Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Oguzhanbb7

Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Oguzhanbb7 kullanıcısının paylaşımları

  1. Bilinçsiz steroid kullanımı ve sonrası kabüs

    Öncelikle hayırlı akşamlar. Konuyu yanlış anlamadıysam, Hekim tarafından Hormonal testlerin yapılmış bir sorun çıkmamış.prolaktin testosteron vs. Hekim tarafından Fiziksel olarak konuya bakılmış herhangi bir sorun çıkmamış.uzuvsal bozukluk damar yolu oroblemleri vs. Buda sonucu pskolojik bozukluğa iter cinsellik öncesi düşünce bozuklukları libidoyu aşşağı çeker buda erektil difizyon bozukluğu erken boşalma gibi durumlara yol açar. Cinsel iliski veya masturbasyona acaba penisim sertlesicekmi veya acaba iyi olucakmı ya sertlesmessem ya boşalırsam gibi düşüncelerle bu konulara başlamak herşeyi zorlastırır ve boyle bozukluklara yol açar. Sana tavsiyem kendini rahatlat uzunca partnerinle konuş fayda etmeyeceğini düşünüyorsan veya böyle bir olanağın yoksa ufak bir rahatlatıcı antidepresan ve çok dusuk mg lar 0.5 düzenli tadalafil etken maddeli bir sentetikle bir müddet kür gibi devam et düzeliceksindir. 7 sene önce yaptığın kür bir travma yaratmış olabilir vucudunda ama bilimsel olarak insan genetigi 1 sene içinde pct yapmasan dahi eski işleyişine geri döner. Saygılar. Not: Söylediklerim doktor tavsiyesi reçete yerine geçmez böyle algılanmamalıdır.
  2. Karaciğer yağlanması (acil yardım)

    Ne demek ben teşekkür ederim. Sağlıklı günler.
  3. Karaciğer yağlanması (acil yardım)

    Eğer şüphe ettiğim Genital herpes sendromu ise cildiye buna tedavi yapamaz sadece bu süreci kısaltıcak kremler vericektir. İlk atak böyle zorludur ama ikinci üçüncü ataklar zamanla ilk atağın 10 da 1 i kadar gelecektir. Bağışıklığınızı yüksek tutun önüne geçeceksiniz. Hekimlerimiz bunun ömürlük olduğunü söyler her sene 1 veya 2 defa 1 hafta kadar rahatsızlık verir kişiye ama koca karı ilacı dediğimiz bir kaç yöntemle ömürlük bunu geçirenlere rastladım. Ama bir yere yarar veren bir yerden alır. Geçmiş olsun. Genital Herpes olduğundan emin olmak için başka cildiye hekimize gösterin. Korkulacak bir durum 10 gencimizin 3 ünde var ne yazıkki bu sendrom vucudunuzda belirdiğinde cinsel ilişkiye girmeyin sarı irinler bir deriye temas ederse o kişiyede bulasır havlularinizi kilodlarinizi bu evrede ev halkından ayrı yıkayın. Genelde sporcularda kür başlangıcında hormonel degisimlerde bagısıklık cökmeye başladıgı icin kendini gösterir sonra geçer.
  4. Karaciğer yağlanması (acil yardım)

    Üzücü bir durum geçmiş olsun. Öncelikle siğil vakaları herpes sendromu ise başta kanda bu uyarıları verir . Ama herpes ömürlük bir cilt hastalığıdır her bagışıklık düştüğünde meydana çıkar ve genital kalca ve dudak dışında genelde belirti vermez bunlar uçları sarı iltihap şeklinde belirir sonrasında kabuk baglar dokulur ve deri altına geri iner. Ama normal siğil karaciğerde bu alarmı vermez. Arkadaşın genel hemoglabin değerlerindede kanının yoğun olduğu ve fazla oksijen alamadığı görünüyor bu yaşadığı hastalıkla bağlantılı olmayabilir ama yinede detaylı bir analiz yaptırması gerek öğrenmek için . Saygılar
  5. Karaciğer yağlanması (acil yardım)

    Bir cildiye doktoru sizce siğili anlamayacak kapasitede olabilirmi, düşük bir ihtimal. Yinede bakmakta fayda var.
  6. Karaciğer yağlanması (acil yardım)

    Dostum karaciğerinin verdiği bir sos olabilir eğer gerekli detoxları yaptığın halde bu kaşıntı akneler dinmiyorsa , hepatit cinsi bir mikrop kapmış olabilirsin. Bir dahiliyeye daha gitmen gerekli. Muhtemelen tablet ve krem olarak herşeyi ve kırmızı et ve yumurta gibi ürünleri tamamen kestirecektir. Karaciğerin dışarıdan herhangi bir sentetiğe şuan etkisiz ve karşı durumdadır, kullandıkların bir işe yaramayacaktır. Çözüm dinlenmek vucuddaki dehidrasyonu hızlandırmak koyu yeşil yapraklı sebzeleri öğünlerine ekle protein çeşidi olarak beya etli yağlı ızgaralık balıkları tercih et mezgit çupra levrek gibi . Yediğin tavuk gramajını yarıya indir. Eğer karacigerdeki mikrop kaynaklıysa ki ben cildiyenin dahiliyeye yönlendirmesinden bunu anladım yapacağın şey böyle bir detox. Bir dahiliyeye daha git karaciğer kan testini detaylı yapsın ortaya çıkar. Bol yeşil koyu yapraklı sebzeler Bol sıvı Dısaridan tablet ilac vitamin krem kullanımı kesilmesinde fayda var. Protein turevini alman gereken kaynağı yazdım eskisine nazaran yarıya in bir muddet. Saygılar. Tekrardan dediğim gibi bir dahiliyeye daha gidip emin olman senin için daha doğru olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×