah sorunu cozuldu

    30 tablet var 1 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum bu 1 ayda da ne kadar olur sa artık bakıcam ama şu an çok iyi gidiyor ben hayatım da böyle bir iştah açılması görmedim
  10. Muayene ve tahlil ücretsiz mi ?

    Dostum ben 5-6 kez yaptırdım ayrıca kbb de tedavi oldum. Yeşil kartım falan yok iş yeri sahibiyim 4 yıldır Tek kuruş bağkur odeyemedim. Gidip giriş yaptır zaten giriş yapan kişi provizyon alınmıyor gidip vezneye 8 tl yatırın diyor parayı yatırınca sisteme düşüyor zaten girip muayene ni oluyorsun. Ben bizzat defalarca muayene oldum. Durduk yere gidipte yaptırayım deyince oluyor. Borcu olanlar için devletin sağladığı bir imkan bu 2 yıldır bu şekildeydi 1 yıl daha uzatıldı.
  11. Nihayet istah sorunu cozuldu

    Arkadaşlar herkese slm . Bugüne kadar boldenon da dahil ettiğim bütün kurlerimde iştah sorunu yaşadım 10 gündür megace adında bir tablet kullanıyorum 1. Haftadan sonra çalışmaya başladı inanılmaz bir iştah açılma durumu var bu tür sorun yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.
  12. Muayene ve tahlil ücretsiz mi ?

    Bagkurluyum prim borcum var Allah razı olsun hukumetten 2 yıldır sağlıktan yararlanabiliyorum sadece 8 tl muayene ücreti veriyorum ameliyat dahil bütün işlemler ücretsiz sadece ilaçlara para ödüyorum. Testler le ilgili ise yine 8 tl muayene ücreti verip spor hekimine gidiyorsunuz ben stetoid kullandım çok pişmanım test yaptırmak istiyorum diyorsunuz ne istiyorsan istek yapıp kan alıyorlar ben 5-6 kez bu şekilde testlerimi yaptırdım.
  13. Genontech

    Aynen geçen gün sırf meraktan yazdım kampanya yapmış ürünler, planlama, beslenme planı falan filan yazıp fiyat yazmış ürünleri sordum kişiye özel dedi ben 6 kur yaptım dozlarim çok yükseldi dedim ürün dahil değil dedi Aslında 4500 tl idi 2 bin kusure kampanya yaptım dedi :))) ee dedim ürün dahil değilse sadece kur planı beslenme ve antreman planı için mi bu kadar para istiyosun dedim birdaha cvp gelmedi.
  14. Çin ve tayland ürün markalari

    Herkese merhaba arkadaşlar bir süre sonra Çin ve Tayland seyahat planım var bu ülkelere ait markalar hangileridir ? Kendim için yanımda getirmeyi düşünüyorum.
  15. Insulin direnci

    Hocam öncelikle ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Bunlar çok değerli bilgiler. Hocam geriye dönük 3 aylık değerler için bir test yapıldı Hemoglobin A1 C adında. glikoz vs zaten bakıldı ve bunlar dışında onlarca test yapıldı. Sadece insülin ve şeker ile ilgili değil bobrekten karacigere, growt dan shbg ye kadar. Çok şükür diyeyim gorunurde hiçbir sorun yok. Insulinim bütün formlarını denedim humalog dan humulin e kadar. Antremandan hemen önce yapıyorum bir keresinde 27 unitede hafif bir terleme ve ağız kuruluğu oldu o kadar. Ben sonuçta vücut geliştirme için kullanıyorum Peki insulinin anabolik etkisini görmek için illaki hipoglisemiyi yaşamam mi gerekli ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×