Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kaanutku23

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne kaanutku23 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Herkese merhaba ;

    Son dönemlerde gördüğümüz üzere çok fazla 16-20 yaş arası iyi fiziğe sahip birçok sporcu çıktı.Bu arkadaşlarım bu yaşlarda bu kütleleri nasıl elde ettiler bilmiyorum ama size sormak istediğim ne kadar dogru bu yolda ilerledikleri sağlıkları açısından.Bana göre Samson Dauda veya Andrew Jacked gibi 30 lu yaşlarının  sonlarında ciddi kütlelere ulaşanlarin izlediği yol çok daha mantıklı.Samsun Dauda nin gelişimine bakarsanız 25 yaşında zayıf bir genç daha ama şimdiki gençler özellikle Türkiye dekiler çok hızlı ilerliyorlar.Sizin düşünceleriniz neler merak ediyorum ?


  2. forbit, 06.04.2023 - 14:22 yazdı:

    O rakama anca ülke değil gelse gelse Ümraniye -4. kattan gelmiştir o ilaç dostum. :D:) Ya beyaz penir olmuş 300 lira sarm nasıl o rakam olsun? :) 

    Düşünün bu ilacın kutusu var, web sitesi var, ambalajı var ve yasaklı madde ticareti yasak haliyle kaçak yollardan ona rüşvet buna para yedirerek geliyor sonra ülke çin, Amerika, İngiltere gibi yerler olacak sonra 1000 küsur liraya satılacak aklına, mantığına yatıyor mu? :) Renkli, aromalı meyve suyu diyorum ben geneline. 

    Ne 300 lirası adam 65 dolar diyor 😁 dikkatli oku


  3. desperado, 28.01.2023 - 00:47 yazdı:

    Malum ekonomik şartlardan dolayı maddi olarak detaylı hesaplamalara girmek durumunda kalıyoruz. Genelde kür yapanlara en azından 500 Gr et yemesi tavsiye edilir ama piyasada satılan tavuk etlerinde ne kadar protein var, kas yapmak için ne kadar işe yarıyor bilemiyorum.

    Her gün 500 Gr kırmızı et yemek de ciddi masraf. Dana kuşbaşının kilosu (bugün baktım) 165₺ idi. Acaba 500 Gr tavuk yemek yerine 250-300 Gr kırmızı et yesek kas gelişimi açısından daha iyi olur mu? Yada 300-400 gram hindi eti yesek? Yada bunun f/p olarak oluru nedir nasıl bir yol izlemek lazım? 

    Bende senin gibi düşünüyorum kardeşim aldığımız tavukların besin değerlerini tam karşıladığını düşünmüyorum bu yüzden 1 veya 2 öğün tavuk yapıp diğer öğütleri balık ve yağsız dana kıyma yapıyorum kırmızı eti yagsiz dana kiyma olarak yersen sinirimden zorluk çekmezsin 

    • Beğen 1

  4. Merhabalar ;

    Baby marka enjektör kullanıyorum ancak son topluca aldıgım enjektorler yıne baby marka fakat ıclerındekı sıyah tampon çoğunda düz çıkmıyor yamuk çıkıyor veya enjektör ılacı çok zor cekıo onerebılıcegınız başka bır marka varmı hatasız ?

    @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×