Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nomore1

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

nomore1 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. İdrar yolu enfeksiyonu prostatit tarzı bişey var bactrim Forte Kullanıyorum 800/160 mg günde 2 adet su alımı maksimum 2-3 litre
  2. Tavsiyeler için sağolun hocam çok mu sıkıntılı böbrek değerleri Metin hocam sizde çok sağolun egfr değeri canımı sıktı böbrek yetmezliği vs moralim bozuldu açıkçası 25 gündür antibiyotikte kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi?
  3. Bıraktım hocam zaten winstrol niyetine almıştım aslında ama oxun pahalı olduğunu biliyorum normalde genelde wins koyuyorlar diye neyse artık değerler konusunda yorumunuz var mıdır? Hemogram böbrek vs
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? 4 Aydır iran testosterone toplam 500 mg pazartesi-perşembe 250 mg olmak üzere kullanıyorum son 15-20 gündür oxandrolone var ayrıca 25 gündür de bir sebepten dolayı antibiyotik olarak bactrim kullanıyorum böbrek değerleri gözümü korkuttu açıkçası su alımım maksimum 2-3 lıtredır son enjeksiyon pazartesi günüydü bugün cuma test yaptırdım testo değeri sizce normal mi makine o değere kadar mı ölçtü bilmiyorum normalde 1500+ yazması lazım ama böbrek konusunda antibiyotik mi yaptı acaba bu şekilde moralim bozuldu biraz tehlikeli mi hocalar tavsiyelerinizi bekliyorum @metinav@rastlantisal
  5. Kürde ektomorf biri full body mi çalışmalı yoksa split mi

    Metin abi bodyforumdaki hesabına bakabilirmisin bir durum varda buradan özel mesaj atamıyorum ordaki nickim onurla başlıyor iyi akşamlar.
  6. Cevap için sağolun ancak sormak istediğim şeyler var. Letrozol östrojeni düşürüyor dolayısıyla testo artıyor bu saç dökülmesine sebebiyet verirmi? Letrozol yan etkilerde saç kaybı yazıyor, buradaki saç kaybı dhtnin saç köklerinde etkin olup olmamasına bağlı olduğu için değilmi? Birde bu nolvadex ile letronun aynı anda kullanılmasındaki amaç nedir? Letrozolden sonra östrojenin göğüse tekrar tepmemesi için nolva kullanılması daha faydalı olmazmı? Birde bu letro östrojen düşüreceği için testo yükselecek bu yükseklik kalıcı olur mu? Eczaneden reçetesiz olarak veriyorlarmı araştırdığım kadarıyla çoğu vermiyormuş ama yakın zamanda alan varmı bu tür ilaçları.
  7. Arkadaşlar selam öncelikle steroidlerle herhangi bir ilgim yok kür vs. girmedim.Burada bilgili insanlar olduğu için yazmak istedim.Ben jinekomasti için ultrasona girdim ve ultrasonda memede kitle izlenmedi dendi fakat bende jinekomasti olduğuna eminim bugün test yaptırdım önceden prolaktin değerim 19 idi kendiliğinden referans değerlerin arasına düşmüş. Ama önceki testte e2ye bakılmamış ilk defa bakılıyor yüksek çıktı sanırım ilaç kullanmayan biri olarak bunu düşürmem gerekir mi? Eğer gerekiyorsa siz arkadaşların kullandığı jinekomasti için e2 yi düşürmek için olan ilaçlardan kullansam jinekomasti geçer mi? Yada karb azalt birşey yapma zamanla e2 düşer mi diyorsunuz kafam çok karıştı. Yağ oranından dolayı düşünüyorsanız çok zayıf olduğum zamanda birebir böyleydi ergenlikten beri böyle 22 yaşındayım şuan .Gerekli göğüs hacmi olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz bilemem fakat çok farklı antrenmanlar,programlar denememe rağmen ne göğüse önden şekil verebildim nede yan kısımdan buyurun.Tavsiyelerinizibekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×