Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

DarkH

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

DarkH kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba Şu ana kadar (10 yıldır ant. yapıyorum, yaş 35) arada bir sıçrama amaçlı toplamda 5 steroid kürüne girdim, hiç peptid kullanmadım. Bir süredir başta kilo vermek ve biraz da eski kas kütleme kavuşmak adına yine küre girmeyi düşünüyorum. Hatta forumda başlık açmıştım. Önce ECA düşündüm, ancak şimdi normal steroid kürü ve peptid kürü arasında gidip geliyorum. Anladığım kadarıyla Peptidler, steroidler kadar etkili değil ve daha pahalıya geliyor ama yan etki ve pct mct gereği olmaması açısından daha iyi doğru mu???? veya normal küre girip pct içinde kayıpları korumak adına peptid eklemek mi fiyat /performans açısından daha iyi sonuç verir??? Bir de sadece peptid kürüne girsem steroid ile arasında ne kadar fiyat farkı olur(ki alacağım verim de önemli tabi)?
  2. Steroid vs peptid kürü hangisi daha etkili?

    Sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım. Ben sadece bir soru sordum ve buna yanıt arıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, bu benim en doğal hakkım. Salgın var diye hiç mi bir şey yapmayalım, hayata küsüp öğrenmekten de mi vazgeçelim yani(!) Hem bu global sıkıntılı dönemde evde oturmak dışında ne başka yapabiliyoruz ki??? ya da sen ne yapabiliyorsun da bunu söyleme hakkını kendinde görüyorsun!? Kaldı ki madem daha önemli şeyler var ve bu paylaşım yapmaya engel, forumu olduğu gibi kapatalım öyleyse. Daha önce konu hakkında deneyim ve bilgisi olan kişilerden fikir alışverişi yapmak varken kendimi niye deneme tahtası olarak kullanayım onu da anlamadım açıkçası. O zaman yine bu ve benzeri forumların ne anlamı kalıyor? Cevap vermek istemiyorsan okursun ve geçersin, illa bir şeyler yazmana gerek yok.
  3. Steroid vs peptid kürü hangisi daha etkili?

    Anladığım kadarıyla kimse bilmiyor Birini söyleyin de karar verip bir küre gireyim yahu yaz geldi
  4. Merhaba Arkadaşlar, ECA kürüne girmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç şey var. Öncelikle daha önce ventolin ve kısa bir süre clen kullanmıştım ancak ECA kürüne hiç girmedim. Bulduğum efedrin enjeksiyon olan versiyonu. Bu da iş görür mü ya da enjeksiyon yapmak yerine bazı vitaminlerde olduğu gibi içsem sıkıntı olur mu? dozlar efedrin50, kafein 200 ve aspirin 500 mg diye biliyorum bunlar günlük toplam dozlar değil mi yani bunları 3 e bölmem lazım?
  5. Eca kürü ve efedrin kullanımı hakkında

    Hem bildiğim kadarıyla enjeksiyonda kana hızlı karıştığı için bir anda sıkıntı olur mu diye tereddüt ettim hem de bazı vitaminlerin enjeksiyon versiyonları suya karıştırılıp içildiği için bu da oluyorsa enjeksiyon ile uğraşmayayım diye düşündüm. Hepinize ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
  6. Kürüm ve pct hakkında sorular

    En büyük endişelerimden biri de kür sonu kayıplar. Tam olarak nerede hata yapıyorum bilmiyorum ama 1/3 gibi kayıp normal deniyor. Ancak bende 6-7 ay içinde kürden önceki seviyeme döndüğüm oldu???? Peptid hiç denemedim ama ücret olarak küre yakın bir ücrete denk geliyor sanırım?
  7. Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 10 yıllık düzenli egzersiz geçmişim var. Arada bir sıçrama amacıyla küre giriyorum. Son kürümü yaklaşık 1 yıl evvel yaptım. Kilo vermek ve lean mass kazanmak adına tekrar küre girmek istiyorum ama çok profesyonel olmadığım için bazı sorularım olacak. (yaş35, %19-20 yağ, 168cm, 79 kg) 12 haftalık şöyle bir kür düşünüyorum: Hafta 1-12: Test Enant ya da Cyp………..500mg/hafta Hafta 1-10: Tren Enant………………………..400 mg/hafta Hafta1-4: Oxandrolone……………………….50mg/gün Kür Sırasında: Hafta 1-12: HCG………………………………….500iu/hafta Hafta 1-15: Arimidex…………………………..0,25 mg/günaşırı Hafta 1-13: Caber(dostinex)………………... 0,25mg/3 günde bir Hafta 13-15: HCG……………………….3000 iu/hafta PCT: (son enjeksiyondan 21 gün sonra) Hafta 1-4: CLomid 50 mg/gün Hafta 1-4: Nolvadex 20 mg/gün -Kürde ve PCT deki dozlar, süreler nasıl? Testoyu artırsam mı diyorum? -İlaçları bırakma sırası olarak, önce trenbolonu bırakıp 2 hafta sadece testo ile devam edip 2 hafta sonra da testoyu bırakacağım. Bi 14 gün daha geçince de PCT ye başlayacağım doğru mu???? -Kayıpları minimize etmek için, Oxandrolone u kür bitince (13-15. Hafta arası) ve PCTnin ilk 2 haftası boyunca düşük dozlarda (20-30mg) almam mantıklı olur mu?
  8. Kürüm ve pct hakkında sorular

    Merhaba , Gerçekten çok teşekkür ederim ilgin ve cevaplar için. Ek oalrak 4. kısımda anavarı kür sonunda derken pct sırasında mı diyorsun? kayıpları azaltmak adına küçük dozlarda alınıyor diye biliyorum?
  9. Kürüm ve pct hakkında sorular

    Cevap için teşekkürler. PCT ye başlama kısmını tam anlamadım hala, yukarıda yazdığm gibi önce tren sonra testoyu mu bırakayım (kür 14 haftaya uzamış oluyor) ikisi de enanthate olacağı için yarılanma ömürleri aynı.
  10. Kürüm ve pct hakkında sorular

    Öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakma. Teşekkürler ilgin için. Antrenmanlara bir süredir ara vermiştim. Kür hazırlıkları bitene kadar 15-16 seviyelerine düşmüş olurum diye düşünüyorum. Diğer konularda tavsiyen var mı? Özellikle pct ve hemen öncesindeki bırakma süreci hakkında?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×