Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

FFFAF

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

FFFAF Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

Güncel Profil Ziyaretleri

211 profil görüntüleme
  1. 25 haftalik kür pct planim

    Aynı kürü bende yapmıştım tek fark tren yerine ilk 10 hafta 400 mg deca vardı.(gerçek miydi bilmiyorum) Nolvadeks ve clomeni 6 hafta kullan.Bir daha da böyle uzun kür yapma çok gereksiz oluyor.
  2. Sabah ereksiyonu

    Haklısın insanda zamanla bu durum takıntı haline geliyor ve sürekli zarar gördüğünü düşünüyor.
  3. Sabah ereksiyonu

    Dediklerin kesinlikle doğru fakat yabancı forumlarda Arnold,Frank Zane,Lee Priest gibi ünlü vücutçuların uzun yıllar hardcore steroid kullanımından sonra TRT ye girmediklerini okudum.Arnold’un zaten kalp sorunları yüzünden TRT de olmasına imkan yok.TRT kulağa hoş gelsede bedeli oldukça ağır.Kısırlık,prostat problemleri kardiyovaskuler problemler yan etkilerinden dolayı çeşitli hormon ilaçları kullanımı,kellik(trt de olanların %90ı kel kendi gördüğüm), vücudun doğal üretim sistemini tamamen yok etmek bence hiç iyi bir şey değil.
  4. Sabah ereksiyonu

    Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama kür yapmanı önermiyorum.Şu an hayatında önceliğin vücut yapmak olabilir fakat 10 sene sonra büyük ihtimalle böyle olmayacak ve keşke yapmasaydım diyeceksin.Kendimi hatırlıyorum 19 yaşındayken hayattaki tek amacım kaslı olmaktı 3 kere kür yaptım ve nispeten uzun kürlerdi ilk kür 3.5 ay 2. Kür 5 ay 3. Kürde 6 ay sürmüştü hiç yüksek doz ilaç almadım genelde sadece testo alıyordum pct vs.de yaptım.Şimdi 27 yaşındayım geriye dönüp baktığımda ne kadar aptalmışım diyorum kendi kendime.Kür yaptıktan sonra her şey eskisi gibi mi bilmiyorum ancak o 12 13 sene önce lisedeki azgınlığımın olmadığından eminim.Bu yaş ilede ilgili olabilir ilaçlardan dolayıda olabilir.Bu ilaçları kullandıktan 3 sene sonra spermiogram doppler ve total testo testi yaptırmıştım her şey normaldi.Testo 605 seviyesindeydi.Tekrar söylüyorum tavsiye etmiyorum.
  5. Sabah ereksiyonu

    6 sene önce 21 yaşında son kürümü yaptıktan sonra sabah ereksiyonu ciddi derecede azaldı.Gene oluyor ara sıra ama eskisi gibi değil eskiden çişimi yapamazdım ereksiyondan.Şu an yaşım 27 total testom 132-920 bandında 605 geliyor yani güzel.Fakat bu sabah ereksiyonu işi 6 yıldır benimde kafamı kurcalıyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×