Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

serefsimsek

Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

11 İyi

serefsimsek Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Plovdiv
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Tahlilden sonra tekrar görüşmek üzere o zaman. İlgi, alakanız ve yardımınız için çok teşekkürler hocam.
  2. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Ereksiyon ve pct sonrası için ne olur ne olmaz diye kendime karışımlı macun yapmıştım ama burda bir arkadaşın tavsiyesiyle Testo booster hap aldım. Macunu bırakıp hapa geçtim. Bir bakacam aksi taktirde dediğiniz gibi tadalafil vs. türevlerine yöneleceğim hocam. O zaman 1 ay sonra E2, Prolactin ve Progesteron için kan tahlili yaptıracağım. Tahlile eklemem gereken başka birşey var mı Testo vs.?
  3. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. FSH düşüklüğü hakkında bahsettiğiniz tarz yazılar okumuştum ama sizden duymamda iyi oldu. İstek problemim yok fakat ereksiyon kalitesinde öncekine nazaran düşüş var. İlk tablet Dostinex'e yarım tablt olarak bu pazartesi çoktan başladım ve yarım tablette Anastrozol aldım. Yarın ikinci yarım Anastrozolu alıp noktalayacağım. Yani bir hafta kullanmış olacağım. Devam etmeli miyim? Yoksa noktalayıp dediğiniz gibi bekleyip tahlile göre mi hareket edelim? Bu arada Progesteron değerim hakkında yorumunuz nedir hocam?
  4. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    1,5 ay sonra yaptırdım hocam.
  5. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Anladım hocam. İlaçları temin ettim dün yarım Dostinex aldım bugün yarım Arimidex, iki gün sonra tekrar yarım AI alıp noktalıyorum. Birkaç hafta sonrada sonuçları merak ettiğimden kan testi düşünüyorum bu süre zarfında ereksiyon gidişatını gözlemleyeceğim. Sonuçları sizle paylaşacağım hocam.
  6. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Hocam her iki ilacıda dediğiniz şekilde sadece bir hafta mı kullanacağım? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum bir haftalık sürede sonuç elde edebilir miyiz?
  7. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Tamamdır. Dostinex'i yarım olarak haftada bir alacağım ama 8 tablet olanı alırsam tedavi 16 hafta sürmüş olacak. Fazla mı yoksa ideal mi olur? Hocam LH gelecek olursak, Testo yüksekliğide iyi değil, cinsel anlamda yaşam kalitemi çok etkiliyor sürekli istek vs. Ama ereksiyon kayıpları oluyor maalesef. Libido ve ereksiyonun her zaman eş zamanlı hareket etmediğine ben kendi vücudumda şahit oldum. Yani herşeyin fazlası zarar. Dediğiniz gibi değerlere pek aldanmamak gerekiyor. Madalyonun birde diğer yüzü var. Sperm testi yaptırıp bakmak gerek. Bu arada çok geçmiş olsun hocam, acil şifalar diliyorum. Progesteron içinde bu test sonucumu paylaşarak yeni bir konu açmayı düşünüyorum.
  8. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Cevap için teşekkürler hocam. LH yüksekliğini Testo nun yüksek olmasına bağlıyorum her testte FSH ile aralarında dağlar kadar fark oluyor. Bu durum iyi mi yoksa kötü mü? FSH zamanla doğal takviye, beslenme, vs. yükselir diyorsanız müdahale etmeyeceğim. Kürdeki dozajları piramit şeklinde ayarladığım için zor olacak hesaplamak hocam o yüzden düz hesap Pazartesi yarım ve Perşembe yarım tablet Arimidex ve Cabergoline uygun mudur? Ve ortalama ne kadar süre kullanmam gerekiyor? Bu arada Progesteron değerim için düşünceniz nedir?
  9. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Dediğiniz Testo booster ürünler burada bizzat yok fakat aşağı yukarı aynı içeriklere sahip ürün sipariş ettim tavsiyeniz doğrultusunda. Teşekkürler. Açıkçası diğer üstadlarda konuya müdahil olur diye bekledim ama yoğunluktan konu araya gitti herhalde @metinav hocamın bundan önceki konuda çok yardımı olmuştu bana, şu an beklemedeyim aksi halde Prolaktin ve E2 ye bir an önce müdahale etmeyi düşünüyorum. Son kez olarak bir daha sorayım @Rdm, @otopsicikedi, @metinav, konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. @Rdm @otopsicikedi @metinav Saygılar.
  10. Pct sonrası kan tahlilim - nasıl yorumlamalıyım?

    Öncelikle cevap için teşekkürler. Hocam FSH değeri beni şüpheye düşürdü açıkçası sıcağı sıcağına kısa periyotlu klomen ve tamoxifen yapıp yapmamak arasında kaldım. Prolactin ve E2 de cabası.. Ereksiyon problemi var bunlardan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
  11. Herkese merhabalar, 15 Haftalık Bolde, Testo ve Anadrol kürü için daha önce PCT hakkında konu açmıştım. PCT bittikten 1,5 ay sonra yaptırmış olduğum kan tahlilim: 22 Temmuz son Testo yu vurunduktan sonra kan tahlili ve akabinde 12 Ağustos'ta iki gün ara ile 1600iu Choriomon tedavisine ve 25 Ağustos'ta 1 aylık Pct tedavisine başladım. Şu şekilde; 1-5 gün 100mg Klomifen ,40mg Tamoxifen 5-10 gün 100mg Klomifen, 30mg Tamoxifen 10-20 gün 50mg Klomifen, 20mg Tamoxifen 20-30 gün 50mg Klomifen, 10mg Tamoxifen buna ek olarak Pct ile birlikte günde 3 tablet Tribulus(sabah/öğle/akşam), 1 kaşık harnup pekmezi, Vitamin C, Omega 3 ve yatmadan önce en az 45mg Çinko ve yeterli miktarda magnezyum almaya dikkat ettim. Hala almaya devam etmekteyim bu arada.. Bana göre sonuçlar pek iç açıcı gelmedi onun için siz değerli hocalarımın yorumlarını da almak için sizinle paylaşmak istedim. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Mesela FSH yükseltmek için tekrar kısa süreli Pct yapmama gerek var mı? veya müdahale için Cabaser ve AI gibi ek ilavelere bir an önce başlamalı mıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim. Kıyaslamak amaçlı kürden önce vermiş olduğum kan tahlilinide atıyorum.
  12. 15 haftalık kür sonu pct için yardım

    Tamamdır. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum hocam. Çok yardımcı oldunuz.
  13. 15 haftalık kür sonu pct için yardım

    Testislerde küçülme yoktu ama 5000 lik Choriomon'a çoktan başladım hocam ne olur ne olmaz diye 1500IU iki gün ara ile yapıyorum. İki gün sonra ikinci dozu yapacağım. Son enjeksiyondan itibaren Pct ye başlayacağım sürenin üstünden 35 gün geçmiş olacak bu süre zarfına kadar sentetik testonun vücuttan atılacağını düşünüyorum. Gerekirse biraz daha bekleyebilirim.
  14. 15 haftalık kür sonu pct için yardım

    Siz değerli hocalarımın görüşlerinden yola çıkarak PCT programını şu şekilde düzenledim. 1-5 gün 100mg Klomifen ,40mg Tamoxifen 5-10 gün 100mg Klomifen, 30mg Tamoxifen 10-20 gün 50mg Klomifen, 20mg Tamoxifen 20-30 gün 50mg Klomifen, 10mg Tamoxifen Eksik vs. Fazla birşey var mı uygun mudur hocam?
  15. 15 haftalık kür sonu pct için yardım

    İlacı not ettim. Bir kaç gün derken hocam, kür içinde mi yoksa her enjeksiyondan hemen sonra bir kaç gün kullanmam gerekiyor? Ve son olarak sizin de PCT'de Clomiphen ve Tamoxifen mg vs. önerilerinizi almak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×