Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

agah.11

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

agah.11 Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-07-1998

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    Antrenör
  • Konum:
    Adana
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür için her şey;

    İdrarımın rengi dün itibariyle yeşil olmaya başladı. Günde 4 litreye yakın su tüketiyorum. Bugün biraz daha arttırdım biraz daha beyaza yaklaştı ama hâlâ yeşil. Sizce bi’ terslik mi var yoksa o kadar supplement ve eczane ürünü kullandığımdan dolayı mı böyle? Birde aşağıya 2 aylık sırt değişimimi atacağım herkesin yorumunu bekliyorum üstadlar;
  2. Ilk kür için her şey;

    Hocam bugün boldenon enjeksiyon günüm. Dediğine göre ilaçlar sahte -ki ben de öyle düşünüyorum. Vurulmaya devam mı edeceğim ne yapacağım?
  3. Ilk kür için her şey;

    Çiğ kuruyemişlerimin saatini kaçırmayacağım kadar düzgün beslenmem. 6-8 arası öğün tüketiyorum. Bunun yanında creatin, arginine, glutamin, bcaa, whey, multi-vitamin ve omega-3 supplement kombinasyonum var. Supplementler hariç 1000mg C vitamini, b1 - b6 - b12 vitamini ve nac600 var. Yani her şeyim dört dörtlük sadece sokuk steroidin beni yarışma hayallerime yaklaştırsın diye kullandım o da sahte çıktı. Şimdi ben kafamı nerelere vurayım? Saçımı başımı yırtacam, yaşadığım yaşayacağım hayatın...
  4. Ilk kür için her şey;

    Sahte olmasından şüpheliydim zaten. 6. Haftanın içindeyim 0 kilo artışı ama ölçü aldım. Bunun açıklaması nedir? Hayvan gibi çalışmam mı sadece.. ve sahte testosteronun zararları nelerdir? Her şeyi açık açık yazalım da ona göre hareket edeyim mental düşüş umrumda değil
  5. Ilk kür için her şey;

    Merhabalar. Dün ikinci 5 haftalık kürlerimi almaya gittim. Adam bana dedi ki; “proviron kullanıyor musun? Neden kullanmıyorsun, erkekliğinle ilgili sorun mu yaşamak istiyorsun?” vesaire gibi şeyler söyledi. Proviron nedir? Ne zaman kullanılır? Ne işe yarar? Rica etsem beni bilgilendirir misiniz, şimdiden teşekkür ederim.
  6. Ilk kür için her şey;

    Pazartesi - Cuma 250 Testo; Çarşamba günleri tek seferde 400 boldenon diyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Gören herkes cevaplarsa beni çok sevindirirsiniz.
  7. Ilk kür için her şey;

    Pazartesi - Perşembe testo çarşamba günleri 400mg Boldenon dedi bana. Pazartesi - Perşembe testo ve bolde daha mantıklı değil mi ya?
  8. Ilk kür için her şey;

    Üstad boldenon ve enanthate i aynı enjektöre çekip vurmanda sıkıntı yok demişsin. Yarım saat sonra vurulacağım. İlk birini sonra ötekini aynı enjektörden mi yoksa iki ilacı aynı enjektörü karıştırıp vurmada mı sıkıntı yok anlamadım?
  9. Ilk kür için her şey;

    İlk kürüm üstad. O yüzden 600 bolde diye sabitledim. Ya da 400 den başlayıp ortalarında 600 e çıkarabilirim. Birde herkese bir sorum daha var; bendeki Dianabol tablet 10mg. Günlük 30mg alacağımı varsayarak sabah öğle akşam 10 ar MG alacağıma tek seferde 3 tane yutsam 30mg olsa bir zararı olur mu ya??
  10. Ilk kür için her şey;

    Şu anda elime geçmiş bulunmakta ürünler. MG lar aynen şöyle; enanthate: 250 mg 1 ampül, Boldenon 200 mg 1 ampül, dianabol 1 tablet 10 Mg. Enanthate Pazartesi ve Perşembe birer ampül toplam 500mg, Boldenon Pazartesi Çarşamba Cuma birer ampül toplam 600mg ve Dianabol günlük 3 tablet toplam 30mg. Doğru mudur sizce? Bana kürü veren adam Pazartesi ve Perşembe enanthate ve çarşamba günleri 2 ampül Boldenon dedi ama öyle Boldenon toplam 400mg ediyor. Sizce benim dediğim gibi mi yoksa bana verenin dediği gibi mi?
  11. Ilk kür için her şey;

    Teşekkür ederim. Enginarı yiyim mi yoksa hapını mı alayım? Birde silmarin tablet diyince eczaneler veriyor mu? Supplement olarak multi-vitamin&mineral aldım. Ayrıca C, B6 ve B12 ye gerek varsa onları da alayım? Yorumunuz için tekrar teşekkürler
  12. Ilk kür için her şey;

    Üstadım şunlara bir bakar mısın? Ayrıca bir test lazım mı
  13. Ilk kür için her şey;

    Selam, kolay gelsin kral. Kan testi sonuçları elime geçti şu an. Hangi değerlere bakmalıyız, hepsi ortalama hiçbir sıkıntı yok. Fotoğraf atabiliyor muyuz burdan?
  14. Ilk kür için her şey;

    Ohh tamamdır ustad. Bir sorun yaşarsam tekrar buradayım, çok çok çok teşekkürler
  15. Ilk kür için her şey;

    Peki üstadım kür başlamadan, ortasında ve bıraktıktan 2 hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırıp baktığımızı varsayalım. Göğüs ucu hassasiyet için arimidex okey, lh & fsh değerleri çok düşüp testisler küçülürse pregnly okey. Peki diğer değerlere göre kullanmam gereken bir eczane ürünü var mıdır acaba?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×