Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nasa01

Üye
  • İçerik sayısı

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

nasa01 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Adana
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Evet hocam Adanalıyım ve burada ikamet ediyorum. Sanırım tek doktor var bu bölümde bir de Prof. muhtemelen çevre şehirlerden de gelen oluyor yüklenme ondandır. Memnun oldum hocam.
  2. Finasteridi bırakalı 5 yıl oldu ama etkileri kalıcı değişik bir zehir, hala yan etkilerini yaşıyorum anlat anlat bitmez, öyle yapacağım şimdi özelden bir randevu aldım en yakın 20 gün sonra Medical Park'ta özel bile böyleyse devleti düşünemiyorum. Onlar henüz çıkmadı.
  3. Daha önce konum var saçım için Finasteride kullanmıştım, o bazı sorunlara yol açmıştı, diğer Finas kullananlarda Prolaktin yüksekliği şikayeti görmüştüm, ondan kaynaklı mıdır? En iyisi endokrine görünmek doğru.
  4. Sadece haftalık 250mg Testo Enanthate kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorum.
  5. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Sorularım: Referans aralığının üstünde bu değer için ilaç kullanmalı mıyım ? Cabaser gibi eğer kullanmam gerekse kaç adet kullanmalıyım bilgili arkadaşlar yazabilir mi ? Teşekkürler.
  6. Ben de finasteride yüzünden buradayım, sende PAS ( Post Accutane Syndrome ) durumundasın, etkenleri bırak bir süre bekle düzelmezse işin zor. Accutane 5ar enzimini baskılıyor tıpkı FİNAS gibi, bu da bir çok problemi doğuruyor. reseptör sorunları, enzimin yeterli çalışamaması, dna metilasyonu, nörostransmitter seviyelerinde düşüklük vs. İlacı bırakıp kendine 2-3 ay vermelisin.
  7. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Posft Finasteride mağduru olup HCG ile düzelen bir kaç kişi var, gücün varsa özel bir labaratuvarda nörotransmitter testi yap ki muhtemelen değerlerin düşük çıkaracaktır deca da da finas gibi düşük nörotransmitterlara sahipler. HCG güzel bir seçim vücudu doğal düzeninde bıraktım yaklaşık 2 yıldır ama sıradaki hedefim hcg olacak.
  8. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    PFS'de vücut yüksek dozda provirona bile tepki vermiyor muhtemelen reseptörler upregüle olmuş ya da herhangi bir sebepten reseptörler bağlanmıyor dna metilasyonu diyorlar tabi. Ama HCG pfs de yaygın bir ruting düşük dozda hcg uzun bir süreçte nörotransmitterleri arttırıyor, zaten bu tür sıkıntılarda pfs,pssd,ssri gibi ilaçlardan sonra genelde dopamin serotonin,gaba,oksitosin,allopregnanolon gibi nörotransmitterlar yarıdan fazla düşmüş oluyor bu da gabaergic disfonksiyonlara yol açıyor. Vücudumu doğal sürecinde bıraktım bazı supplementler kullandım pek fayda görmedim sanırım ilk yapmam gereken düşük dozda 6-7 aylık bir hcg kürü ve gaba,nmda aktivitesini arttıracak supplementler kullanmak. Hormon testlerimde herhangi bir olumsuzluk görmüyorsunuz değil mi siz de?
  9. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Melcangi,Kera gibi profesörler var şuan PFS Fondation ile ortak çalışıyor sonuçlara en yakın kişiler bunlar ama tabi ki araştırmalar için para gerekiyor PFS fondation da fonluyor bunu bizim bağışlarımızla vs. Kısacası en büyük umudumuz onlar bayağı bir ilerleme var mitokondrial disfonksiyon olduğunu düşünüyorlar ama metilasyona uğramış gen tespit ettiler umarım her şey daha da iyi olur.
  10. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Merhabalar dostlar daha önce yazmıştım aynı başlık altından devam ediyorum bildiğiniz gibi Finasterid mağuduruyum ve yaklaşık 18 aydır bir düzelme görmüyorum. Test sonuçlarım da normal görünüyor muhtelemen androjen reseptörleri ya da mitokondriyal bir sorun var ama yine de sonuçlarımı size göstermek istedim. Testislerim sönük,ereksiyon ve libido yok denecek kadar az, kaslarım eridi bu süreçte ve spora geri başlamama rağmen pump alamıyorum,cilt yağı sıfır,kulak kiri sıfır, bunlar alfa 5aredüktazın göreviydi ama ne yazık ki o pathwayi bozduk sanırım. Sonuçlara bakarak ne önerebilirsiniz? Kolesterol yüksek çıkmış bildiğimiz gibi kolesterol hormonların anası, kolesterol pregesterona dönüşüyor ama intermitting fasting ve düzenli beslenmeme rağmen kolesterol yüksek çıkmış bir diğer ihtimal kolesterol progesterona dönüşmüyor ama salak endokrin maalesef progesteron eklememiş teste her neyse, gerçi finasterde sendromunda serumdaki hormonların gerçek anlamda pek bir değeri yok en azından çoğu için beyin omurilik sıvısındaki hormon değerleri beynin algıladığı gerçek değerler ama onları henüz ölçtürmedim. Ne önerirsiniz dostlar? Teşekkür ediyorum.
  11. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Öyle yapacağım Metin Ağabey, teşekkür ediyorum tekrardan. HCG kullanımı önerir misin abi?
  12. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Metin ağabey en kısa zamanda temin edeceğim ama Türkiye'de hali hazırda düşük mg lı ürünler yüksek fiyatlarda satılıyor önerebileceğiniz yer var mı ? Yoksa Amerika'dan gelen birisini bulup getirtmeyi düşünüyorum, nitekim oralarda hem uygun hem kaliteli.
  13. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Hali hazırda şuan Finasteride kullanmıyorum 10 ay oldu bırakalı. Yan etkiler devam ediyor Östrojen ve SHBG testi de yaptırım sizlerle paylaşacağım teşekkür ederim.
  14. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Arkadaşlar kullanırken yan etki yaşamıyorsunuz zaten kullanıyorum sorun yaşamadım diyen arkadaşlara söylüyorum bu zehir ilacı bıraktıktan sonra yan etkisi ortaya çıkıyor, o yüzden kullanırken sorun yaşamadığınız yaşamayacağınız anlamına gelmiyor herkesin kendi tercihi tabi ki kullanıp kullanmamak size kalmış.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×