Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

bilgehan024

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

bilgehan024 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Kamu çalışanı
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Tahlil sonuçları ve pct

    Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz icin
  2. Tahlil sonuçları ve pct

    Teşekkür ederim yardımınız icin
  3. Tahlil sonuçları ve pct

    Bir an önce pct ye başlamak için değerli yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
  4. Tahlil sonuçları ve pct

    18 hafta testosteron enantad, boldenon, trenbolon ilk kurumdu. Cabaserde elimde mevcut cabaseri de ne kadar alacağımı belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim
  5. Son enjeksiyon 07.05.2021 tarihinde yapıldı. Son enjeksiyondan sonraki iki hafta 3 gunde bir 500 mg pregnilden sonra tahlil sonuçları. Clomen ve tamoxifen le nasıl ve ne kadar bi pct uygularim şimdiden teşekkür ederim.
  6. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Bu kürü biraz daha hafifletilmiş yan etkilerle nasıl düzenleyebilirim. Deca ve tren in dozları az planlandı ama çıkarmak mı lazım bu kürden.
  7. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    tren enatathe olacak
  8. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    Yanlışlık oldu düzelttim Turinabol yazacaktım yanlışlık oldu. ilk 6 hafta 300mg deca + 300 mg bolde + 500 mg testesteron enantat+ turinabol 6 haftadan sonra 9 hafta boyunca 400 mg bolde + 500 tes. enantat + turinabol devam son 5 hafta 200 mg bolde + 200 trenbolon + 500 enantat + turinabol toplamda 20 hafta olacaktı turinabol yazacaktım yanlışlık oldu
  9. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    ilk 6 hafta 300mg deca + 300 mg bolde + 500 mg testesteron enantat+ trenbolon 6 haftadan sonra 9 hafta boyunca 400 mg bolde + 500 tes. enantat + trenbolon devam son 5 hafta 200 mg bolde + 200 trenbolon + 500 enantat + trenbolon toplamda 20 hafta
  10. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    eyvallah hocam çok teşekkür ederim.
  11. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    2018 de bu foruma üye olmuştum. o zamandan bu zamana ara sıra form konularına göz atıyordum. Takii yanlış bir kür tecrübesi yaşayana kadar. Bu yanlışa sebep olan veya sosyal medyada kendini hoca sananlar mesajlarıma bile bakmadı. Ama bu forumda anında herkes yardım için seferber oldu. Bu yüzden burada bulunan, insanlara karşılıksız yardıma hazır olan herkese helal olsun. Bence gerçek sporcu ahlakı bu bu forumu oluşturan ve bu forma bilgileriyle değer katan herkese çok teşekkür ederim.
  12. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    İlginiz için çok teşekkür ederim. Parantez içindeki yazdığınız yeri anlayamadım cabaseri günde bir tane mi kullanayım, 5 günde bir mi (cabaser 1 tanede prolaktin inecegini düşünüyorum eger istedigin seviyeye gelmezse 5 günde 1 tane alabilirsin sürekli degil tabi).
  13. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    Hocam yardımın için teşekkür ederim. pregnyl yi her hafta kür sonuna kadar devam mı edeyim. yoksa lh, fsh seviyeleri düzelene kadar mı, bununla birlikte arimidex 3 günde bir yarım mı kullanayım. prolaktin yüksekliği için ise cabaser veya eşdeğer ilaçları ne kadar süre ile ne dozda kullanmalıyım. Teşekkür ederim.
  14. Test sonucu yardım edebilirmisiniz

    İlk önce hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Metin hocam testi bir özel hastanede yaptırdım güvenilir bir hastane, bu süreçte kür esnasında kendimi bazen çok güçsüz hissettim, kürden sonra gücüm yerine geldi herhangi bir sertleşme yada libido düşüklüğü hiç yaşamadım. Göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yada kaşınma vb. şikayetlerim olmadı. Sadece testislerimin tam büyümemesi bu testi yaptırmama sebep oldu. Libidom hep yüksekti.
  15. 7 haftalik sustanon mix, deca, turinabol kuru sonrasi bana PCT ye gerek yok denildi. Son enjeksiyondan sonra 60 gun gecti yumurtalıklarım tam buyumeyince bu gün test yaptırdim. Test sonucum LH, FSH çok düşuk, prolaktin yüksek bu durumda ne yapmam lazım 1 hafta sonra 20 haftalık bir küre başlamayı planlıyordum. Test sonuçları boyleyken yeni bir kure baslamak olurmu. Nasıl bir yol izlemeliyim. Tesekkur ederim simdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×